fbpx
Loading...

Szex és gyengédség

A teherbeesés esélye védekezés nélkül havonta kb. 15-25%. Ebből is látszik, hogy csak nagyon-nagyon ritkán sikerül a terhesség egy párnak elsőre, az elhatározás utáni legelső szexuális együttléttel. Sok esetben kitartó próbálkozásra van szükség, és persze nagyon fontos az is, hogy ezek a próbálkozások megfelelően legyenek időzítve. Az úgynevezett termékeny ablak az ovuláció napja és az azt megelőző 5 nap: ebben az időszakban naponta vagy kétnaponta javasolt az együttlét.

Az intimitás, a gyengédség és a jó szex nemcsak egy sikeres párkapcsolathoz, hanem a mielőbbi teherbeeséshez is fontos. A baba görcsös akarása nagyon stresszes és a stressz befolyásolhatja az ovulációt, férfiaknál pedig szexuális zavarokat és szorongást okozhat. Inkább igyekezzetek élvezni a szeretkezést és az együtt töltött időt! Hogyan? Cikkeinkkel ebben segítünk! Olvashatsz például a romantikáról, a szexpózokról, a teherbeesést segítő szextippekről és a vágyfokozókról is.

Vaginizmus: a fájdalmas együttlét okai, hatásai és kezelése
Szerző: Babalesz.hu - 2021-10-28
Miért blokkolja a test vagy az elme a behatolást? Mi okozza a gát és a hüvely izmainak görcsös állapotát? Vaginizmusról bővebben itt!
Alvás meztelenül: furcsa, de hasznos termékenységtámogató tipp
Szerző: Babalesz.hu - 2021-04-02
Miért érdemes kipróbálnod a pároddal a meztelenül alvást, ha eddig nem tetted? Hogyan támogathatja a pucéran alvás a termékenységet? Olvasd el!
13 teherbeesést segítő tipp pároknak
Szerző: Babalesz.hu - 2020-10-12
Mi segítheti a gyorsabb, természetes teherbe esést? Min érdemes változtatnotok az életmódotokban, ha most döntöttetek úgy, hogy babát szeretnétek? Páros tippek a cikkben!
Afrodiziákumok: ezeket a vágyfokozókat érdemes kipróbálni
Szerző: Babalesz.hu - 2020-08-21
Milyen ételekkel fokozhatod a szexuális vágyat, milyen illóolajok segíthetnek hangulatba kerülni szex előtt? Olvasd el afrodiziákumokról szóló cikkünket!
Kutatások a "jó szexről": mi segítheti a teherbeesést?
Szerző: Babalesz.hu - 2020-08-17
Milyen a jó szex - termékenységi szempontból (is)? Hogy függ össze az előjáték, női orgazmus és aktus utáni összebújás a teherbeeséssel? Részletek itt!
Szenvedély és időzített együttlét ovuláció alatt
Szerző: Babalesz.hu - 2020-07-31
Ha babát szeretnétek és az ovulációra időzítitek az együttléteket, az hamar a szenvedély rovására mehet. Tanácsok a cikkben, hogyan maradjon meg a tűz.
Előnyös pozíciók a teherbeeséshez: mítosz vagy valóság?
Szerző: Babalesz.hu - 2018-06-21
Befolyásolható a teherbeesés gyorsasága, ha bizonyos pózokban szeretkezünk? Választ kaphatsz a cikkből!

Partnerünk a Táplálkozás-Beállítás™ szakmai csapata Endometriózis Magyarország a Női Egészségért Alapítványtól

Jognyilatkozat

A babalesz.hu oldalon található termékek minden esetben a vonatkozó jogszabályoknak megfelelő készítmények, melyek élettani hatással rendelkeznek, de nem minősülnek a 2005. évi XCV. Tv szerint gyógyszernek, betegség gyógyítására, megelőzésére nem alkalmazhatóak és nem alkalmasak. Az emberi szervezetre gyakorolt kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyhatással. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Használatuk nem helyettesíti a gyógykezelést, illetve a szakszerű orvosi ellátást. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. A termékek kisgyermekektől elzárva tartandóak. Az oldalon szereplő információk nem a babalesz.hu állításai, hanem EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) által elfogadott, és az egyes termékekben felhasznált összetevőkről a tudományos, lektorált (peer reviewed) szakirodalomban elérhető, általánosan elfogadott tudományos megállapítások, mérési eredmények, illetve egészségre vonatkozó állítások.

Babalesz Facebook oldal Babalesz Pinterest oldal Babalesz Youtube csatorna