fbpx
Loading...

Mióma - okok, kezelés, életmód

A mióma a méhben lassan kialakuló, jóindulatú izomszövet burjánzás. Termékeny korú nőknél ez a leggyakoribb daganat. A mióma jelei: rendszertelen menstruáció, erős vagy elhúzódó vérzés, alhasi, görcsök, deréktáji vagy kismedencei fájdalom, gyakori vizelési, székelési inger, székrekedés, termékenységi problémák, vetélés. Kezelése sok esetben életmóddal, természetes praktikákkal és gyógyszerekkel is lehetséges, de néha műtéti eltávolítás vagy mióma embolizáció is szükséges.

Szakértői cikkeinkből minden fontos információt megtudhatsz a miómáról, például hogy milyen lehetséges okai vannak, hogyan történik a diagnosztizálása, vagy hogy milyen a mióma étrend. Olvashatsz az életmódbeli lépésekről, vitaminokról, ásványi anyagokról és gyógynövényekről is, melyekkel a mióma zsugorítása, a kínzó tünetek enyhítése, a hormonegyensúly és a teherbeesés is támogatható. Igen, az egészséges terhesség miómával is lehetséges – mi segítünk ebben neked!

Mióma mérete és tünetei - Ismerd meg a betegséget!
Szerző: Babalesz.hu - 2022-07-27
Milyen tüneteket okozhat a mióma? Mit tehetsz a megelőzésért és milyen életmódbeli változásokkal és étrend-kiegészítőkkel kezelhető a mióma?
Mióma terhesség alatt és teherbeesés során: amit tudni kell
Szerző: Babalesz.hu - 2022-02-16
Cikkünkből megtudod milyen tünetei, kockázatai lehetnek a miómának a terhesség alatt. Hatással lehet-e a teherbeesésre és milyen beavatkozásokra van lehetőség.
Mióma-alapok: tünetek, diagnózis, kezelés, terhesség
Szerző: Babalesz.hu - 2019-02-01
A mióma olyan jóindulatú daganat, mely befolyásolhatja a termékenységet, ezért tüneteinek ismerete és kezelése fontos, ha babát szeretnénk.
Mióma diéta a természetes gyógyulásért
Szerző: Babalesz.hu - 2017-04-20
Milyen életmód változtatások segíthetnek a mióma természetes kezelésében? Hogy étkezz, milyen gyógynövényt alkalmazz? Olvasd el!

Partnerünk a Táplálkozás-Beállítás™ szakmai csapata Endometriózis Magyarország a Női Egészségért Alapítványtól

Jognyilatkozat

A babalesz.hu oldalon található termékek minden esetben a vonatkozó jogszabályoknak megfelelő készítmények, melyek élettani hatással rendelkeznek, de nem minősülnek a 2005. évi XCV. Tv szerint gyógyszernek, betegség gyógyítására, megelőzésére nem alkalmazhatóak és nem alkalmasak. Az emberi szervezetre gyakorolt kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyhatással. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Használatuk nem helyettesíti a gyógykezelést, illetve a szakszerű orvosi ellátást. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. A termékek kisgyermekektől elzárva tartandóak. Az oldalon szereplő információk nem a babalesz.hu állításai, hanem EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) által elfogadott, és az egyes termékekben felhasznált összetevőkről a tudományos, lektorált (peer reviewed) szakirodalomban elérhető, általánosan elfogadott tudományos megállapítások, mérési eredmények, illetve egészségre vonatkozó állítások.

Babalesz Facebook oldal Babalesz Pinterest oldal Babalesz Youtube csatorna