fbpx
Loading...

Lombikbébi sorozat

A lombik program (IVF, in vitro fertilizáció) lényege, hogy a megtermékenyítés testen kívül, laboratóriumi környezetben történik. Manapság sajnos egyre több párnak nem születhet természetes úton gyermeke, ám a modern lombikbébi kezelések nagyon sok esetben megoldást nyújtanak nekik, elhozva a hőn áhított gyermekáldást. Szakértői cikkeinkből minden fontos információt megtudhatsz a lombikbébi programról. 12 részes cikksorozatunkat dr. Szilágyi Imre nőgyógyász lektorálta.

Részletesen ismertetjük a lombikbébi kezelésre való felkészülést, beleértve a sikeresség esélyét növelő étrend- és életmódbeli lépéseket, a vitaminok és egyéb étrend-kiegészítők szerepét, és a különböző vizsgálatokat is, lépésről lépésre bemutatjuk a lombik program menetét, a kezelés utáni teendőket, és az IVF kezelés mentális, lelki oldaláról is beszélünk, sok-sok hasznos tanáccsal kiegészítve. Ha a leggyakoribb kérdésekre keresel megbízható válaszokat, akkor jó helyen jársz!

Mi az a FET lombik? Mi a menete? Mutatjuk!
Szerző: Babalesz.hu - 2022-11-08
Mi az a FET lombik program? Mi a Fagyasztott Embrió Transzfer kezelés pontos menete, és milyen eredményességre számíthatunk? Alábbi cikkünkből kiderül!
Sikeres lombik után: tudnivalók, testi-lelki tanácsok
Szerző: Babalesz.hu - 2022-03-10
Végre sikerült teherbe esni a lombik eljárás keretein belül. Milyen vizsgálatok jönnek, mire ügyelj? Miben különbözik a lombikos terhesség a természetesen létrejött terhességtől? Olvasd el!
Sikertelen lombik: esélyek, okok, vizsgálatok, egyéb teendők
Szerző: Babalesz.hu - 2022-02-24
Nehéz téma, de beszélnünk kell erről is. Ha nem sikerül a beültetés... mi jön utána?Hogyan tedd túl magad kudarcon? Milyen vizsgálatokat szoktak ilyenkor elvégezni? Mik a teendők? Mikor lehet újra próbálkozni? Részletek a cikkben!
Genetikai tesztek és a lombikprogram: fontos tudnivalók
Szerző: Babalesz.hu - 2022-02-08
Milyen módszerrel próbálják kiszűrni a genetikai rendellenességeket a lombikprogram során és milyen rendellenességekre szűrnek? Kattints!
Hogyan küzdd le a stresszt a lombikprogram előtt és alatt?
Szerző: Babalesz.hu - 2022-01-03
Mit tehetsz, hogy ne őröljön fel a stressz, amikor lombik kezelés előtt vagy alatt állsz? Olvasd el tanácsainkat!
Lombik 40 felett: tudnivalók, tennivalók, motiváció
Szerző: Babalesz.hu - 2021-12-17
Miért csökken a teherbeesés és a sikeres lombik esélye 40 felett? Mik a lehetőségek, ha a 4. X után szeretnél babát, de nem jön össze? Katt!
Beültetés utáni tanácsok a sikeres lombikbébi-kezeléshez
Szerző: Babalesz.hu - 2021-12-03
Mi segíti és mi az ami gátolja a sikeres lombik-kezelést? Beültetés utáni tanácsok az eredményes lombikbébi-kezelés érdekében!
Úton a sikeres lombik felé: A test felkészítése - 2. rész
Szerző: Babalesz.hu - 2021-11-26
Te hogyan járulhatsz hozzá a sikeres lombik-kezeléshez, hogy a lehető legjobb körülményeket teremtsd a beültetéshez? 2. rész - életmód.
Úton a sikeres lombik felé: a test felkészítése! - 1. rész
Szerző: Babalesz.hu - 2021-11-05
Mit tudsz tenni Te a sikeres lombik érdekében, hogy a legjobb körülményeket teremtsd magadban a beültetendő embrió számára? 1. rész - étrend.
Lombikbébi-kezelés: így készülj az első konzultációra!
Szerző: Babalesz.hu - 2021-10-22
Miket kell magaddal vinned az első lombikos konzultációra? Milyen kérdéseket érdemes feltenni az orvosodnak? Olvasd el a cikket!

/ 2 oldal
Partnerünk a Táplálkozás-Beállítás™ szakmai csapata Endometriózis Magyarország a Női Egészségért Alapítványtól

Jognyilatkozat

A babalesz.hu oldalon található termékek minden esetben a vonatkozó jogszabályoknak megfelelő készítmények, melyek élettani hatással rendelkeznek, de nem minősülnek a 2005. évi XCV. Tv szerint gyógyszernek, betegség gyógyítására, megelőzésére nem alkalmazhatóak és nem alkalmasak. Az emberi szervezetre gyakorolt kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyhatással. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Használatuk nem helyettesíti a gyógykezelést, illetve a szakszerű orvosi ellátást. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. A termékek kisgyermekektől elzárva tartandóak. Az oldalon szereplő információk nem a babalesz.hu állításai, hanem EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) által elfogadott, és az egyes termékekben felhasznált összetevőkről a tudományos, lektorált (peer reviewed) szakirodalomban elérhető, általánosan elfogadott tudományos megállapítások, mérési eredmények, illetve egészségre vonatkozó állítások.

Babalesz Facebook oldal Babalesz Pinterest oldal Babalesz Youtube csatorna