fbpx
Loading...
Cikkek

Koronavírus közlemény

Koronavírus közlemény

A babalesz.hu csapatának nyilatkozata 7 pontban a koronavírussal kapcsolatban

  1. Ezekben a kritikus időkben minden erőnkkel azon vagyunk, hogy ahogy csak tudjuk, szolgáljuk minden hozzánk forduló egészségét.
  2. A Babalesz.hu csapat egészséges, gyakorlatban éli az egészséges életmódot és fogyasztja az általunk forgalmazott termékeket.
  3. Működésünk során komoly higiéniai szabályokat vezettünk be az eddigiek mellett. Termékeink eddig is GMP előírásoknak megfelelő gyártóhelyen készültek (GMP - Good Manufacturing Practice, gyógyszergyártás-szintű minőségbiztosítási követelmény), biztonságosak, a munkavégzésünk helyét is folyamatosan fertőtlenítjük. Azon kollégáink esetén, ahol ez lehetséges volt, otthoni munkavégzést vezettünk be, a többieknél lecsökkentettük a szociális interakciót, amennyire csak lehet.
  4. A higiénia, egészségvédelem, immunerősítés témakörben hosszú évek óta számtalan szakmai cikket írtunk már.
  5. Termékellátás egyelőre zavartalan, mindent megteszünk, hogy így is maradjon. Ha termékhiány lép fel egyes termékekből, azt a babalesz.hu-n jelezzük és amennyiben lehetséges, ajánlunk helyettesítő terméket.
  6. Szívügyünknek tartjuk, hogy a koronavírussal szembeni küzdelem arcvonalában dolgozó egészségügyi személyzetet, orvosokat, nővéreket támogassuk, ezért amíg van immunitást támogató termékünk, abból ingyenesen felajánlunk ezeknek a kórházaknak.
  7. Az utolsó percig ki fogunk tartani abban, hogy a hozzánk fordulók egészségét, immunitását támogassuk. Tisztában vagyunk vele, hogy munkánkon emberi életek múlhatnak, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a feladatunkat a lehető legjobban ellássuk. Az emberi élet megóvása a legfontosabb, minden egyéb másodlagos.

Ezt láttad már?
Covid-19 oltás, terhesség és termékenység: gyakori kérdések
Partnerünk a Táplálkozás-Beállítás™ szakmai csapata Endometriózis Magyarország a Női Egészségért Alapítványtól

Jognyilatkozat

A babalesz.hu oldalon található termékek minden esetben a vonatkozó jogszabályoknak megfelelő készítmények, melyek élettani hatással rendelkeznek, de nem minősülnek a 2005. évi XCV. Tv szerint gyógyszernek, betegség gyógyítására, megelőzésére nem alkalmazhatóak és nem alkalmasak. Az emberi szervezetre gyakorolt kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyhatással. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Használatuk nem helyettesíti a gyógykezelést, illetve a szakszerű orvosi ellátást. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. A termékek kisgyermekektől elzárva tartandóak. Az oldalon szereplő információk nem a babalesz.hu állításai, hanem EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) által elfogadott, és az egyes termékekben felhasznált összetevőkről a tudományos, lektorált (peer reviewed) szakirodalomban elérhető, általánosan elfogadott tudományos megállapítások, mérési eredmények, illetve egészségre vonatkozó állítások.

Babalesz Facebook oldal Babalesz Pinterest oldal Babalesz Youtube csatorna