fbpx
Loading...

Rólunk

„A Babalesz csapata azért dolgozik minden nap, hogy természetes és tudományosan megalapozott módon segítse a sikeres fogantatást és a boldog gyermekáldást.

A Babalesz csapata azért dolgozik minden nap, hogy természetes és tudományosan megalapozott módon segítse a sikeres fogantatást.

A hormonegyensúly-zavarok és a fogamzás útjában álló akadályok ellen rendkívül sokat tehetünk életmóddal

A kezdetek

Miután 2010-ben a Netamin márka létrejött, egyre több termékenységi problémával kapcsolatos kérdést kezdtünk kapni a vásárlóinktól, látogatóinktól. Rájöttünk, hogy nem ülhetünk tétlenül. Kutatni kezdtünk a megoldások után, és rengeteg olyan adatot találtunk, amely igazolta: a hormonegyensúly-zavarok és a fogamzás útjában álló akadályok ellen rendkívül sokat tehetünk életmóddal, illetve természetes készítményekkel.

Természetes segítség

2011-ben megalapítottuk a Babalesz.hu-t, ami óriási mérföldkő volt, hiszen így már külön oldalon tudtunk ezzel a speciális területtel foglalkozni - célzott figyelmet fordítva a hatékony készítmények kifejlesztésére, valamint a hiteles információk és praktikus életmód-tanácsok átadására is!

A kibillent hormonegyensúly rendezése a fogantatás támogatásához is fontos, ezért a Babalesz.hu-n természetesen ezzel is foglalkozunk. A női és férfi hormonális egészség ugyanakkor a Netamin.hu-n is kiemelt területünk: ha alapvetően hormonális egészség elérése a célod, látogass el a Netaminra!

A kibillent hormonegyensúly rendezése a fogantatás támogatásához is fontos, ezért a Babalesz.hu-n természetesen ezzel is foglalkozunk.

Tudjuk, hogy sok esetben rögös, megpróbáltatásokkal és nehézségekkel teli út vezet a hőn vágyott gyermekáldásig. Mi kéz a kézben járjuk végig veled az utat és minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy minél könnyebb és rövidebb legyen.

A Babalesz csapatával barátként hallgatunk meg téged és szakértőként nyújtunk segítséget neked.

Szívügyünk

Hisszük, hogy csak az lehet egészséges, ami a környezet egészségét is védi. Ezért a környezetünk védelmére is kiemelt figyelmet fordítunk Magyarországon egyedülálló környezetvédelmi hitvallásunkkal, melynek része a teljes karbonsemlegesség már 2020 óta. Szeretnénk aktívan tenni azért, hogy a most születő gyermekek egy fenntartható világba érkezzenek meg, ezért is szívügyünk nem csak fent tartani, de fejleszterni is ezen törekvéseinket.
Erről bővebben ide kattintva olvashatsz.

Teljes karbonsemlegesség már 2020 óta.
A hozzánk fordulókat teljes egészükben akarjuk segíteni: a testet és a lelket egyaránt.

Babalesz

Hiszem azt, hogy a Babalesz.hu-t nem az elmúlt több mint 10 év egészséget támogató kutatásai, csúcstermékei és tartalmai teszik igazán különlegesség, hanem mindenekelőtt az, hogy a hozzánk fordulókat teljes egészükben akarjuk segíteni: a testet és a lelket egyaránt. Ha kell, életmód-tanáccsal, ha kell, csúcstermékkel, ha kell, egy kedves szóval, együttérzéssel.

Három gyermekes édesapaként és a Babalesz.hu-t felkeresők problémáiban érintettként személyes vágyam segíteni Neked.

Köszönjük a megtisztelő bizalmad!

Ismerd meg szakértőinket!

Király Éva hormonegyensúly-tanácsadó

Király Éva

hormonegyensúly-
tanácsadó

A Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán végzett dietetikusként, majd továbbképezte magát hormonegyensúly tanácsadóvá és akkreditált funkcionális táplálkozási szakértővé. Tagja a Bartha Ákos által alapított Táplálkozás-Beállítás™ szakmai csapatának.

Dr. Szilágyi Imre orvos-nőgyógyász

Dr. Szilágyi Imre

orvos-
nőgyógyász

Orvosi tanulmányait a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán végezte, summa cum laude minősítéssel. Szülészet-nőgyógyászati szakorvosképzését a németországi Saar-vidéki Egyetemen végezte. Jelenleg az ausztriai Linzben praktizál nőgyógyászként.

Benkovics Péter vezető életmód-tanácsadó

Benkovics Péter

vezető életmód-
tanácsadó

Életmód-tanácsadó végzettségét az amerikai Uchee Pines Intézetben szerezte, emellett két felsőfokú végzettsége van még műszaki és teológiai területről. Életmód tanácsadóként elsősorban a természetes gyógymódokra és a sportra specializálódott. Termékeink fejlesztésében is kiemelten részt

Partnerünk a Táplálkozás-Beállítás™ szakmai csapata Endometriózis Magyarország a Női Egészségért Alapítványtól

Jognyilatkozat

A babalesz.hu oldalon található termékek minden esetben a vonatkozó jogszabályoknak megfelelő készítmények, melyek élettani hatással rendelkeznek, de nem minősülnek a 2005. évi XCV. Tv szerint gyógyszernek, betegség gyógyítására, megelőzésére nem alkalmazhatóak és nem alkalmasak. Az emberi szervezetre gyakorolt kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyhatással. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Használatuk nem helyettesíti a gyógykezelést, illetve a szakszerű orvosi ellátást. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. A termékek kisgyermekektől elzárva tartandóak. Az oldalon szereplő információk nem a babalesz.hu állításai, hanem EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) által elfogadott, és az egyes termékekben felhasznált összetevőkről a tudományos, lektorált (peer reviewed) szakirodalomban elérhető, általánosan elfogadott tudományos megállapítások, mérési eredmények, illetve egészségre vonatkozó állítások.

Babalesz Facebook oldal Babalesz Pinterest oldal Babalesz Youtube csatorna