fbpx
Loading...

Cikkek

Életmód-tanácsok, receptek, ismeretek a vitaminok, ásványi anyagok, gyógynövények világából. Szakembereink közérthetően mutatják be az étrend-kiegészítőkhöz, egészséges életmódhoz kapcsolódó tudományos eredményeket. Legyen az életmódod érted és ne te az életmódodért - vitaminbarátodként ebben segítünk neked.
Mio-inozitol hatása a termékenységre - Videó a cikkben!
Szerző: Babalesz.hu - 2023-11-17
Milyen hatással van a mio-inozitol a női és férfi termékenységre? Hogyan segíthet a nőknek PCOS és inzulinrezisztencia esetén? Nézd meg a cikkben található videónkat a témában!
Menstruáció alatti terhesség - Lehetséges?
Szerző: Babalesz.hu - 2023-11-07
Az egyik leggyakoribb kérdés a fogantatás kapcsán, hogy lehetséges-e a menstruáció alatti terhesség. Ebben a cikkben most részletesen is választ adunk erre!
A meddőség jelei és okai - Mikor menjünk meddőségi vizsgálatra?
Szerző: Babalesz.hu - 2023-11-07
A meddőség jeleit tapasztaljunk magunkon, pedig babát szeretnénk? Most feltárjuk a probléma lehetséges okait, és arra is kitérünk, mikor érdemes szakembert bevonni a folyamatba!
35+ termékenység - Termékenységi útmutató e-könyv
Szerző: Babalesz.hu - 2023-10-25
Ingyenes e-könyv a női termékenységhez kötődő leggyakoribb kérdésekről 35 felett!
30+ termékenység - Termékenységi útmutató e-könyv
Szerző: Babalesz.hu - 2023-10-25
Ingyenes e-könyv a női termékenységhez kötődő leggyakoribb kérdésekről 30 felett!
Ezek a legjobb terhesség előtti vitaminok
Szerző: Babalesz.hu - 2023-09-20
Miért érdemes terhesség előtti vitamint szedni? Hogyan támogatják a vitaminok a magzat és a kismama egészségét is? Mutatjuk a pontos válaszokat!
Termékenység - superfood útmutató: Sárgadinnye az étrendben
Szerző: Babalesz.hu - 2023-09-15
Tényleg hatással lehet a termékenységre a sárgadinnye az étrendben? Miért érdemes fogyasztani, mennyi az ajánlott mennyiség?
Így növelhetők a teherbeesés esélyei
Szerző: Babalesz.hu - 2023-08-21
Mi minden befolyásolja a teherbeesés esélyeit és hogyan befolyásolhatjuk ezeket? Az itt felsorolt a természetes módszereket bármikor bevethetjük!
Amit a pecsételő vérzésről tudni érdemes
Szerző: Babalesz.hu - 2023-06-22
A pecsételő vérzés hátterében számos dolog húzódhat meg. Mit jelezhetnek az apró vérfoltok a fehérneműn? Mikor érdemes orvoshoz fordulni? Cikkünkből kiderül!
Az elmaradt peteérés tünetei, okai, jelentése
Szerző: Babalesz.hu - 2023-05-16
Mi állhat a háttérben, ha elmaradt a peteérés? Milyen vizsgálatok és életmódbeli változások szükségesek? Olvasd el cikkünket!

/ 17 oldal
Partnerünk a Táplálkozás-Beállítás™ szakmai csapata Endometriózis Magyarország a Női Egészségért Alapítványtól

Jognyilatkozat

A babalesz.hu oldalon található termékek minden esetben a vonatkozó jogszabályoknak megfelelő készítmények, melyek élettani hatással rendelkeznek, de nem minősülnek a 2005. évi XCV. Tv szerint gyógyszernek, betegség gyógyítására, megelőzésére nem alkalmazhatóak és nem alkalmasak. Az emberi szervezetre gyakorolt kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyhatással. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Használatuk nem helyettesíti a gyógykezelést, illetve a szakszerű orvosi ellátást. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. A termékek kisgyermekektől elzárva tartandóak. Az oldalon szereplő információk nem a babalesz.hu állításai, hanem EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) által elfogadott, és az egyes termékekben felhasznált összetevőkről a tudományos, lektorált (peer reviewed) szakirodalomban elérhető, általánosan elfogadott tudományos megállapítások, mérési eredmények, illetve egészségre vonatkozó állítások.

Babalesz Facebook oldal Babalesz Pinterest oldal Babalesz Youtube csatorna