fbpx
Loading...

Férfi temékenység

Ha babatervezésről van szó, akkor kettőn áll a vásár! Sajnos makacsul él a köztudatban még ma is az a tévhit, hogy ha egy nőnek nem sikerül teherbe esnie, akkor csakis a nő lehet az oka ennek. Pedig a tények mást mondanak: a teherbeesési nehézségekhez az esetek felében a férfi is hozzájárul. Sajnos a fejlett országokban évtizedek óta folyamatosan csökken a férfiak nemzőképessége. A spermaszám tekintetében több mint 60 százalékos csökkenés figyelhető meg az utóbbi 50 évben!

A normál spermiumszám legalább 15 millió/ml, ez alatt beszélünk alacsony spermiumszámról. De nemcsak a sperma mennyiség jelent problémát, a lassú spermiumok, nem mozgó spermiumok, illetve a rendellenes alakú spermiumok aránya is egyre magasabb a mintákban. A spermavizsgálat alapvető eleme a férfi termékenységi vizsgálatnak: a leleten a mozgó spermiumok arányát a motilitási érték, az ép, egészséges, normális alakú spermiumok arányát pedig a morfológia mutatja.

A férfi meddőség oka nagyon sok esetben az életmódban, környezeti tényezőkben, és hormonális problémákban keresendő. Kezelése szerencsére gyógyszerek használatát vagy műtéti beavatkozást csak ritkábban igényel. A férfi termékenységi problémák ellen ugyanis nagyon hatékonyan fel lehet venni a küzdelmet, megfelelő étrend- és életmódbeli változtatásokkal, vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek és egyéb tápanyagok bevitelével, valamint gyógynövények szedésével is.

A férfi termékenység növelése természetesen is jelentősen segíthető, a spermium termelődésére pozitívan hathat a testmozgás, az egészséges testsúly elérése és megőrzése, a stresszcsökkentés, a cink, a D-vitamin, az E-vitamin, az antioxidánsok és számos egyéb tápanyag bevitele. Ha a legjobb férfi termékenységi vitaminokat keresed, jó helyen jársz! A Babalesz kínálatában a spermiumszám növeléséhez, a spermium motilitás és morfológia javításához, a férfi termékenység fokozásához és potencianöveléshez is minden fontos hatóanyagot megtalálsz.

Rendezés:
Kövess minket közösségi oldalainkon is!
Babalesz Facebook oldal Babalesz Pinterest oldal Babalesz Youtube csatorna
Partnerünk a Táplálkozás-Beállítás™ szakmai csapata Endometriózis Magyarország a Női Egészségért Alapítványtól

Jognyilatkozat

A babalesz.hu oldalon található termékek minden esetben a vonatkozó jogszabályoknak megfelelő készítmények, melyek élettani hatással rendelkeznek, de nem minősülnek a 2005. évi XCV. Tv szerint gyógyszernek, betegség gyógyítására, megelőzésére nem alkalmazhatóak és nem alkalmasak. Az emberi szervezetre gyakorolt kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyhatással. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Használatuk nem helyettesíti a gyógykezelést, illetve a szakszerű orvosi ellátást. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. A termékek kisgyermekektől elzárva tartandóak. Az oldalon szereplő információk nem a babalesz.hu állításai, hanem EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) által elfogadott, és az egyes termékekben felhasznált összetevőkről a tudományos, lektorált (peer reviewed) szakirodalomban elérhető, általánosan elfogadott tudományos megállapítások, mérési eredmények, illetve egészségre vonatkozó állítások.

Babalesz Facebook oldal Babalesz Pinterest oldal Babalesz Youtube csatorna