fbpx
Loading...

E-könyvek

Ingyenesen letölthető e-könyveinkkel segíteni kívánunk mindazoknak a hölgyeknek, uraknak, pároknak, akik szeretnének többet tudni a női és férfi termékenységet érintő témákról.

40+ Termékenység - Termékenységi útmutató e-könyv
Szerző: Babalesz.hu - 2024-03-28
Ingyenesen letölthető e-book a termékenységről 40 éves kor felett. Termékenység támogató étrend, tápanyagok, tanácsok e-könyvünkben!
35+ termékenység - Termékenységi útmutató e-könyv
Szerző: Babalesz.hu - 2023-10-25
Ingyenes e-könyv a női termékenységhez kötődő leggyakoribb kérdésekről 35 felett!
30+ termékenység - Termékenységi útmutató e-könyv
Szerző: Babalesz.hu - 2023-10-25
Ingyenes e-könyv a női termékenységhez kötődő leggyakoribb kérdésekről 30 felett!
A beágyazódás elősegítése e-könyv
Szerző: Babalesz.hu - 2019-03-10
Ingyenes életmódprogram a termékenység fokozására és a beágyazódás támogatására szolgáló tanácsokkal.
Férfi termékenység kisokos
Szerző: Babalesz.hu - 2019-03-10
Ingyenesen letölthető kézikönyv a férfi termékenységhez kötődő leggyakoribb kérdésekről! Megismertetünk azzal, férfiként hogyan tehetsz aktívan egészségedért, ha babavállalás a célotok.
Női termékenység kisokos
Szerző: Babalesz.hu - 2019-03-10
Ingyenes kézikönyv a női termékenységhez kötődő leggyakoribb kérdésekről!

Partnerünk a Táplálkozás-Beállítás™ szakmai csapata Endometriózis Magyarország a Női Egészségért Alapítványtól

Jognyilatkozat

A babalesz.hu oldalon található termékek minden esetben a vonatkozó jogszabályoknak megfelelő készítmények, melyek élettani hatással rendelkeznek, de nem minősülnek a 2005. évi XCV. Tv szerint gyógyszernek, betegség gyógyítására, megelőzésére nem alkalmazhatóak és nem alkalmasak. Az emberi szervezetre gyakorolt kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyhatással. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Használatuk nem helyettesíti a gyógykezelést, illetve a szakszerű orvosi ellátást. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. A termékek kisgyermekektől elzárva tartandóak. Az oldalon szereplő információk nem a babalesz.hu állításai, hanem EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) által elfogadott, és az egyes termékekben felhasznált összetevőkről a tudományos, lektorált (peer reviewed) szakirodalomban elérhető, általánosan elfogadott tudományos megállapítások, mérési eredmények, illetve egészségre vonatkozó állítások.

Babalesz Facebook oldal Babalesz Pinterest oldal Babalesz Youtube csatorna