fbpx
Azt érzékeltük, hogy kerested fel oldalunkat. Tudtad, hogy ebbe az országba is teljesítünk rendeléseket?
Részletek
Loading...
N0100198

ProCreation nőknek kapszula a teherbeesés segítésére

ProCreation nőknek kapszula a teherbeesés segítésére
Ezeket a kiegészítő termékeket ajánljuk még vásárlásod mellé
Jelenleg nem rendelhető
60 db kapszula
ProCreation nőknek kapszula a teherbeesés segítésére
 • VÁSÁROLJ BE A TERÉKBŐL TÖBB HÓNAPRA 2+1 AKCIÓBAN >>
 • MEGÚJULT! Szerves foláttal, szerves vassal, szerves cinkkel és aktív B12-vel!
 • Teherbeesés elősegítéséhez fejlesztve – kiemelten hormonális zavarok és betegségek, és / vagy legalább 6 hónapja tartó próbálkozás esetére!
 • Gyógynövény-kivonatok, vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak, női igényekhez igazítva
 • 38 speciális összetevő a női szaporító rendszer egészséges működéséért
 • A hormonális egyensúly, egészséges peteérés és termékenység természetes támogatásához
 • Maca gyökér porral és Omega-3-tartalommal
 • Egy hónapra elegendő 60 db kapszula (napi 2 kapszula)

Készleten
9 985 Ft
Egységár: 166 Ft/kapszula
Újrahasznosítva
A termék tégelye részben újrafelhasznált műanyagból készült. A termék karbonlábnyoma: 18,2 g
Karbonlábnyom

ProCreation nőknek: több mint 10 éve a tudatos babatervezés szolgálatában!

A ProCreation nőknek kapszula minden egyes hatóanyagát célzottan a teherbeesés természetes támogatására választottuk ki. Vitamin-, ásványi anyag-tartalmát szakértők állították össze, hogy biztosítsa a női szervezet számára az egészséges peteéréshez, sikeres megtermékenyüléshez és beágyazódáshoz szükséges legfontosabb alapokat. Ez egészül ki számos, több ezer éve ismert és alkalmazott gyógynövény speciális kombinációjával, minden egyes kapszulában. A termék alapos kutatás-fejlesztés eredménye, összesen 38 összetevőt tartalmaz (!), , mellyel az egyik legkomplexebb termék ezen a piacon. Adj meg testednek mindazt, amire a sikeres fogamzáshoz és egészséges terhességhez szüksége van!

KIKNEK AJÁNLOTT A PROCREATION NŐKNEK TEHERBEESÉST TÁMOGATÓ KAPSZULA?

A ProCreation nőknek kapszulát neked ajánljuk, ha:

 • Pároddal babát terveztek és tudatosan fel szeretnéd készíteni a testedet.
 • Már hosszabb ideje próbálkoztok és most természetes segítséget keresel.
 • Cikluszavar, hormonzavar nehezíti meg a teherbeesésed, ezt igyekszel rendezni.
 • Termékenységet befolyásoló betegség (pl. PCOS) miatt keresel kiegészítő támogatást.

Szedése minden babatervező nőnek előnyös, hiszen segíti az optimális termékenységhez, könnyebb teherbeeséshez és egészséges terhességhez szükséges feltételek megteremtését. Kifejezetten ajánlott akkor is, ha a sok próbálkozás ellenére még elmaradt a várva várt gyermekáldás. Sokat bizonyított összetevői ugyanis segítik a természetes hormonegyensúly helyreállítását is. A női test egy finomra hangolt „gépezet”, ezért még egy apró, akár tünetmentes probléma is akadályozhatja a teherbeesést!

A ProCreation nőknek olyan folyamatokat segíthet normalizálni a testben, amelyek alapvetőek a sikeres fogantatáshoz is.

MIT TARTALMAZ A PROCREATION NŐKNEK TEHERBEESÉST TÁMOGATÓ KAPSZULA?

A női szervezet különleges igényekkel rendelkezik. Sokkal nagyobb pl. a vasszükséglete, mint a férfi szervezetnek, de a normális menstruációs ciklushoz is speciális mennyiségben van szüksége bizonyos tápanyagokra. A ProCreation nőknek terméket egy kutatócsapat állította össze, a teherbeesés segítése érdekében: tartalmazza azokat a vitaminokat és ásványi anyagokat, amelyek az egészséges peteéréshez, a női test harmonikus működéséhez alapvetőek. Ezeket úgy válogatták össze, hogy szinergikusan erősítsék egymás hatását, azaz a minél jobb felszívódást és hasznosulást.

A ProCreation nőknek kapszula hatóanyagai közül…:

 • a C-vitamin, a B2-vitamin, az E-vitamin, a cink, a szelén, a mangán, és a réz hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez
 • a C-vitamin, a D-vitamin, az A-vitamin, a vas, a cink, a szelén, és a folát hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez
 • a folát a terhesség alatt részt vesz az anyai szövetek növekedésében
 • a cink szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában
 • a folát, a vas, a cink, a B12-vitamin, és a D-vitamin szerepet játszik a normál sejtosztódásban
 • a B2- és B3-vitamin hozzájárul a normál nyálkahártyák fenntartásához (beleértve a méhnyálkahártyát is)
 • a C-vitamin, a B1-, B2- B3-, B5-, B6- és B12-vitamin, a vas, a mangán, és a réz hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz
 • a C-vitamin, a B2-, B3-, B5-, B6- és B12-vitamin, a vas, és a folát hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez
 • a króm hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához

Mindezen mikrotápanyagok mellett belekerültek azok a gyógynövények is, amelyek a teherbeesést segíthetik, a női termékenységet javíthatják – bizonyos növényeket ezek közül már évezredek óta alkalmaznak a hölgyek ilyen céllal: acerola meggy, almapektin, feketeribizli-mag, bromelain, sárgarépa, chlorella, tengeri moszat, papaya, petrezselyem, csipkebogyó, spenót, spirulina, fokhagyma, vízitorma, datolya, maca, panax ginzeng, zöld tea-kivonat, kurkuma-kivonat. Ezek egy része segít a természetes ösztrogén-progeszteron egyensúly helyreállításában, de találhatók köztük nagyon erős antioxidánsok is, ami a stressz, életmód okozta káros szabad gyökök semlegesítésében segít. A szabad gyökök által kiváltott nagymértékű oxidatív stressz bizonyítottan negatívan befolyásolja az általános egészséget, táptalaja számos krónikus betegségnek, hozzájárul a petesejtek minőségének romlásához, az ovulációs problémákhoz, a termékenység romlásához és a meddőséghez.1-2-3

MIÉRT JOBB EZT SZEDNI, MINT EGY ÁTLAGOS TERHESVITAMINT?

Sokan szednek multivitaminokat, vagy kifejezett terhesvitamint már a gyermektervezés időszaka alatt is. Ezeket speciális élethelyzetekre tervezték, ahogy a ProCreation nőknek terméket is. Tartalmaz minden olyan vitamint és ásványi anyagot, amelyet a terhesvitaminok is. Szerepe az, hogy felkészítse a női testet az utód megfoganására és az első időszakban a magzat számára is biztosítani tudja az egészséges fejlődéshez szükséges tápanyagokat. Emellett azonban egy speciális gyógynövény-zöldség-gyümölcs keveréket is tartalmaz, amelyek bizonyos, a teherbeesést esetlegesen nehezítő tényezőket igyekeznek semlegesíteni, a női szervezet természetesen harmonikus működését – így a megfelelő peteérést is – támogatni. A stressz, szmog, rendszertelen táplálkozás, modern kori betegségek következtében a test harmóniája megborul, így sok esetben nem tud egy akkora feladatnak eleget tenni, mint egy új élet kihordása. A ProCreation nőknek terméket ehhez a megváltozott, modern korhoz tervezték azoknak, akik természetes úton szeretnék segíteni testük folyamatait a babatervezés idején.

VÁRANDÓSAN IS FOLYTATHATÓ A PROCREATION NŐKNEK KAPSZULA SZEDÉSE?

Igen! a ProCreation nőknek kapszula olyan összetevőket tartalmaz, amelyek a magzat fejlődését is támogatják, így biztonsággal alkalmazható a fogantatás után is. Például folát tartalma segít bizonyos fejlődési rendellenességekkel szembeni védekezésben, a benne található Omega-3 (DHA) zsírsav és vas pedig a magzat megfelelő agyi fejlődéséhez szükséges. OGYÉI szám: 20881/2018. Ez mit jelent? Azt, hogy a termék a jogszabályi előírásoknak megfelelve be lett jelentve az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetnél mint étrend-kiegészítő készítmény. A nálunk vásárolható termékek mindegyike minden esetben magas minőség-biztosítási követelmények mellett, kiváló alapanyagokból készül a Te egészségedért. Természetes színeltérés előfordulhat ebben a termékben. Ahogyan a természetes növényi nyersanyagok sem "egyenszínűek", a kapszuláink tartalmában is megfigyelhetők színbeli eltérések, variációk. Míg sok más gyártó szintetikus festékek és színezékek használatával éri el, hogy minden egyes kapszula egyformán nézzen ki, addig a Netamin termékeivel mi minden erőnkkel törekszünk a lehető legtermészetesebb megoldásokra. Ezért úgy gondoljuk, jobb, ha az összetevőket eredeti, természetes állapotukban hagyjuk - így egészségre gyakorolt pozitív hatásuk sem szenvedhet kárt. 

Hivatkozások

1 Pizzino G, Irrera N, Cucinotta M, et al. Oxidative Stress: Harms and Benefits for Human Health. Oxid Med Cell Longev. 2017;2017:8416763. 
2 Agarwal A, Gupta S, Sharma RK. Role of oxidative stress in female reproduction. Reprod Biol Endocrinol. 2005 Jul 14;3:28. 
3 Ruder EH, Hartman TJ, Goldman MB. Impact of oxidative stress on female fertility. Curr Opin Obstet Gynecol. 2009 Jun;21(3):219-22.

Tudnivalók, érdekességek a termékben található hatóanyagokról, a legújabb vizsgálatok és tudományos eredmények tükrében.*

A ProCreation nőknek kapszula a teherbeesés segítésére, és sikeres fogantatás után az egészséges terhesség támogatására lett kifejlesztve. A vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek és növényi tápanyagok (fitonutriensek) olyan kombinációjával készül, amelyek a sikeres teherbeesés előtt álló akadályok leküzdésében nyújtanak hatékony segítséget, mivel támogatják:

 • a hormonrendszer kiegyensúlyozott működését, a cikluszavarok helyreállítását
 • az ovuláció javítását, a petesejt egészséges érését és petefészekből való kilökődését
 • a méhnyálkahártya megfelelő állapotát, így a petesejt beágyazódását és korai fejlődését
 • a termékenységet bizonyítottan károsító oxidatív stressz és gyulladás csökkentését
 • az immunrendszer, anyagcsere, szaporító szervrendszer és szexuális funkciók egészségét

Mindezek fontosak: 35 év feletti nőknek, hormonzavarokkal, peteérés zavaraival vagy kimutatott, termékenységet befolyásoló betegséggel (pl. PCOS, pajzsmirigyzavar, endometriózis) küzdőknek, de azoknak is, akik egészségesek ugyan, ám hosszú ideje mégsem sikerül nekik a teherbeesés.

TUDOMÁNYOS HÁTTÉR A TERMÉKENYSÉG ELŐSEGÍTÉSÉNEK SZOLGÁLATÁBAN

Az alábbiakban részletesen olvashatsz a ProCreation női termékenységtámogató kapszula 38-féle összetevőjének hatásmechanizmusáról.

GYÓGYNÖVÉNY Komplex

A GYÓGYNÖVÉNY Komplex a ProCreation női termékenységtámogató kapszula egyik lényeges összetevője, egy speciálisan fejlesztett komplex rendszer, melynek összetevői szinergikusan erősítik egymás támogató hatását. A GYÓGYNÖVÉNY komplex az alábbi összetevőket tartalmazza: acerola meggy, almapektin, feketeribizli-mag, bromelain, sárgarépa, chlorella, tengeri moszat, papaya, petrezselyem, csipkebogyó, spenót, spirulina, vízitorma, fokhagyma, datolya, panax ginzeng.

A GYÓGYNÖVÉNY Komplex összetevőinek legfőbb előnyei:

 • Az acerola meggy és a csipkebogyó is kiváló természetes C-vitamin-forrás. A C-vitamin támogatja az immunrendszert, segítheti a teherbeesést, a komplikációmentes terhességet és szülést.
 • A bromelain egy enzim, amit az ananászból nyernek ki. Erős gyulladáscsökkentő és immunerősítő. A méhben lévő esetleges gyulladás csökkentésére is használják.1
 • A chlorella, spirulina és csendes-óceáni moszat magas klorofill-, aminosav-, ásványi anyag- és vitamintartalmukkal a hormonrendszer és anyagcsere optimalizálásában, a sérült szövetek újjáépítésében segíthetnek.
 • A koreai ginzeng (Panax ginseng) egy évezredek óta használt keleti gyógynövény, amely hatóanyagainak köszönhetően erősítheti az immunrendszert, javíthatja a közérzetet, energiaszintet, csökkentheti a gyulladásokat és segíthet a szorongás, stressz elleni küzdelemben is. Ezek mind nagyon fontosak a teherbeesés elősegítéséhez.

További összetevők:

Maca (Lepidium meyenii): A Maca egyedül a dél-amerikai Andokban található zöldségfajta, melynek a gyökerét évezredek óta használják. A teljes hormonrendszert optimalizálja, ami úgy valósul meg, hogy a hormonrendszert irányító agyalapi mirigy működését állítja helyre.2 Ami a fogamzás szempontjából különösen fontos: az ösztrogén szintjét optimalizálja.3 A túl alacsony vagy magas ösztrogénszint megakadályozhatja a fogamzást és a kihordásban is problémákat okozhat. A Maca támogathatja a normál progeszteronszintet is, ami az egészséges terhességkialakításáhozelengedhetetlen.

Kurkuma-kivonat (95% kurkuminra standardizált): A kurkuma (Curcuma longa rhizome) a gyömbérfélék családjához tartozó fűszernövény, az indiai gyógyászat évezredek óta használja. Aktív hatóanyaga a kurkumin, amiből egy sima kurkuma por csak 2-3%-ot tartalmaz, ez az extra erős kivonat azonban 95%-ot! Erős antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatással bír, ennek köszönhetően számos kedvező egészségügyi hatása van, többek között a stressztűrő képességre, hormonrendszerre és a termékenységre nézve is előnyös lehet.4-5

Omega-3 (DHA): A DHA többszörösen telítetlen omega-3 zsírsav, amely az idegrendszer és a hormonrendszer megfelelő működésében játszik fontos szerepet. A DHA a sejtmembránok építőköve, mégis a magyar táplálkozási szokásokból eredően a népesség túlnyomó többsége az alacsony DHA-bevitel veszélyének van kitéve. Szedésére javasolt a sikeres megtermékenyülés után is figyelni, nagyon fontos a kismamák számára is, mivel a magzat nem tudja maga előállítani, és percenkénti 250 000 darab (!) idegsejt felépítéséhez van rá szükség!

A-vitamin: A szakirodalom „esszenciális termékenységvitamin”-ként ismeri ezt a zsírban oldódó vitamint. Teherbeeséshez a vitaminok közül a zsírban oldódóaknak különösen nagy a jelentőségük. A termékenységre gyakorolt pozitív hatását több mechanizmuson keresztül fejti ki. Dr. Weston A. Price a világ több pontján is vizsgált olyan népcsoportokat, ahol a különösen magas a termékenység.6 Megfigyelte, hogy főképp olyan ételeket esznek, melyek A-vitamin tartalma különösen magas. A petefészkek egészséges működésében játszik kulcsszerepet. Megfelelő mennyiségű A-vitamin hiányában nem működnek megfelelően a petefészkek – és ezáltal a petesejtek termelése is sérül.7

C-vitamin: Az egyik legfontosabb termékenység-fokozó vitamin. Az egész test egészsége szempontjából fontos, de a teherbeesés segítésében kulcsszerepet tölt be. A C-vitamin erős antioxidáns, és – ha lehet egyáltalán rangsorolni – a legfontosabb vitamin. Vizsgálatok bizonyítják, hogy a C-vitamin szükséges a petefészek egészséges működéséhez, támogatja a peteérést, segíthet a petesejt egészségét megőrizni, javítani. A C-vitamin nagy koncentrációban megtalálható a sárgatestben, és fontos szereplője a hormontermelés folyamatainak.8 Egy 2003-ban, a Fertility and Sterility című szakfolyóiratban publikált kutatás szerint a C-vitamin szedése pozitívan befolyásolja a hormonszinteket és javítja a termékenységet, olyan nőknél, akiknél túl rövid a luteális fázis (a menstruációs ciklus második fele).9 Kutatások alapján a C-vitamin a terhességi komplikációk és születési rendellenességek megelőzésében is segíthet.10-13

D3-vitamin: Zsírban oldódó vitamin, ami a hormontermeléshez szükséges. Ha nincs elegendő alapanyag a hormontermeléshez, akkor az alacsony hormonszint meddőséghez, premenstruális szindrómáhozés egyéb cikluszavarokhoz vezethet.14 Az amerikai Yale Orvosi Egyetemen 67 meddő nőt vizsgáltak, ám mindössze 7%-uknak volt normális D-vitamin szintje.15 Kijelenthetjük, hogy a reproduktív rendszerben, a teherbeesés elősegítésében nagyon fontos szerepe van a D-vitaminnak. Termelésére – napfény hatására – a szervezetünk is képes, de babatervező nők és férfiak számára egész évben kötelező a kívülről történő pótlása!

E-vitamin: Erős antioxidáns, gyulladáscsökkentő hatású zsírban oldódó vitamin. Nőkön végzett tanulmányok bizonyították, hogy megfelelő bevitele növelheti a termékenységet, segítheti a teherbeesést.16

K2-vitamin: Zsírban oldódó vitamin, ami az egészséges keringési rendszerben és a csontrendszerben játszik szerepet.

B-vitaminok: Tiamin (B1-vitamin), Riboflavin (B2-vitamin), Niacin (B3-vitamin), B6-vitamin, Folát (B9-vitamin), B12-vitamin, Pantoténsav (B5-vitamin). A B-vitaminok számtalan klinikai vizsgálatban bizonyítottan támogatják a reproduktív funkciókat, ezáltal növelik a mielőbbi sikeres teherbeesés esélyét.17 Vannak olyan, önmagukat termékenység-fokozóként feltüntető természetes készítmények, melyek szinte csak B-vitaminokat tartalmaznak. Ez alapjában véve jó dolog, de természetesen önmagában nem feltétlenül elegendő. Fontosságát azonban mindenképp jelzi. Meddő nőknek a szakirodalom B6-vitaminkúrát javasol mindenekelőtt alkalmazni: sok esetben önmagában már ez megoldást jelenthet.18

Kalcium: A kalcium a szervezetben legnagyobb százalékban található ásványi anyag, a csontok fő alkotó eleme, emellett elengedhetetlen az izmok és az idegrendszer hatékony működéséhez, de rendkívül fontos szerepet tölt be különböző sejtfolyamatokban is. A kalcium az emberi test tömegének 1,5-2%-át teszi ki.

Vas: A szervezet vastartalma befolyásolja a peteérést. A peteérés hibái terméketlenséghez vezethetnek. A Harvard Egyetemen 2006-ben elvégzett vizsgálat bizonyította, hogy a vasbevitel nagyban befolyásolhatja a termékenységet.19

Magnézium: A magnéziumhiány a termékenyülési/termékenyítési funkciók súlyos sérüléséhez vezethet.20 A nem teljes értékű táplálkozás gyakran vezet magnéziumhiányhoz, mely könnyen orvosolható magnézium kiegészítő szedésével. A B6-vitaminnal együtt fontos szerepet játszik a progeszteron-termelésben.21

Cink: A cink nagyon fontos nyomelem, több mint 200 fehérje és enzim felépítésében vesz részt. Szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában, hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a normál DNS-szintézishez. Hiányában sérülnek a reproduktív funkciók.

Szelén: A szelén egy nagyon fontos antioxidáns nyomelem, melynek kiemelkedő fontossága van az immunrendszerben, a pajzsmirigy helyes működésében és a termékenységben. Laboratóriumi, állatokon és embereken végzett kutatások is bizonyították, hogy alacsony szintje esetén romlik a petefészek-működés és a petesejtek minősége, sérül a petesejtek egészséges fejlődése, illetve születési rendellenességekhez vezethet.22,23 Kritikus szerepet játszik a DNS-láncok másolásában, ami a születési rendellenességek kialakulásának megakadályozásában fontos.

Réz: Értékes nyomelem, melynek nem elégséges jelenléte, illetve a kalciummal és cinkkel való nem megfelelő egyensúlya egyes szakirodalmi források szerint az egyik leggyakoribb oka a terméketlenségnek. Többek között Sophia Loren fogamzási problémáinak is a réz-egyensúly felborulása volt az oka. A réz több úton is befolyással van a termékenységre: a cink/réz aránynak a szervezetben nagy hatása van az egészséges ovulációra, illetve az idegi folyamatokban, a neurotranszmitterek helyes működéséhez van szükség megfelelő mennyiségű rézre.24-26 Túladagolása toxicitáshoz vezethet, ezért – mint mindenben – ennek adagolása kapcsán is az egyensúlyra kell törekedni.

Mangán: Nyomelem, mely a termékenységre többféle módon van kihatással.27 Kulcsszerepet játszik a szénhidrát-anyagcserében, tehát a szervezetünk energia-felhasználási mechanizmusaiban. Zsírsavak szintézisében van rá szükség – hiányában tehát egyéb rossz következmények mellett a hormonháztartás is sérül, ami terméketlenséghez vezethet. Antioxidánsként működik, segíti az immunrendszert a káros sejtfolyamatok elleni küzdelemben a reproduktív szervekben. Kihatással van a szervezet magnézium-, vas- és kalciumháztartására. Különböző vitaminok felszívódását segíti, hiányában nem hasznosulnak olyan hatékonyan a bevitt vitaminok.

Króm: A króm egy nélkülözhetetlen nyomelem, amely számos életfolyamatunkban fontos szerepet tölt be, többek között a vércukorszint szabályozásában és a makrotápanyagok anyagcseréjében is. A lakosság jelentős részét érintheti a krómhiány, és ennek következményei, a romló cukorháztartás, a fizikai és mentális kimerültség. Az egészséges vércukorszint kiemelten fontos PCOS esetén!

Zöld tea – koffeinmentes (Camellia sinensis): A zöld tea rendelkezik minden tea közül a legmagasabb polifenol tartalommal. A polifenoloknak erős antioxidáns hatásuk van a szervezetben, egyesek szerint erősebb, mint a C-vitaminnak. 1998-ban egy oaklandi klinikai vizsgálaton azt találták, hogy azoknál a nőknél akik rendszeresen zöld teát fogyasztottak, kétszeresére nőtt a megtermékenyülések aránya.28 Figyelem! Zöld tea fogyasztása önmagában nem javasolt, mivel a koffein nagyon rossz hatással van a termékenységre. A ProCreation nőknek kapszula kizárólag koffeinmentes zöldtea-kivonatot tartalmaz!

* Kijelentjük, hogy a termékeinkben található hatóanyagokról szóló írásaink kizárólag ismeretterjesztő és tájékoztató célokat szolgálnak. Az általunk közzétett információk nem minősülnek hatásállításoknak, sem orvosi tanácsnak, illetve nem pótolják az orvosi kivizsgálást és kezelést. A hatóanyagokat a legújabb, releváns, lektorált tudományos szakirodalmi adatok alapján mutatjuk be, általános érvényűen, nem termékspecifikusan. Szakértőink törekednek arra, hogy átfogó képet nyújtsanak a rendelkezésre álló klinikai vizsgálatokról és azok eredményeiről mindazoknak, akik erre fogékonyak és ismereteiket bővíteni szeretnék.

Hivatkozások

1 Monji F, Adaikan PG, Lau LC, et al. Investigation of uterotonic properties of Ananas comosus extracts. J Ethnopharmacol. 2016 Dec 4;193:21-29. 
2 Sánchez JML, Serrano ZA, Durán JA, et al. Peruvian maca and possible impact on fertility. J Nutr Health Food Eng. 2017;6(5):165-166. 
3 womeninbalance.org/2012/10/26/discovering-the-health-benefits-of-maca/ 
4 Hewlings SJ, Kalman DS. Curcumin: A Review of Its' Effects on Human Health. Foods. 2017 Oct 22;6(10). pii: E92. 
5 Al-Suhaimi EA, Al-Riziza NA, Al-Essa RA. Physiological and therapeutical roles of ginger and turmeric on endocrine functions. Am J Chin Med. 2011;39(2):215-31. 
6 westonaprice.org/health-topics/mens-health/restoring-male-fertility/ 
7 Kalampokas T, Shetty A, Maheswari A. Vitamin A deficiency and female fertility problems: a case report and mini review of the literature. J. Womens Health Care. 3:210. 
8 Luck MR, Jeyaseelan I, Scholes RA. Ascorbic acid and fertility. Biol Reprod. 1995 Feb;52(2):262-6. 
9 Henmi H, Endo T, Kitajima Y, et al. Effects of ascorbic acid supplementation on serum progesterone levels in patients with a luteal phase defect. Fertil Steril. 2003 Aug;80(2):459-61. 
10 Casanueva E, Ripoll C, Tolentino M, et al. Vitamin C supplementation to prevent premature rupture of the chorioamniotic membranes: a randomized trial. Am J Clin Nutr. 2005 Apr;81(4):859-63. 
11 Ghomian N, Hafizi L, Takhti Z. The role of vitamin C in prevention of preterm premature rupture of membranes. Iran Red Crescent Med J. 2013 Feb;15(2):113-6. 
12 Forfar JO, Nelson MM. Epidemiology of drugs taken by pregnant women: drugs that may affect the fetus adversely. Clin Pharmacol Ther. 1973 Jul-Aug;14(4):632-42. 
13 Shinde MU, Vuong AM, Brender JD, et al. Prenatal exposure to nitrosatable drugs, vitamin C, and risk of selected birth defects. Birth Defects Res A Clin Mol Teratol. 2013 Aug;97(8):515-31. 
14 Fung JL, Hartman TJ, Schleicher RL, et al. Association of vitamin D intake and serum levels with fertility: results from the Lifestyle and Fertility Study. Fertil Steril. 2017 Aug;108(2):302-311. 
15 Pal L, Shu J, Zeitlian G, et al. Vitamin D insufficiency in reproductive years may be contributory to ovulatory infertility and PCOS. Fertil Steril. 2008;90(Suppl 1):S14–S14. 
16 Mohd Mutalip SS, Ab-Rahim S, Rajikin MH. Vitamin E as an Antioxidant in Female Reproductive Health. Antioxidants (Basel). 2018 Jan 26;7(2). pii: E22. 
17 Chavarro JE, Rich-Edwards JW, Rosner BA, et al. Use of multivitamins, intake of B vitamins, and risk of ovulatory infertility. Fertil Steril. 2008 Mar;89(3):668-76. Epub 2007 Jul 10. 
18 Grajecki D, Zyriax BC, Buhling KJ. The effect of micronutrient supplements on female fertility: a systematic review. Arch Gynecol Obstet. 2012 May;285(5):1463-71. 
19 ebscohost.com/assets-sample-content/NUTRC_Fertility_Diet_EBCS.pdf 
20 Nazarenko EG. Magnesium and female reproductive system. Medical Council. 2019;(7):119-125. 
21 Quaranta S, Buscaglia MA, Meroni MG, et al. Pilot study of the efficacy and safety of a modified-release magnesium 250 mg tablet (Sincromag) for the treatment of premenstrual syndrome. Clin Drug Investig. 2007;27(1):51-8. 
22 Qazi IH, Angel C, Yang H, et al. Selenium, Selenoproteins, and Female Reproduction: A Review. Molecules. 2018 Nov 22;23(12). pii: E3053. 
23 Mariath AB, Bergamaschi DP, Rondó PH, et al. The possible role of selenium status in adverse pregnancy outcomes. Br J Nutr. 2011 May;105(10):1418-28. 
24 Roychoudhury S, Nath S, Massanyi P, et al. Copper-induced changes in reproductive functions: in vivo and in vitro effects. Physiol Res. 2016;65(1):11-22. Epub 2015 Nov 24. 
25 Pal A. Role of Copper and selenium in reproductive biology: A brief update. Biochem Pharmacol (Los Angel). 2015;4:181. 
26 Soltan MH, Jenkins DM. Plasma copper and zinc concentrations and infertility. Br J Obstet Gynaecol. 1983 May;90(5):457-9. 
27 Tuormaa TE. The adverse effects of manganese deficiency on reproduction and health: A literature review. J Orthemolecular Med 1996;11;2:69-79. 
28 womens-health-naturally.com/green-tea-for-fertility/

Naponta 2 kapszula reggeli étkezés előtt. Egy doboz egy hónapra elegendő adagot tartalmaz. Már egy doboz használata is jelentős támogatás a szervezet számára, a legoptimálisabb azonban a 3 hónapos kúra végig szedése, és a letölthető ingyenes életmódprogram (A beágyazódás elősegítése) következetes alkalmazása a szedés mellett.

ÖsszetevőHatóanyag-tartalom a napi adagban (2 kapszula tartalma)NRV%*
C-vitamin80 mg100%
E-vitamin25 mg208%
B1-vitamin (Tiamin)20 mg1818%
B2-vitamin (Riboflavin)20 mg1428%
B3-vitamin (Niacin) 20 mg125%
B6-vitamin20 mg1428%
Vas17 mg121%
Cink15 mg150%
B5-vitamin (Pantoténsav)10 mg166%
Mangán5 mg250%
A-vitamin3000 mcg375%
Réz2 mg200%
Folát800 mcg400%
Króm120 mcg300%
K-vitamin100 mcg133%
Szelén70 mcg127%
B12-vitamin20 mcg800%
D-vitamin10 mcg200%
Kurkuma-kivonat (95% standardizált kivonat)50 mg-
Zöld tea kivonat - koffeinmentes (50% polifenol-tartalommal)50 mg-
Maca gyökér por20 mg-
Omega-3 (DHA)18 mg-
GYÓGYNÖVÉNY-KOMPLEX (Acerola meggy, almapektin, feketeribizli-mag, bromelain, sárgarépa, chlorella, tengeri moszat, papaya, petrezselyem, csipkebogyó, spenót, spirulina, vízitorma, fokhagyma, datolya, panax ginzeng)25 mg-
 

*=NRV%: Napi beviteli referencia érték százaléka (felnőttek esetén) -=NRV%: Nincs napi beviteli referencia érték. 

Összetevők: csomósodást gátlók (cellulóz, szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói), növényi kapszula (cellulóz), aszkorbinsav, kalcium-karbonát, kurkuma kivonat, zöld tea kivonat, d-alfa-tokoferil-szukcinát, magnézium-oxid, tiamin-hidroklorid, riboflavin, nikotinamid, piridoxin-hidroklorid, maca gyökér por, dokozahexaénsav, vas-biszglicinát, cink-citrát, fekete ribizli por, kalcium-d-pantotenát, mangán-szulfát, béta-karotin, sárgarépa por, réz-II-glükonát, acerola meggy por, almapektin, chlorella por, csipkebogyó por, vízitorma levél por, fokhagyma por, bromelain, tengeri moszat por, papaya gyümölcs por, petrezselyem levél por, spenót levél por, spirulina por, panax ginzeng gyökér por, kalcium-L-metil-folát, króm-polinikotinát, fillokinon, L-szelenometionin, metilkobalamin, kolekalciferol.

Milyen peteérést elősegítő készítményeket érdemes ismerni?
Szerző: Babalesz.hu - 2024-01-08
Melyek a peteérést elősegítő készítmények? Hogyan működnek az ovulációt támogató hatóanyagok? Hogyan segíthetjük a teherbeesést? Cikkünkből kiderül!
A meddőség jelei és okai - Mikor menjünk meddőségi vizsgálatra?
Szerző: Babalesz.hu - 2023-11-07
A meddőség jeleit tapasztaljunk magunkon, pedig babát szeretnénk? Most feltárjuk a probléma lehetséges okait, és arra is kitérünk, mikor érdemes szakembert bevonni a folyamatba!
Így növelhetők a teherbeesés esélyei
Szerző: Babalesz.hu - 2023-08-21
Mi minden befolyásolja a teherbeesés esélyeit és hogyan befolyásolhatjuk ezeket? Az itt felsorolt a természetes módszereket bármikor bevethetjük!
Alváshiány: így okoz termékenységi problémákat
Szerző: Babalesz.hu - 2023-04-26
Mi az összefüggés az alváshiány és a hormonrendszer múködése között? Hogyan javíthatsz alvásod minőségén? Cikkünkből megtudhatod!
Mit jelent a halvány csík a terhességi teszten?
Szerző: Babalesz.hu - 2023-03-23
A terhességi teszten megjelenő halvány csík számos dolgot jelezhet neked – tedd meg a következő lépéseket, hogy kiderüljön, mire számíthatsz!
A menstruációs ciklus szakaszai: a babatervezés szempontjából
Szerző: Babalesz.hu - 2023-03-20
Minden nő számára fontos a menstruációs ciklus ismerete, különösen, ha babát szeretnénk. Hogyan tervezz ciklusoddal összhangban? Cikkünkből kiderül!
Miért hatásos az ösztrogén dominancia diéta? Itt a válasz!
Szerző: Babalesz.hu - 2022-06-01
Cikkünkből megtudhatod, mit jelent az ösztrogén dominancia és hogyan tudod egészséges szintre csökkenteni szervezeted ösztrogén-szintjét a megfelelő diétával.
Ciklushoz igazított életmód, avagy „cycle syncing” – mi ez?
Szerző: Babalesz.hu - 2022-03-16
Kerülj szinkronba a ciklusoddal! Mi az az infradián ritmus és miként befolyásolja a testedet? Hogyan segíthet neked a cycle syncing módszer?
Endometriózis tünetei, kezelése és a diéta szerepe
Szerző: Babalesz.hu - 2022-03-07
Az endometriózis olyan női szervi elváltozás, mely meddőséget okozhat. Cikkünkben leírjuk, hogyan ismerhető fel és kezelhető pl. endometriózis diétával.
Pajzsmirigy alulműködés: Mit egyél és mit ne?
Szerző: Babalesz.hu - 2022-01-25
Alulműködik a pajzsmirigyed? Hogyan előzhető meg a pajzsmirigy alulműködés? Mit fogyassz és milyen formában, hogy megőrizd a pajzsmirigy egészségét?
Termékenység-superfood útmutató: ÉDESBURGONYA az étrendben
Szerző: Babalesz.hu - 2021-09-22
Miért érdemes az édeskrumplit bevezetned az étrendedbe, ha babát szeretnél? Hogyan támogatja a férfi- és a női termékenységet is a fogyasztása? Részletek itt!
A beágyazódás folyamata, árulkodó jelei és akadályai
Szerző: Babalesz.hu - 2021-07-13
Hogyan megy végbe pontosan a beágyazódás, honnan lehet sejteni, hogy elindulhatott a terhesség? Mi lehet az oka a sikertelen beágyazódásnak?
Hamarosan...
Kapcsolódó termékeink
ProCreation nőknek kapszula a teherbeesés segítésére
9 985 Ft
Partnerünk a Táplálkozás-Beállítás™ szakmai csapata Endometriózis Magyarország a Női Egészségért Alapítványtól

Jognyilatkozat

A babalesz.hu oldalon található termékek minden esetben a vonatkozó jogszabályoknak megfelelő készítmények, melyek élettani hatással rendelkeznek, de nem minősülnek a 2005. évi XCV. Tv szerint gyógyszernek, betegség gyógyítására, megelőzésére nem alkalmazhatóak és nem alkalmasak. Az emberi szervezetre gyakorolt kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyhatással. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Használatuk nem helyettesíti a gyógykezelést, illetve a szakszerű orvosi ellátást. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. A termékek kisgyermekektől elzárva tartandóak. Az oldalon szereplő információk nem a babalesz.hu állításai, hanem EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) által elfogadott, és az egyes termékekben felhasznált összetevőkről a tudományos, lektorált (peer reviewed) szakirodalomban elérhető, általánosan elfogadott tudományos megállapítások, mérési eredmények, illetve egészségre vonatkozó állítások.

Babalesz Facebook oldal Babalesz Pinterest oldal Babalesz Youtube csatorna