fbpx
Loading...

Női termékenységet támogató cikkek

A teherbeesést számos tényező nehezítheti, akadályozhatja. Gyakoriak a menstruációs és ovulációs zavarok, amelyek hátterében a hormonegyensúly felborulása áll. A policisztás ovárium szindróma (PCOS), de az ösztrogén dominancia is népbetegségnek tekinthető a termékeny korú nők körében. Az endometriózis, a mióma, a pajzsmirigy betegségek, az inzulinrezisztencia, a vitaminok hiánya, a stressz, sőt a környezeti ártalmak is termékenységi problémákat okozhatnak. És még sorolhatnánk!

A Babalesz szakértői azonban segítenek neked, bármilyen nehézségeid is vannak! Cikkeinkben női termékenység növeléséről, a meddőség kezeléséről írunk részletesen. A vizsgálatokat, a teherbeesést segítő vitaminokat és tápanyagokat, a termékenységjavító étrendet és életmódot, a hormonális problémák, PCOS, endometriózis, pajzsmirigy zavarok, stressz és egyéb akadályok leküzdését, a teherbeesés folyamatát is bemutatjuk – és még rengeteg egyéb témával is foglalkozunk!

Milyen peteérést elősegítő készítményeket érdemes ismerni?
Szerző: Babalesz.hu - 2024-01-08
Melyek a peteérést elősegítő készítmények? Hogyan működnek az ovulációt támogató hatóanyagok? Hogyan segíthetjük a teherbeesést? Cikkünkből kiderül!
Mio-inozitol hatása a termékenységre - Videó a cikkben!
Szerző: Babalesz.hu - 2023-11-17
Milyen hatással van a mio-inozitol a női és férfi termékenységre? Hogyan segíthet a nőknek PCOS és inzulinrezisztencia esetén? Nézd meg a cikkben található videónkat a témában!
A meddőség jelei és okai - Mikor menjünk meddőségi vizsgálatra?
Szerző: Babalesz.hu - 2023-11-07
A meddőség jeleit tapasztaljunk magunkon, pedig babát szeretnénk? Most feltárjuk a probléma lehetséges okait, és arra is kitérünk, mikor érdemes szakembert bevonni a folyamatba!
Ezek a legjobb terhesség előtti vitaminok
Szerző: Babalesz.hu - 2023-09-20
Miért érdemes terhesség előtti vitamint szedni? Hogyan támogatják a vitaminok a magzat és a kismama egészségét is? Mutatjuk a pontos válaszokat!
Így növelhetők a teherbeesés esélyei
Szerző: Babalesz.hu - 2023-08-21
Mi minden befolyásolja a teherbeesés esélyeit és hogyan befolyásolhatjuk ezeket? Az itt felsorolt a természetes módszereket bármikor bevethetjük!
Amit a pecsételő vérzésről tudni érdemes
Szerző: Babalesz.hu - 2023-06-22
A pecsételő vérzés hátterében számos dolog húzódhat meg. Mit jelezhetnek az apró vérfoltok a fehérneműn? Mikor érdemes orvoshoz fordulni? Cikkünkből kiderül!
Az elmaradt peteérés tünetei, okai, jelentése
Szerző: Babalesz.hu - 2023-05-16
Mi állhat a háttérben, ha elmaradt a peteérés? Milyen vizsgálatok és életmódbeli változások szükségesek? Olvasd el cikkünket!
Kegel torna - Gyakorlatok nőknek és férfiaknak
Szerző: Babalesz.hu - 2023-05-16
A Kegel torna segíthet nőknek és férfiaknak egyaránt az intim egészség megőrzésében, napi pár perces gyakorlatok elvégzésével. Próbáld ki Te is!
Alváshiány: így okoz termékenységi problémákat
Szerző: Babalesz.hu - 2023-04-26
Mi az összefüggés az alváshiány és a hormonrendszer múködése között? Hogyan javíthatsz alvásod minőségén? Cikkünkből megtudhatod!
Mit jelent a halvány csík a terhességi teszten?
Szerző: Babalesz.hu - 2023-03-23
A terhességi teszten megjelenő halvány csík számos dolgot jelezhet neked – tedd meg a következő lépéseket, hogy kiderüljön, mire számíthatsz!

/ 8 oldal
Partnerünk a Táplálkozás-Beállítás™ szakmai csapata Endometriózis Magyarország a Női Egészségért Alapítványtól

Jognyilatkozat

A babalesz.hu oldalon található termékek minden esetben a vonatkozó jogszabályoknak megfelelő készítmények, melyek élettani hatással rendelkeznek, de nem minősülnek a 2005. évi XCV. Tv szerint gyógyszernek, betegség gyógyítására, megelőzésére nem alkalmazhatóak és nem alkalmasak. Az emberi szervezetre gyakorolt kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyhatással. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Használatuk nem helyettesíti a gyógykezelést, illetve a szakszerű orvosi ellátást. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. A termékek kisgyermekektől elzárva tartandóak. Az oldalon szereplő információk nem a babalesz.hu állításai, hanem EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) által elfogadott, és az egyes termékekben felhasznált összetevőkről a tudományos, lektorált (peer reviewed) szakirodalomban elérhető, általánosan elfogadott tudományos megállapítások, mérési eredmények, illetve egészségre vonatkozó állítások.

Babalesz Facebook oldal Babalesz Pinterest oldal Babalesz Youtube csatorna