fbpx
Loading...
E-könyvek

A beágyazódás elősegítése e-könyv

A beágyazódás elősegítése e-könyv

INGYENES e-könyv az eredményes babavállaláshoz

Ingyenes életmódprogramunkban a termékenység fokozására alkalmas életmódbeli és táplálkozási tanácsokról, tippekről, valamint a termékenységet veszélyeztető rizikófaktorokról, tévhitekről, olvashatsz!

Tartalom:

  • életmódprogram a beágyazódás elősegítéséhez
  • 14 tévhit a termékenységgel kapcsolatban
  • 10 legfontosabb termékenység-fokozó életmódtanács leendő anyukáknak és apukáknak
  • 7 szexuális tipp a termékenységhez
  • információk a beágyazódásról és a terhesség kezdetéről

Kedves Érdeklődő!

Ha szeretnéd letölteni ingyenes e-könyvünket és ezzel együtt feliratkozni a hírleveleinkre, akkor kérjük töltsd ki az alábbi mezőket és kattints a „Letöltöm” gombra!

Ezt láttad már?
A beágyazódás folyamata, árulkodó jelei és akadályai
Partnerünk a Táplálkozás-Beállítás™ szakmai csapata Endometriózis Magyarország a Női Egészségért Alapítványtól

Jognyilatkozat

A babalesz.hu oldalon található termékek minden esetben a vonatkozó jogszabályoknak megfelelő készítmények, melyek élettani hatással rendelkeznek, de nem minősülnek a 2005. évi XCV. Tv szerint gyógyszernek, betegség gyógyítására, megelőzésére nem alkalmazhatóak és nem alkalmasak. Az emberi szervezetre gyakorolt kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyhatással. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Használatuk nem helyettesíti a gyógykezelést, illetve a szakszerű orvosi ellátást. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. A termékek kisgyermekektől elzárva tartandóak. Az oldalon szereplő információk nem a babalesz.hu állításai, hanem EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) által elfogadott, és az egyes termékekben felhasznált összetevőkről a tudományos, lektorált (peer reviewed) szakirodalomban elérhető, általánosan elfogadott tudományos megállapítások, mérési eredmények, illetve egészségre vonatkozó állítások.

Babalesz Facebook oldal Babalesz Pinterest oldal Babalesz Youtube csatorna