fbpx
Loading...

Vásárlóink véleménye

OSZD MEG VELÜNK TÖRTÉNETED, VÉLEMÉNYED ÉS KÜLDÜNK EGY AJÁNDÉKOT! Katt ide, és az űrlapon keresztül írd meg nekünk, melyik Babalesz termék vált be nálatok és hogyan! ELKÜLDÖM A VÉLEMÉNYEM!

Nagyon örülök hogy megtaláltam ezt az oldalt! Nagyon jó hasznos tanácsokat adtok. És mióta a PCO vitamincsomagot szedem 3-4 hónapja kiegyensúlyozott a közérzetem és a ciklusom is beállt. Reménykedem hogy a kis csoda hozzánk is beköszönt. Egyet mondhatok: KÖSZÖNÖM!!!!

Kevesebb
...továbbiak
Anita, Szigetszentmiklós

Maximálisan elégedett vagyok, és nagyon hálás. Nem teljes 2 havi adag ProCreation Nőknek beszedése után végre teherbe tudtam esni, és szépen fejlődik a pici baba a pocakomban. :) Köszönöm, és nagyon hálás vagyok Önöknek.

Kevesebb
...továbbiak
Krisztina

A barátcserjét nőgyógyászom ajánlotta először a "hormonzavarok" kezelésére. Szeretem, hogy természetes anyag, nem gyógyszer.

Kevesebb
...továbbiak
Timi, Kecskemét

A Procreation szedése óta sokkal jobb lett a közérzetem. Rendszeresen járok vérvételre és a D vitamin szintem és a Magnézium szintem végre helyre állt és nem tudom, hogy ennek hála-e, de a koleszterin szintem is csökkent.

Kevesebb
...továbbiak
Petra

A barátcserje fogyasztása után sokkal enyhébb lett a menstruációs görcs, szinte alig érzem már és a ciklusom sokkal kiegyensúlyozottabb.

Kevesebb
...továbbiak
Bea

Természetes hormon rendező terméket kerestem így találtam rá a hatékony barátcserjére. Nagyon elégedett vagyok. 2 hónap után helyreállt a ciklusom. Továbbra is használom.

Kevesebb
...továbbiak
Csilla, Debrecen

Volt egy vetélésem és utána kicsit megbolondultak a hormonjaim, az orvosom javasolta, hogy támogassuk meg kicsit a szervezetemet vitaminokkal és hormonnal. Én viszont nem szerettem volna mesterséges dolgokkal, mivel egyszer próbáltam és rosszul lettem tőlük. Mindenképpen valami természeteset kerestem, így találtam rá a ProCreation női termékre. Elkezdtem szedni és aminek nagyon örültem, nem voltak mellékhatásai. Többször is rendeltem belőle. Igaz olyan sokszor nem kellett, mivel 5 hónap múlva megfogant a mi pici lányunk! :) Az első hetekben is tudtam szedni, mint terhesvitamint! Jelenleg a 24. terhességi hétben vagyok és minden rendben! :)

Kevesebb
...továbbiak
Barbara, Mohács

Elégedett voltam a ProCreation termékkel, mert a leírtaknak megfelelően a kellő hatást érte el. Csak ajánlani tudom másoknak is.

Kevesebb
...továbbiak
Csaba, Szolnok

Férjem szedte a ProCreation férfi terméket, javult tőle a laboreredménye, és nem mellesleg a közérzete is.

Kevesebb
...továbbiak
Csilla, Debrecen

4 havi barátcserje kúra után megszűnt a köztes pecsételő vérzésem.Kevésbé vagyok feszült és ingerült.

Kevesebb
...továbbiak
Csilla, Budapest

A netamin barátcserje kapszulát két hónapja kezdtem el szedni. Meg vagyok elégedve az eredménnyel, a ciklusaim rendeződnek, további két hónapot még biztosan fogom szedni. Örülök, hogy természetes hatóanyagról van szó, s nem gyógyszeres hormonkezelesről.

Kevesebb
...továbbiak
Anna, Budapest

Vetéléseim után orvosi kezelések ellenére sem volt peteérésem. A ProCreation nőknek szedése első hónapjában már volt peteérésem és beállította a ciklusomat is!Energikusabb is lettem tőle!Szívből ajánlom!

Kevesebb
...továbbiak
Titi, Szeged

Procreation nőknek készítményről: a ciklusom beállt 35 napról 30 napra. Jó táplálékkiegészitő is a benne található gyógynövények miatt. Még csak egy dobozzal vettem, így az eredmény még várat magára. Valószínű rendelek még.

Kevesebb
...továbbiak
Renáta, Székesfehérvár

A barátcserje kapszuláról: pont azt kaptam tőle amit vártam. Jó ár-érték arány. Biztos rendelni fogok még. Eddig is rendszeres vásárló voltam.

Kevesebb
...továbbiak
Reni

A Xerex szedése óta sokkal egészségesebbnek és energikusabbnak érzem magam. A szexuális vágyat javítja és kitartóvá tesz.

Kevesebb
...továbbiak
Zoltán, Körmend

Többször vásároltam a Netamin Barátcserje kapszulából, és meg vagyok vele elégedve. A ciklusomat rendszerezte 30-31 naposra az előző 15-37 naposak helyett.

Kevesebb
...továbbiak
Renáta

A Netamin Barátcserje két hónapnyi szedése után pozitív lett a terhességi tesztem, nagyon elégedett vagyok és másoknak is ajánlom a terméket :)

Kevesebb
...továbbiak
Jázmin, Mezőtúr

Fogamzásgátló tabletta szedése után még 15 hónappal is 48-60! napos ciklusaim voltak. Peteérés 0. Gondoltam, a hormonkezelés előtt adok a BARÁTCSERJE KAPSZULÁNAK egy esélyt. Első hónap után 27 napra lett mensim a következő pedig már meg sem jött. Jelenleg 8 hetes terhes vagyok és mérhetetlenül boldog!!!  :)
Köszönöm ezúton is!!! Napi egyszer kettő kapszulát szedtem.

Kevesebb
...továbbiak
Zsuzsanna

Párommal 3 hónapig szedtük a ProCreation kapszulákat és ez a gyönyörűség fogant meg utána. :-) Elviekben hosszú próbálkozásra kellett volna számítanunk különböző hormonális problémák miatt, de kislányunk ezzel szemben nagyon rövid időn belül fogant. Éljenek a természetes megoldások! :-)

Johanna
Kevesebb
...továbbiak
Péter

Kedves Babát tervező párok!
Szeretném megosztani Veletek pozitív tapasztalataimat a babalesz.hu oldalon található termékekkel kapcsolatosan.
A mi kis babaprojektünk 2013 augusztusában kezdődött...

Az első pár hónapban az ösztöneimre próbáltam hagyatkozni az időzítés terén, próbáltam figyelni a testem rezzenéseit, majd letöltöttem egy telefonos alkalmazást, amiben figyelemmel kísérhettem a ciklusaimat, és vettünk ovulációs tesztet, hogy az időzítés ne legyen probléma.
Természetesen egyre jobban elkeserített a menstruáció, és próbáltam utánaolvasni, milyen természetes szerekkel lehet elősegíteni a baba érkezését, mivel segíthetjük a megtermékenyülést. Így találtam rá a babalesz.hu oldalra is, ahol már az elején nagyon sok információhoz jutottam a témát illetően, és egyből gyanakodtam, hogy lehet, hogy ösztrogéndominanciám van, a felsorolt tünetek alapján.
Felhívtam a tanácsadót, és megbeszéltünk egy telefonos konzultációt, ami során nagyon sok hasznos dolgot tudtam meg, és megbeszéltük, hogy mivel érdemes elindulni:

Január elején kezdtük el bevetni ezeket az eszközöket, és februárban megtörtént a csoda, márciusban már nem jött meg a menstruációm. Most járunk a 15. héten, eddig minden rendben zajlott, így ezúton is szeretném meghálálni tanácsadótok támogatását, és biztatni minden kisbabát tervező párt, hogy ne csüggedjenek, és vegyék igénybe a babalesz.hu segítségét.
Mindenkinek sikeres babaprojektet kívánok! :-)

Kevesebb
...továbbiak
Kati, Debrecen

Nagyon jó volt a közérzetem, amíg a kapszulát szedtem és 20%-kal javította a spermaleletemet.

Kevesebb
...továbbiak
Ferenc, Sátoraljaújhely

Jövő héten lesz 3 hónapos a kislányom. Kell ennél több? :o)

Kevesebb
...továbbiak
Boglárka, Budapest

Ajánlom a ProCreation kapszulát minden gyermekre vágyó nőnek és férfinek. Én nagyon elégedett voltam a ProCreation-nel, „eredménye”, a kislányom 2 hét múlva ünnepli a második szülinapját! :)

Kevesebb
...továbbiak
Piroska, Budapest

A ProCreation szuper!
A három hónapos kúra harmadik hónapjára már nem volt szükség... Teherbe estem három év sikertelen próbálkozás, több hormonkezelés és inszemináció után. Nagyon jó, hogy természetes alapanyagokból áll! Én csak dicsérni tudom!!! Semmi mellékhatása nincs! Köszönöm, hogy segített!

Kevesebb
...továbbiak
Erika, Szekszárd

Babánk lesz! Nem tudom elmondani, milyen jó érzés ezt kimondani! Kedvesemmel egyszerre kezdtük szedni a Procreation kapszulákat, és pár hónapon belül érkezett is a pozitív teszt. Most vagyunk a 23. hétben a terhességben és nagyon izgatottak vagyunk! Kislány lesz! :-) Jó tudni, hogy természetes készítményekkel is lehet fokozni a termékenységet, nagyon nem szerettünk volna mesterséges megtermékenyítést vagy gyógyszeres dolgokat. Köszönjük szépen, nagyon boldogok vagyunk!

Kevesebb
...továbbiak
Péter, Budakeszi
Partnerünk a Táplálkozás-Beállítás™ szakmai csapata Endometriózis Magyarország a Női Egészségért Alapítványtól

Jognyilatkozat

A babalesz.hu oldalon található termékek minden esetben a vonatkozó jogszabályoknak megfelelő készítmények, melyek élettani hatással rendelkeznek, de nem minősülnek a 2005. évi XCV. Tv szerint gyógyszernek, betegség gyógyítására, megelőzésére nem alkalmazhatóak és nem alkalmasak. Az emberi szervezetre gyakorolt kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyhatással. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Használatuk nem helyettesíti a gyógykezelést, illetve a szakszerű orvosi ellátást. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. A termékek kisgyermekektől elzárva tartandóak. Az oldalon szereplő információk nem a babalesz.hu állításai, hanem EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) által elfogadott, és az egyes termékekben felhasznált összetevőkről a tudományos, lektorált (peer reviewed) szakirodalomban elérhető, általánosan elfogadott tudományos megállapítások, mérési eredmények, illetve egészségre vonatkozó állítások.

Babalesz Facebook oldal Babalesz Pinterest oldal Babalesz Youtube csatorna