fbpx
Loading...

Hormonális egyensúly támogatás

Amit a pecsételő vérzésről tudni érdemes
Szerző: Babalesz.hu - 2023-06-22
A pecsételő vérzés hátterében számos dolog húzódhat meg. Mit jelezhetnek az apró vérfoltok a fehérneműn? Mikor érdemes orvoshoz fordulni? Cikkünkből kiderül!
Az elmaradt peteérés tünetei, okai, jelentése
Szerző: Babalesz.hu - 2023-05-16
Mi állhat a háttérben, ha elmaradt a peteérés? Milyen vizsgálatok és életmódbeli változások szükségesek? Olvasd el cikkünket!
Miért hatásos az ösztrogén dominancia diéta? Itt a válasz!
Szerző: Babalesz.hu - 2022-06-01
Cikkünkből megtudhatod, mit jelent az ösztrogén dominancia és hogyan tudod egészséges szintre csökkenteni szervezeted ösztrogén-szintjét a megfelelő diétával.
Endometriózis tünetei, kezelése és a diéta szerepe
Szerző: Babalesz.hu - 2022-03-07
Az endometriózis olyan női szervi elváltozás, mely meddőséget okozhat. Cikkünkben leírjuk, hogyan ismerhető fel és kezelhető pl. endometriózis diétával.
Vízfogyasztás, hormonegyensúly és termékenység: tudnivalók
Szerző: Babalesz.hu - 2022-01-31
Mennyi vízre van szükséged? Mi köze a folyadékfogyasztásnak a hormonokhoz? Hogy rongálják az üdítők a női egészséget? Mit igyál helyettük? Erről olvashatsz a cikkben!
Pajzsmirigy alulműködés: Mit egyél és mit ne?
Szerző: Babalesz.hu - 2022-01-25
Alulműködik a pajzsmirigyed? Hogyan előzhető meg a pajzsmirigy alulműködés? Mit fogyassz és milyen formában, hogy megőrizd a pajzsmirigy egészségét?
A Q10 szerepe az AMH-szint és petesejt minőség javításában
Szerző: Babalesz.hu - 2021-04-28
Hogyan segíti a Q10 koenzim pótlása a petesejtek egészségét? Miért javítjhatja az AMH szintet a Q10 szedése? Olvass kutatási eredményekről itt!
Immunerősítés, immunproblémák és termékenység – hol az összefüggés?
Szerző: Babalesz.hu - 2020-10-30
Az egészséges immunrendszer a hormonrendszer egyensúlya, a termékenység és a terhesség fenntartása szempontjából is fontos. Hogy miért? Tudd meg a cikkből!
Az E-vitamin hatása a női hormonokra
Szerző: Babalesz.hu - 2020-07-22
Kutatások alapján az E-vitaminnak szerepe lehet a női nemi hormonok egyensúlyának fenntartásában és számos hormonális probléma kezelésében is. Részletek a cikkben.
Anti-Müller Hormon (AMH): mit árul el a női termékenységről?
Szerző: Babalesz.hu - 2020-04-28
○ Mi az az Anti Müller Hormon, mit lehet megállapítani az értékéből? Hogyan függ össze a terméketlenség az AMH szinttel, mennyi a normál érték? Részletek itt!

/ 4 oldal
Partnerünk a Táplálkozás-Beállítás™ szakmai csapata Endometriózis Magyarország a Női Egészségért Alapítványtól

Jognyilatkozat

A babalesz.hu oldalon található termékek minden esetben a vonatkozó jogszabályoknak megfelelő készítmények, melyek élettani hatással rendelkeznek, de nem minősülnek a 2005. évi XCV. Tv szerint gyógyszernek, betegség gyógyítására, megelőzésére nem alkalmazhatóak és nem alkalmasak. Az emberi szervezetre gyakorolt kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyhatással. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Használatuk nem helyettesíti a gyógykezelést, illetve a szakszerű orvosi ellátást. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. A termékek kisgyermekektől elzárva tartandóak. Az oldalon szereplő információk nem a babalesz.hu állításai, hanem EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) által elfogadott, és az egyes termékekben felhasznált összetevőkről a tudományos, lektorált (peer reviewed) szakirodalomban elérhető, általánosan elfogadott tudományos megállapítások, mérési eredmények, illetve egészségre vonatkozó állítások.

Babalesz Facebook oldal Babalesz Pinterest oldal Babalesz Youtube csatorna