fbpx
Loading...

Feliratkozás hírlevélre

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként akciós ajánlatainkról, kedvezményeinkről, új termékeinkről és legfrissebb cikkeinkről!
Minden ÚJ FELIRATKOZÓNAK egy 500 Ft kedvezményre jogosító kupont küldünk az első levélben. A hírlevél-feliratozáshoz kérjük töltsd ki az alábbi táblázatot:

Értesítéseink akcióinkról
Értesítéseink
akcióinkról
Kuponok csak feliratkozóknak
Kuponok csak
feliratkozóknak
Új termékek bemutatása
Új termékek
bemutatása
Életmód tanácsok
Életmód tanácsok
Cikkek a hormonális egyensúlyról
Cikkek a hormonális
egyensúlyról

Ha szeretnél feliratkozni a hírlevelünkre, akkor kérjük töltsd ki az alábbi mezőket és kattints a Feliratkozom gombra!

Keresztnév: *
E-mail: *
Megismertem és megértettem az Adatvédelmi nyilatkozatot.
Feliratkozás hírlevélre
Partnerünk a Táplálkozás-Beállítás™ szakmai csapata Endometriózis Magyarország a Női Egészségért Alapítványtól

Jognyilatkozat

A babalesz.hu oldalon található termékek minden esetben a vonatkozó jogszabályoknak megfelelő készítmények, melyek élettani hatással rendelkeznek, de nem minősülnek a 2005. évi XCV. Tv szerint gyógyszernek, betegség gyógyítására, megelőzésére nem alkalmazhatóak és nem alkalmasak. Az emberi szervezetre gyakorolt kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyhatással. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Használatuk nem helyettesíti a gyógykezelést, illetve a szakszerű orvosi ellátást. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. A termékek kisgyermekektől elzárva tartandóak. Az oldalon szereplő információk nem a babalesz.hu állításai, hanem EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) által elfogadott, és az egyes termékekben felhasznált összetevőkről a tudományos, lektorált (peer reviewed) szakirodalomban elérhető, általánosan elfogadott tudományos megállapítások, mérési eredmények, illetve egészségre vonatkozó állítások.

Babalesz Facebook oldal Babalesz Pinterest oldal Babalesz Youtube csatorna