fbpx
Loading...
Cikkek

Szeptember 9-10-i rendelésekhez információk

Szeptember 9-10-i rendelésekhez információk

„A csapat erőssége minden egyes tagban van. Az egyes tagok ereje a csapatban van.”

A fentiek egy legendás amerikai kosárlabda edző, Phil Jackson szavai. Az ő vezetésével a Chicago Bulls hat, a Los Angeles Lakers pedig öt bajnoki címet nyert. Kétség sem férhet hozzá, hogy ért a csapatmunkához és érdemes odafigyelni a mondanivalójára.

Minden csapat emberek közössége, akik egymást segítve, kiegészítve és erősítve egy közös célért dolgoznak – és teljesen mindegy, hogy kosárlabdáról vagy éppen egészségvédelemről van szó.

Nekünk ez utóbbi a közös célunk, amiért mindannyian nap mint nap dolgozunk. Ahhoz, hogy ezen a téren mi is „bajnokok” lehessünk, időnként szükség van egy kis testi-lelki feltöltődésre, a csapatszellem erősítésére. Ezért most 2 napra elhagyjuk az irodát: túrázunk, aktívan pihenünk és „világot” látunk!

2021. szeptember 9–10. között a rendelések feldolgozása, a csomagok feladása, az ügyfélszolgálatunk elérhetősége, valamint budapesti központunkban a személyes átvétel lehetősége is szünetel.

Szeptember 13. hétfőtől azonban ismét a megszokott rend szerint várunk benneteket! A szeptember 9–12. között leadott rendelések feldolgozását, azok feladását, illetve üzeneteitek megválaszolását is ekkor kezdjük meg – méghozzá villámgyorsan, megújult erővel.

Köszönjük a megértést!


Csodás napot és szép hétvégét kívánunk nektek!

a babalesz.hu csapata

Partnerünk a Táplálkozás-Beállítás™ szakmai csapata Endometriózis Magyarország a Női Egészségért Alapítványtól

Jognyilatkozat

A babalesz.hu oldalon található termékek minden esetben a vonatkozó jogszabályoknak megfelelő készítmények, melyek élettani hatással rendelkeznek, de nem minősülnek a 2005. évi XCV. Tv szerint gyógyszernek, betegség gyógyítására, megelőzésére nem alkalmazhatóak és nem alkalmasak. Az emberi szervezetre gyakorolt kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyhatással. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Használatuk nem helyettesíti a gyógykezelést, illetve a szakszerű orvosi ellátást. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. A termékek kisgyermekektől elzárva tartandóak. Az oldalon szereplő információk nem a babalesz.hu állításai, hanem EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) által elfogadott, és az egyes termékekben felhasznált összetevőkről a tudományos, lektorált (peer reviewed) szakirodalomban elérhető, általánosan elfogadott tudományos megállapítások, mérési eredmények, illetve egészségre vonatkozó állítások.

Babalesz Facebook oldal Babalesz Pinterest oldal Babalesz Youtube csatorna