fbpx
Loading...

Kapcsolat

Ügyfélszolgálatunkon az alábbi időpontokban várjuk hívásaidat, e-mailjeidet, de ugyanitt személyesen is átveheted a megrendelt termékeket:

Hétfő: 8.00-18.00
Kedd-Szerda-Csütörtök: 8.30-17.00
Péntek: 8.30-15.30

Rendelésedet át tudod venni személyesen is, de lehetőleg rendelj házhoz szállítással, 9985 Ft felett már ingyenesen szállítunk! A folyamatos vírushelyzetre való tekintettel a legkisebb kockázat érdekében:

  • Lehetőleg érintős kártyával fizess, kerüljük a készpénz használatot!
  • Az ajtó túloldalán egy plexivel védett pulton tudod majd kolléganőnknél átvenni a rendelésed.
  • A munkavégzésünk helyét is folyamatosan fertőtlenítjük.

Egyéb információk:

Cégnév: Natural Herbal Kft.
Székhely és postázási cím: 1116 Budapest, Fehérvári út 132-144.
Adószám: 25910281-2-43
Cégjegyzék szám: 01-09-295793
NAIH-szám: NAIH-120643/2017.

Kézbesítéssel kapcsolatos kérdések (futárszolgálat): (+36 1) 802 0265

Kíváncsiak vagyunk véleményedre, tapasztalataidra! Kérjük, amennyiben bármi javaslatod vagy kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Megközelíthetőség

🚋 17, 41, 47, 56-os villamos,   Andor utcai megálló.

🚗 Ha autóval jönnél, lehetőséged van az épület parkolójában megállni a vásárlás/csomagátvétel idejére.
Dudálj a sorompónál, hogy a portás beengedjen!

Partnerünk a Táplálkozás-Beállítás™ szakmai csapata Endometriózis Magyarország a Női Egészségért Alapítványtól

Jognyilatkozat

A babalesz.hu oldalon található termékek minden esetben a vonatkozó jogszabályoknak megfelelő készítmények, melyek élettani hatással rendelkeznek, de nem minősülnek a 2005. évi XCV. Tv szerint gyógyszernek, betegség gyógyítására, megelőzésére nem alkalmazhatóak és nem alkalmasak. Az emberi szervezetre gyakorolt kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyhatással. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Használatuk nem helyettesíti a gyógykezelést, illetve a szakszerű orvosi ellátást. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. A termékek kisgyermekektől elzárva tartandóak. Az oldalon szereplő információk nem a babalesz.hu állításai, hanem EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) által elfogadott, és az egyes termékekben felhasznált összetevőkről a tudományos, lektorált (peer reviewed) szakirodalomban elérhető, általánosan elfogadott tudományos megállapítások, mérési eredmények, illetve egészségre vonatkozó állítások.

Babalesz Facebook oldal Babalesz Pinterest oldal Babalesz Youtube csatorna