fbpx
Loading...

Szuperélelmiszerek felhasználása

A superfood, magyarul szuperétel, szuperélelmiszer kifejezés azokra az ételekre utal, amelyek természetes formában és jelentős mennyiségben tartalmaznak az egészségre jótékony hatással bíró tápanyagokat (pl. vitaminokat, ásványi anyagokat, antioxidánsokat, rostokat, zsírsavakat). Jó hír, hogy sok olyan superfood létezik, amely a női termékenység növelésében, vagy akár a férfi termékenység fokozásában is hatékony segítséget nyújthat!

Szuperélelmiszerekről szóló cikkeinkben termékenységjavító superfoodokat mutatunk be, eláruljuk, hogy milyen vitaminokat, növényi hatóanyagokat és egyéb tápanyagokat tartalmaznak, hogyan segíthetnek nőknek vagy férfiaknak, és persze arra is kitérünk, hogyan iktathatóak be az étrendbe (még recepteket is adunk). Ösztrogén dominancia kezelése, hormonegyensúly, rendszeres menstruáció és ovuláció támogatása, spermaszám és sperma minőség javítása, libidó növelése – többek közt ezekre is jók a superfoodok!

Termékenység - superfood útmutató: Sárgadinnye az étrendben
Szerző: Babalesz.hu - 2023-09-15
Tényleg hatással lehet a termékenységre a sárgadinnye az étrendben? Miért érdemes fogyasztani, mennyi az ajánlott mennyiség?
Termékenység-superfood útmutató - Őszibarack az étrendben
Szerző: Babalesz.hu - 2022-07-04
Miért fogyassz a nyári melegben őszibarackot? Milyen jótékony hatása ismert a baracknak? Lehet-e káros hatása? Cikkünkben recepteket is találsz!
Termékenység-superfood útmutató: Cukkini az étrendben
Szerző: Babalesz.hu - 2022-05-26
Milyen hatással lehet az egészségünkre és a termékenységre a cukkini? Hogyan fogyaszd a cukkinit? Receptek és hasznos információk a cukkiniről a cikkben!
Termékenység - superfood útmutató: Eper az étrendben
Szerző: Babalesz.hu - 2022-05-04
Milyen összefüggés lehet az eper fogyasztás és a termékenység között? Hogyan fogyasszuk változatosan az epret? Tanácsok és receptek oldalunkon!
Termékenység - superfood útmutató: SÜTŐTÖK az étrendben
Szerző: Babalesz.hu - 2021-12-08
Hogyan van összefüggésben a sütőtök fogyasztása a termékenységgel? Milyen formában illesszük be az étrendünkbe a sütőtököt? Tippek és tanácsok oldalunkon!
Termékenység-superfood útmutató: ÉDESBURGONYA az étrendben
Szerző: Babalesz.hu - 2021-09-22
Miért érdemes az édeskrumplit bevezetned az étrendedbe, ha babát szeretnél? Hogyan támogatja a férfi- és a női termékenységet is a fogyasztása? Részletek itt!
Termékenység-superfood útmutató: PARADICSOM az étrendben
Szerző: Babalesz.hu - 2021-07-29
Miért érdemes gyakran paradicsomot fogyasztania nem csak a férfiaknak, de a nőknek is, ha babát szeretnének? Termékenységtámogató ételekről itt!
Sárgarépa: így segít a magas ösztrogénszint csökkentésében!
Szerző: Babalesz.hu - 2021-06-28
Mi köze a sárgarépa fogyasztásnak az ösztrogén dominanciához? Hogyan segítheted vele a hormonrendszered helyrebillentését? Részletek itt!
Termékenység-superfood útmutató: SPÁRGA az étrendben
Szerző: Babalesz.hu - 2021-05-03
Miért érdemes spárgát fogyasztani, ha babát szeretnél? Hogyan javítja a termékenységet a spárga és hogyan készítsd el? Részleteket itt olvashatsz!
Termékenység-superfood útmutató: SPENÓT az étrendben
Szerző: Babalesz.hu - 2021-04-13
Miért érdemes beinktatni a spenótot az étrendedbe, ha babát szeretnél? Hogyan készítheted el változatosan ezt a szuper élelmiszert? Olvasd el a cikket!

/ 2 oldal
Partnerünk a Táplálkozás-Beállítás™ szakmai csapata Endometriózis Magyarország a Női Egészségért Alapítványtól

Jognyilatkozat

A babalesz.hu oldalon található termékek minden esetben a vonatkozó jogszabályoknak megfelelő készítmények, melyek élettani hatással rendelkeznek, de nem minősülnek a 2005. évi XCV. Tv szerint gyógyszernek, betegség gyógyítására, megelőzésére nem alkalmazhatóak és nem alkalmasak. Az emberi szervezetre gyakorolt kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyhatással. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Használatuk nem helyettesíti a gyógykezelést, illetve a szakszerű orvosi ellátást. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. A termékek kisgyermekektől elzárva tartandóak. Az oldalon szereplő információk nem a babalesz.hu állításai, hanem EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) által elfogadott, és az egyes termékekben felhasznált összetevőkről a tudományos, lektorált (peer reviewed) szakirodalomban elérhető, általánosan elfogadott tudományos megállapítások, mérési eredmények, illetve egészségre vonatkozó állítások.

Babalesz Facebook oldal Babalesz Pinterest oldal Babalesz Youtube csatorna