fbpx
Loading...
E-könyvek

Női termékenység kisokos

Női termékenység kisokos

Tudatosan a petesejtek egészségéért

Ingyenes e-könyv a női termékenységhez kötődő leggyakoribb kérdésekről!
Letölthető e-könyvünkben körbejárjuk a sikeres fogamzással, illetve a petesejtekkel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, megismertetjük veled a petefészek és petesejt egészségét befolyásoló tényezőket, valamint azokat a lépéseket, melyek javítják a petesejtek minőségét.

Tartalom:

  • Egy kis biológia óra: a sikeres fogamzáshoz vezető út
  • 6 meglepő tény, amit tudnod kell a petesejtről
  • A petesejt minőségét befolyásoló tényezők
  • A petesejtek minőségének és a petefészkek funkciójának javítása, természetes úton.
  • Tudatosan, előre a gyermekvállalásért!

Kedves Érdeklődő!

Ha szeretnéd letölteni ingyenes e-könyvünket és ezzel együtt feliratkozni a hírleveleinkre, akkor kérjük töltsd ki az alábbi mezőket és kattints a „Letöltöm” gombra!

Ezt láttad már?
ProCreation nőknek kapszula a teherbeesés segítésére
Partnerünk a Táplálkozás-Beállítás™ szakmai csapata Endometriózis Magyarország a Női Egészségért Alapítványtól

Jognyilatkozat

A babalesz.hu oldalon található termékek minden esetben a vonatkozó jogszabályoknak megfelelő készítmények, melyek élettani hatással rendelkeznek, de nem minősülnek a 2005. évi XCV. Tv szerint gyógyszernek, betegség gyógyítására, megelőzésére nem alkalmazhatóak és nem alkalmasak. Az emberi szervezetre gyakorolt kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyhatással. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Használatuk nem helyettesíti a gyógykezelést, illetve a szakszerű orvosi ellátást. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. A termékek kisgyermekektől elzárva tartandóak. Az oldalon szereplő információk nem a babalesz.hu állításai, hanem EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) által elfogadott, és az egyes termékekben felhasznált összetevőkről a tudományos, lektorált (peer reviewed) szakirodalomban elérhető, általánosan elfogadott tudományos megállapítások, mérési eredmények, illetve egészségre vonatkozó állítások.

Babalesz Facebook oldal Babalesz Pinterest oldal Babalesz Youtube csatorna