fbpx
Loading...

Férfi termékenységet támogató cikkek

A meddőséget hagyományosan női problémának tartják, pedig a gyermekáldás elmaradása mögött ugyanakkora eséllyel a férfi is állhat. A fejlett országokban a férfiak nemzőképessége évtizedről évtizedre megállás nélkül csökken: a spermaszám legalább 60%-kal csökkent az utóbbi 50 évben, de a spermium motilitás (a mozgó spermiumok aránya) és a spermium morfológia (az egészséges spermiumok aránya) is hasonlóképpen folyamatosan romlik. Szerencsére a férfi meddőség is kezelhető!

Szakértői cikkeinkből mindent megtudhatsz a férfi termékenység fokozásáról. Melyik a legjobb férfi termékenységi vitamin? Mit lehet tenni lassú spermiumok esetén? Melyek a férfi meddőség jelei? Milyen étrenddel, életmódbeli lépésekkel és tápanyagokkal támogatható a spermiumszám növelése és sperma minőség javítása? Hogyan zajlik egy férfi termékenységi vizsgálat? Ezekre a kérdésekre és még sok másra is részletes, megbízható, tudományosan megalapozott választ adunk!

Mio-inozitol hatása a termékenységre - Videó a cikkben!
Szerző: Babalesz.hu - 2023-11-17
Milyen hatással van a mio-inozitol a női és férfi termékenységre? Hogyan segíthet a nőknek PCOS és inzulinrezisztencia esetén? Nézd meg a cikkben található videónkat a témában!
A meddőség jelei és okai - Mikor menjünk meddőségi vizsgálatra?
Szerző: Babalesz.hu - 2023-11-07
A meddőség jeleit tapasztaljunk magunkon, pedig babát szeretnénk? Most feltárjuk a probléma lehetséges okait, és arra is kitérünk, mikor érdemes szakembert bevonni a folyamatba!
Így növelhetők a teherbeesés esélyei
Szerző: Babalesz.hu - 2023-08-21
Mi minden befolyásolja a teherbeesés esélyeit és hogyan befolyásolhatjuk ezeket? Az itt felsorolt a természetes módszereket bármikor bevethetjük!
Kegel torna - Gyakorlatok nőknek és férfiaknak
Szerző: Babalesz.hu - 2023-05-16
A Kegel torna segíthet nőknek és férfiaknak egyaránt az intim egészség megőrzésében, napi pár perces gyakorlatok elvégzésével. Próbáld ki Te is!
Spermamennyiség növelése - 8 lépés ami segíthet
Szerző: Babalesz.hu - 2022-08-23
Babát terveztek? 8 módszer a spermamennyiség növelésére és a testi, lelki felkészülés legfőbb lépései a sikeres termékenység eléréséhez!
A szelén hatásai és szerepe a termékenységben
Szerző: Babalesz.hu - 2022-02-28
Milyen hatással van a szelén a termékenységre? Mennyi a szükséges napi adag? Ártalmas-e a túlzott szelén fogyasztás? Hova vezet a szelénhiány? Cikk itt!
Termékenység, tesztoszteron - Astaxanthin férfiaknak
Szerző: Babalesz.hu - 2021-05-13
Hogyan befolyásolja a tesztoszteronszint a férfi termékenységet? Hogyan javíthatja az astaxanthin a férfi hormonegyensúlyt? Részletek itt!
Április, a stressztudatosság hónapja
Szerző: Babalesz.hu - 2021-04-12
Hogyan rongálja a stressz nem csak az egészséget, de a termékenységet is? Miért fontos róla beszélni és mit lehet tenni a feszültség ellen? Részletek a cikkben!
Tesztoszteron és termékenység: összefoglaló és tanácsok férfiaknak
Szerző: Babalesz.hu - 2021-02-10
Mennyi mindent befolyásol a férfiak szervezetében, ha túl alacsony a tesztoszteronszintjük? Hogyan lehet növelni a tesztoszterontermelést? Katt!
13 teherbeesést segítő tipp pároknak
Szerző: Babalesz.hu - 2020-10-12
Mi segítheti a gyorsabb, természetes teherbe esést? Min érdemes változtatnotok az életmódotokban, ha most döntöttetek úgy, hogy babát szeretnétek? Páros tippek a cikkben!

/ 3 oldal
Partnerünk a Táplálkozás-Beállítás™ szakmai csapata Endometriózis Magyarország a Női Egészségért Alapítványtól

Jognyilatkozat

A babalesz.hu oldalon található termékek minden esetben a vonatkozó jogszabályoknak megfelelő készítmények, melyek élettani hatással rendelkeznek, de nem minősülnek a 2005. évi XCV. Tv szerint gyógyszernek, betegség gyógyítására, megelőzésére nem alkalmazhatóak és nem alkalmasak. Az emberi szervezetre gyakorolt kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyhatással. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Használatuk nem helyettesíti a gyógykezelést, illetve a szakszerű orvosi ellátást. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. A termékek kisgyermekektől elzárva tartandóak. Az oldalon szereplő információk nem a babalesz.hu állításai, hanem EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) által elfogadott, és az egyes termékekben felhasznált összetevőkről a tudományos, lektorált (peer reviewed) szakirodalomban elérhető, általánosan elfogadott tudományos megállapítások, mérési eredmények, illetve egészségre vonatkozó állítások.

Babalesz Facebook oldal Babalesz Pinterest oldal Babalesz Youtube csatorna