fbpx
Loading...
Cikkek
E-könyvek

40+ Termékenység - Termékenységi útmutató e-könyv

termékenység 40 felett

Tudatosan a petesejtek egészségéért 40 felett is

Ingyenes e-könyv a női termékenységhez kötődő leggyakoribb kérdésekről 40 éves kor felett is!
Letölthető e-könyvünkben körbejárjuk az ovulációval, petesejtek minőségével és mennyiségének csökkenésével kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, illetve olvashatsz arról, hogy milyen termékenységi vizsgálatokat javasolt elvégezni, valamint milyen életmódbeli változtatásokkal növelheted a teherbeesés esélyét. Olvashatsz továbbá tanácsokat táplálkozással és a szükséges tápanyagokkal kapcsolatban is, melyek a petesejtek egészségére és a termékenységre is jótékonyan hatnak.

Tartalom:

  • Ovuláció és annak megváltozása 40 felett
  • A késői gyermekvállalás pozitívumai
  • Táplálkozási tippek a termékenység támogatásához
  • Termékenységi vizsgálatok
  • Lombikprogramok

Kedves Érdeklődő!

Ha szeretnéd letölteni ingyenes E-könyvünket és ezzel együtt feliratkozni a hírleveleinkre, akkor kérjük töltsd ki az alábbi mezőket és kattints a „Letöltöm” gombra!

Partnerünk a Táplálkozás-Beállítás™ szakmai csapata Endometriózis Magyarország a Női Egészségért Alapítványtól

Jognyilatkozat

A babalesz.hu oldalon található termékek minden esetben a vonatkozó jogszabályoknak megfelelő készítmények, melyek élettani hatással rendelkeznek, de nem minősülnek a 2005. évi XCV. Tv szerint gyógyszernek, betegség gyógyítására, megelőzésére nem alkalmazhatóak és nem alkalmasak. Az emberi szervezetre gyakorolt kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyhatással. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Használatuk nem helyettesíti a gyógykezelést, illetve a szakszerű orvosi ellátást. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. A termékek kisgyermekektől elzárva tartandóak. Az oldalon szereplő információk nem a babalesz.hu állításai, hanem EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) által elfogadott, és az egyes termékekben felhasznált összetevőkről a tudományos, lektorált (peer reviewed) szakirodalomban elérhető, általánosan elfogadott tudományos megállapítások, mérési eredmények, illetve egészségre vonatkozó állítások.

Babalesz Facebook oldal Babalesz Pinterest oldal Babalesz Youtube csatorna