fbpx
Loading...
Y0100009

Netamin Pocaklakó© terhesvitamin

ÚJ TERMÉK
Netamin Pocaklakó© terhesvitamin
30/90 tabletta
ÚJ TERMÉK
Netamin Pocaklakó© terhesvitamin
 • JÓDMENTES multivitamin a babatervezés, várandósság és szoptatás idejére
 • Komplex támogatás: 12-féle vitaminnal és 8-féle ásványi anyaggal
 • Biológiailag aktív foláttal és B12-vitaminnal, szerves szelénnel és krómmal
 • Jól felszívódó és hasznosuló szerves vassal
 • A teherbeesés előtti 3. hónaptól, a várandósság teljes ideje alatt, egészen a szoptatás végéig ajánlott a szedése
 • Természetes fogantatás vagy lombik? A Pocaklakó© vitamin minden helyzetben segít – légy Te is tudatos kismama!

Készleten
2 990 - 7 490 Ft

Jódmentes terhesvitamin a kismama és a baba egészségéért: 20 létfontosságú tápanyag, napi 1 tablettában!

 

Minden pár életének legszebb, legizgalmasabb és a leginkább felelősségteljes időszaka is az, amikor gyermeküket várják. Egy kisbaba fogantatása és világrajövetele igazi csoda, amihez nagyon sok apró tényezőnek kell tökéletesen teljesülnie. Habár általában úgy gondolunk erre az időszakra, mint egy kilenc hónapig tartó „utazásra”, igazából már a babatervezés legelső gondolatától egészen a szoptatás végéig tart.

 

Tudatos kismamaként nem bízhatsz semmit a véletlenre: mindhárom időszakban, vagyis a tervezés, a babavárás és a szoptatás alatt is oda kell figyelned szervezeted célzott támogatására. De pontosan mire is kell figyelni? Mely tápanyagokra, milyen formában és milyen mennyiségben van szüksége a testednek ebben a különleges állapotban?

 

Mi elvégeztük az utánajárást helyetted: a mérvadó kutatások és nemzetközi ajánlások alapján egy tudományos bizonyítékokon alapuló formulát fejlesztettünk ki, amely a szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat megfelelő arányban és kiemelkedő minőségben biztosítja számodra!

 

20 összetevő: 12-féle vitamin és 8-féle ásványi anyag együttese mindössze napi 1 tablettában!

 

Milyen a legjobb terhesvitamin?

 

Kismamavitamin, várandósvitamin, magzatvédő vitamin vagy terhesvitamin – bárhogy is nevezzük, mindenki tudja, miről beszélünk. Célirányosan válogatott tápanyagokról, amelyet a vegyes étrend kiegészítésével – várandósság előtt, alatt és után is – segítik a baba egészséges fejlődését, valamint az édesanya egészségének megőrzését.

 

Tudni kell, hogy a terhes és szoptató nők vitamin- és ásványianyag-igénye is jelentős mértékben megnövekszik. A magzat és a szoptatott gyermek megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez, a születési rendellenességek, terhességi és szülési komplikációk megelőzéséhez is elengedhetetlen az optimális vitamin- és ásványianyag-bevitel.

 

A gyerekvállalás életed egyik legizgalmasabb kihívása, ami a boldog pillanatok mellett bizony nagy felelősséggel is jár: kisbabád rád van utalva, a Te egészséged egyúttal az Ő egészségét is jelenti. A kicsi élet fejlődéséhez szükséges tápanyagokat kizárólag a te szervezeted tudja biztosítani számára. Ebben a nemes feladatban szeretnénk támogatni téged a Pocaklakó© terhesvitaminnal.

 

A Pocaklakó egy tudományosan megalapozott, rendkívül hatékony formula, amely…:

 • Elképesztően komplex: 20 aktív hatóanyagot (12 vitamint és 8 ásványi anyagot) tartalmaz
 • Jódmentes, ezért az alacsony jódtartalmú étrendet követők is használhatják
 • Jól felszívódó és hasznosuló formákat tartalmaz: bioaktív folátot és B12-vitamint, szerves kötésű szelént, krómot és vasat
 • Kíméletes és könnyen beszedhető, a napi adagja csak 1 tabletta
 • Több mint egy szimpla terhesvitamin: az egészséges fogantatást és termékenységet, a magzat növekedését és fejlődését, valamint a szülés utáni szoptatás időszakát is támogatja.

 

Mikortól szedheted?

 

A szakértői ajánlásoknak megfelelően a Netamin Pocaklakó© terhesvitamin szedését a tervezett fogantatás előtt legalább három hónappal ideális megkezdeni. Időre van szükség ugyanis ahhoz, hogy a szervezet tápanyagraktárai megfelelően feltöltődjenek. A készítményt a várandósság kilenc hónapja alatt, egészen a szoptatási időszak végéig használd. Természetesen soha nincs „túl késő” ahhoz, hogy elkezdd a terhesvitamin szedését!

 

Magzatvédő terhesvitaminunkkal kényelmese, kedvező áron (akár mindössze napi 83 forintért) fedezheted mindazt a megnövekedett vitamin- és ásványi anyag szükségletet, amit a terhesség és szoptatás alatti időszak folyamán a szervezeted megkíván. 


 

OGYÉI szám: 20385/2018. Ez mit jelent? Azt, hogy a termék a jogszabályi előírásoknak megfelelve be lett jelentve az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetnél, mint étrend-kiegészítő készítmény. A Netamin termékek minden esetben magas minőségbiztosítási követelmények mellett, kiváló alapanyagokból készülnek a Te egészségedért. A Netamin Pocaklakó© terhesvitamin bejegyzett védjeggyel rendelkezik. 

 

Tudnivalók, érdekességek a termékben található hatóanyagokról, a legújabb vizsgálatok és tudományos eredmények tükrében.*

 

Miért fontos a lehető legjobb terhesvitamin napi szedése?

 

Kutatások alapján egy komplex terhesvitamin időben elkezdett szedése…:

 • javítja a női termékenységet, segíti a gyorsabb teherbeesést1
 • jelentősen támogatja a fejlődési rendellenességek megelőzését2-4
 • fontos szerepet játszhat a csecsemő- és gyermekkori egészségben (pl. asztma, allergia, elhízás megelőzése)4-11
 • csökkenti a várandósság és szülés alatti komplikációk kockázatát (pl. terhességi cukorbetegség, terhességi magas vérnyomás, vetélés, koraszülés, alacsony születési súly, császármetszés)4,12,13
 • csökkenti a terhességi rosszullét, hányás előfordulását és súlyosságát14-16
 • segíti a szülés utáni depresszió elleni küzdelmet17,18

 

És ez nem minden! Ma már szerencsére közismert tény, hogy a folsav (egészen pontosan a folát, de erről lentebb írunk részletesen) megfelelő bevitele létfontosságú az egészséges magzati fejlődéshez. Kutatásokból azonban ma már azt is tudjuk, hogy a precízen összeállított magzatvédő multivitamin, azaz terhesvitamin jelentősen hatékonyabb a fejlődési rendellenességek kivédésében, mint a folát önmagában szedve.2,3 A B2-vitamin (riboflavin), B6-vitamin (pirixodin), B9-vitamin (folát) és B12-vitamin (kobalamin) együttesen a velőcső záródási rendellenességek 90%-át, míg a folát magában csak 50-70%-át védi ki, sőt a négy B-vitamin a szív, húgyúti és a végtaghiányos rendellenességek jelentős hányadának a megelőzésére is alkalmas.2

 

Milyen vitaminok és ásványi anyagok találhatóak a Pocaklakó© terhesvitaminban?

 

A Netamin Pocaklakó© terhesvitamin tartalmazza a baba és anyuka számára legfontosabb vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket, úgymint…:

 

KALCIUM, mert szükséges a baba csontjainak, fogainak, izomzatának, szívének és idegeinek fejlődéséhez. Szerepet játszik a sejtosztódási folyamatokban és a sejtek specializációjában is. Továbbá a kalcium optimális bevitele megvédi az anyuka csontjait és fogait is.

 

VAS, mert várandósság és a szoptatás idején is megnövekszik szervezeted vasszükséglete. A vas szerepet játszik a sejtosztódásban, hozzájárul a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez, és részt vesz a szervezetben a normál oxigén-szállításban, amelyre fejlődésben lévő babádnak is nagy szüksége van.

 

C-VITAMIN, mert fokozza a vas felszívódását és számos növekedési folyamatban létfontosságú. Hozzájárul az idegrendszer és immunrendszer normál működéséhez, a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül az erek, a csontozat, a porcok, a fogak és a bőr normál állapotának fenntartásához.

 

B2-VITAMIN, mert fontos szerepe van a vérképzésben, a baba számára szükséges oxigén-ellátottság biztosításában, a növekedési folyamatokban. Hozzájárul a vörösvérsejtek normál állapotának fenntartásához, a normál vasanyagcseréhez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez.

 

FOLÁT, mert kutatások alapján csökkenti a magzati velőcső záródási rendellenességek (pl. nyitott gerinc, agyhiány) kialakulásának kockázatát, akár 70%-kal.19 (A velőcsőből alakul ki a központi idegrendszer, a gerinc- és agyvelő.) A folát szerepet játszik a sejtosztódásban, terhesség alatt részt vesz az anyai szövetek (pl. méhlepény, embrió) növekedésében.

 

B12-VITAMIN, mivel a folát felvételéhez és a sejtekben történő raktározásához is különösen szükséges. Szerepet játszik a sejtosztódásban, támogatja az idegrendszer és az immunrendszer normál működését, a normál vörösvérsejt-képződést, a fáradtság és kifáradás csökkentését.

 

CINK, az egészséges magzati fejlődéshez, mivel szerepet játszik a sejtosztódásban, illetve hozzájárul a normál DNS (örökítőanyag) szintézishez is. Az édesanya és a magzat szempontjából fontos az is, hogy a cink hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Emellett már a fogantatásban is segít, mert szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában.

 

B6-VITAMIN, mert kutatások alapján segíthet a terhesség alatt jelentkező hányinger érzésének csökkentésében.20-22 Emellett hozzájárul a normál vörösvérsejt-képződéshez, a hormonális aktivitás szabályozásához, az idegrendszer normál működéséhez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez.

 

SZELÉN, mert már a várandósság tervezésétől fontos, hiszen támogatja a pajzsmirigy megfelelő működését; a pajzsmirigy problémái pedig kihathatnak a termékenységre is. Az első trimeszterben a megtapadást is segíti, később fontos szerepet tölt be a magzat fejlődésében.23 Emellett hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

 

D-VITAMIN, mert a fogantatás előtt is fontos szerepet játszik a női hormonegyensúly és termékenység fenntartásában.24-26 A várandósság alatt a babának és az édesanyának is kiemelten nagy szüksége van rá, többek között az izmok, csontok és fogak egészsége miatt is. Emellett a D-vitamin szerepet játszik a sejtosztódásban, hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez.

 

L-metilfoláttal, aktív B12-vitaminnal és szerves nyomelemekkel: miért is fontos ez?

 

Habár sajnos még ma is gyakran egymás szinonimájaként, egyenértékűként kezelik a folsavat és a folátot, valójában két nagyon is különböző vegyületről van szó. A folsav a B9-vitamin szintetikusan előállított formája, míg a folát az élelmiszerekben előforduló természetes forma. Egészen pontosan folátból is többféle létezik, ám a biológiai hatás tekintetében a legaktívabb, átalakítást nem igénylő, így közvetlenül hasznosítható forma az L-metilfolát – az ételekben főként ez található.

 

A folsavból csak akkor lesz L-metilfolát, ha egy többlépcsős átalakításon megy át a szervezetben – de kimutatták, hogy Magyarországon a nők 56%-a nem képes a folsav megfelelő átalakítására!27 Ilyenkor a feldolgozatlan szintetikus folsav még az élelmiszerekkel, kiegészítőkkel bevitt L-metilfolát megfelelő felszívódását és aktivitását is gátolja. A foláthiány a babánál velőcső záródási rendellenességhez (pl. nyitott gerinc, agyhiány), vetéléshez, koraszüléshez vezethet.

 

A Netamin Pocaklakó© terhesvitaminban kizárólag biológiailag aktív L-metilfolát található, amit a szervezet bármiféle átalakítás nélkül képes hasznosítani. Emellett a B12-vitamint is a biológiailag legaktívabb, természetben előforduló formájában tartalmazza, metilkobalaminként, amely kutatások alapján jobban hasznosul, mint a szintetikus cianokobalamin.28

 

És ez nem minden: szerves szelén (L-szeleno-metionin), szerves króm (króm-pikolinát) és szerves vas (vas-fumerát) van benne! Kutatások is igazolják: a szerves kötésű nyomelemek hasznosulása jobb, mint a szervetlen formáké, és kíméletesebbek is a gyomorhoz és a béltraktushoz, vagyis jóval kisebb eséllyel okoznak kellemetlen emésztőrendszeri panaszokat.29-32 A Netamin Pocaklakó© terhesvitamin így gyengéd módon garantálja a kiemelkedő felszívódást és hasznosulást.

 

Jódmentes terhesvitamin: miért is fontos ez?

 

Sajnos napjainkban egyre több nőt érintenek olyan pajzsmirigy problémák, gyógyszeres kezelések, melyek befolyásolják, hogy mennyi jódot fogyaszthatnak. Mivel számukra a jódtartalmú étrend-kiegészítők kerülendők, ezért az ő választási lehetőségeik sokkal korlátozottabbak terhesvitaminok terén. Szerencsére a Netamin Pocaklakó© terhesvitamin jód nélküli formulája tökéletes választás, ha endokrinológusod, kezelőorvosod alacsony jódtartalmú étrendet írt elő számodra vagy eltiltott az extra jód bevitelétől!

 

Azoknak a kismamáknak, akiknek nincs ilyen problémájuk, a várandósság és szoptatás ideje alatt természetesen szükséges jód fogyasztása is. A szükséges mennyiséget (naponta kb. 250 mcg jód) egyrészt kiegyensúlyozott, vegyes táplálkozással, másrészt tudatos étrend-kiegészítéssel elérheted. Jódban gazdag ételek: tengeri halak, kagylók, tej, tojás, tengeri alga, brokkoli, kesudió, jódozott só. A Netamin Tripla Jód Komplex kapszula napi 150 mcg jódot biztosít számodra!

 

* Kijelentjük, hogy a termékeinkben található hatóanyagokról szóló írásaink kizárólag ismeretterjesztő és tájékoztató célokat szolgálnak. Az általunk közzétett információk nem minősülnek hatásállításoknak, sem orvosi tanácsnak, illetve nem pótolják az orvosi kivizsgálást és kezelést. A hatóanyagokat a legújabb, releváns, lektorált tudományos szakirodalmi adatok alapján mutatjuk be, általános érvényűen, nem termékspecifikusan. Szakértőink törekednek arra, hogy átfogó képet nyújtsanak a rendelkezésre álló klinikai vizsgálatokról és azok eredményeiről mindazoknak, akik erre fogékonyak és ismereteiket bővíteni szeretnék.

Hivatkozások

1 Schaefer E, Nock D. The Impact of Preconceptional Multiple-Micronutrient Supplementation on Female Fertility. Clin Med Insights Womens Health. 2019;12:1179562X19843868.

2 Czeizel E. A fejlődési rendellenességek elsődleges megelőzése az ún. magzatvédő-vitaminokkal. Egészség-Akadémia. 2010;1(1):54-66.

3 Czeizel AE. The primary prevention of birth defects: Multivitamins or folic acid?. Int J Med Sci. 2004;1(1):50-61.

4 Adams JB, Kirby JK, Sorensen JC, Pollard EL, Audhya T. Evidence based recommendations for an optimal prenatal supplement for women in the US: vitamins and related nutrients. Matern Health Neonatol Perinatol. 2022;8(1):4.

5 Shi D, Wang D, Meng Y, Chen J, Mu G, Chen W. Maternal vitamin D intake during pregnancy and risk of asthma and wheeze in children: a systematic review and meta-analysis of observational studies. J Matern Fetal Neonatal Med. 2021;34(4):653-659.

6 Allan KM, Prabhu N, Craig LC, et al. Maternal vitamin D and E intakes during pregnancy are associated with asthma in children. Eur Respir J. 2015;45(4):1027-1036.

7 Lee-Sarwar K, Litonjua AA. As You Eat It: Effects of Prenatal Nutrition on Asthma. J Allergy Clin Immunol Pract. 2018;6(3):711-718.

8 Feng H, Chen Y, Xiong X, et al. Association of nutrients intake during pregnancy with the risk of allergic disease in offspring: a meta-analysis of prospective cohort studies. Food Sci Hum Wellness. 2023;12(3):711–719.

9 Parlee SD, MacDougald OA. Maternal nutrition and risk of obesity in offspring: the Trojan horse of developmental plasticity. Biochim Biophys Acta. 2014;1842(3):495-506.

10 Lyons-Reid J, Derraik JGB, Kenealy T, et al. Impact of preconception and antenatal supplementation with myo-inositol, probiotics, and micronutrients on offspring BMI and weight gain over the first 2 years. BMC Med. 2024;22(1):39.

11 Lu Q, Strodl E, Liang Y, Huang LH, Hu BJ, Chen WQ. Joint Effects of Prenatal Folic Acid Supplement with Prenatal Multivitamin and Iron Supplement on Obesity in Preschoolers Born SGA: Sex Specific Difference. Nutrients. 2023;15(2):380.

12 Wilson RL, Gummow JA, McAninch D, Bianco-Miotto T, Roberts CT. Vitamin and mineral supplementation in pregnancy: evidence to practice. J Pharma Pract Res 2018;48(2):186–192.

13 Santander Ballestín S, Giménez Campos MI, Ballestín Ballestín J, Luesma Bartolomé MJ. Is Supplementation with Micronutrients Still Necessary during Pregnancy? A Review. Nutrients. 2021;13(9):3134.

14 Czeizel AE, Dudas I, Fritz G, Técsöi A, Hanck A, Kunovits G. The effect of periconceptional multivitamin-mineral supplementation on vertigo, nausea and vomiting in the first trimester of pregnancy. Arch Gynecol Obstet. 1992;251(4):181-185.

15 Emelianova S, Mazzotta P, Einarson A, Koren G. Prevalence and severity of nausea and vomiting of pregnancy and effect of vitamin supplementation. Clin Invest Med. 1999;22(3):106-110.

16 Niebyl JR, Goodwin TM. Overview of nausea and vomiting of pregnancy with an emphasis on vitamins and ginger. Am J Obstet Gynecol. 2002;186(5 Suppl Understanding):S253-S255.

17 Rupanagunta GP, Nandave M, Rawat D, Upadhyay J, Rashid S, Ansari MN. Postpartum depression: aetiology, pathogenesis and the role of nutrients and dietary supplements in prevention and management. Saudi Pharm J. 2023;31(7):1274-1293.

18 Ellsworth-Bowers ER, Corwin EJ. Nutrition and the psychoneuroimmunology of postpartum depression. Nutr Res Rev. 2012;25(1):180-192.

19 Lumley J, Watson L, Watson M, Bower C. Periconceptional supplementation with folate and/or multivitamins for preventing neural tube defects. Cochrane Database Syst Rev. 2001;(3):CD001056.

20 Babaei AH, Foghaha MH. A randomized comparison of vitamin B6 and dim. in the treatment of nausea and vomiting in early pregnancy. Iran J Nurs Midwifery Res. 2014;19(2):199-202.

21 Sahakian V, Rouse D, Sipes S, et al. Vitamin B6 is effective therapy for nausea and vomiting of pregnancy: a randomized, double-blind placebo-controlled study. Obstet Gynecol. 1991;78(1):33-36.

22 uptodate.com/contents/nausea-and-vomiting-of-pregnancy-treatment-and-outcome

23 Dahlen CR, Reynolds LP, Caton JS. Selenium supplementation and pregnancy outcomes. Front Nutr. 2022;9:1011850.

24 Várbíró S, Takács I, Tűű L, et al. Effects of Vitamin D on Fertility, Pregnancy and Polycystic Ovary Syndrome-A Review. Nutrients. 2022;14(8):1649.

25 Lerchbaum E, Obermayer-Pietsch B. Vitamin D and fertility: a systematic review. Eur J Endocrinol. 2012;166(5):765-778.

26 Sebbar E, Choukri M. Vitamin D and fertility. Mater Today Proc. 2023;72(7):3427–3431.

27 Czeizel E, Tímár L, Botto L. A metiléntetrahidrofolát-reduktáz (MTHFR) gén polimorfizmusának (C677T) magyarországi gyakorisága. Orvosi hetilap. 2001;142(23):1227-1229.

28 Paul C, Brady DM. Comparative Bioavailability and Utilization of Particular Forms of B12 Supplements With Potential to Mitigate B12-related Genetic Polymorphisms. Integr Med (Encinitas). 2017;16(1):42-49.

29 Santos S, Vinderola G, Santos L, Araujo E. Bioavailability of chelated and non-chelated minerals: A systematic review. Rev Chil Nutr. 2018;45(4):381–392.

30 Gandin V, Khalkar P, Braude J, Fernandes AP. Organic selenium compounds as potential chemotherapeutic agents for improved cancer treatment. Free Radic Biol Med. 2018;127:80-97.

31 DiSilvestro RA, Dy E. Comparison of acute absorption of commercially available chromium supplements. J Trace Elem Med Biol. 2007;21(2):120-124.

32 Geisser P, Burckhardt S. The pharmacokinetics and pharmacodynamics of iron preparations. Pharmaceutics. 2011;3(1):12-33.

Felnőtteknek napi egy tabletta. A tablettát két étkezés között, mindig ugyanazon napszakban vegye be.

Vitamin / ásványi anyag100 mg tartalmazNRV %
A-vitamin200 IU6,7 %
B1-vitamin (Tiamin)0,045 mg4,1%
B2-vitamin (Riboflavin)0.094 mg6.7 %
B3-vitamin (Niacin)0.451 mg2.8 %
B5-vitamin (Pantoténsav)0.204 mg3.4 %
B6-vitamin (Piridoxin)0.163 mg11.6 %
B8-vitamin (Kolin)9.5 mg2.2 %
B9-vitamin (Folsav)24 µg12.0 %
C-vitamin17.9 mg22.4 %
Cink0.32 mg3.2 %
E-vitamin0.12 mg1.0 %
Foszfor38 mg5.4 %
K-vitamin4.3 µg5.7 %
Kalcium16 mg2.0 %
Kálium261 mg13.1 %
Lutein+Zeaxantin2125 µg21.3 %
Magnézium18 mg4.8 %
Mangán0.177 mg8.8 %
Nátrium8 mg0.4 %
Réz0.053 mg5.3 %
Szelén0.2 µg0.4 %
Vas0.37 mg2.6 %

Összetevők:

kalcium-karbonát, emulgeálószerek (mikrokristályos cellulóz, kroszkarmellóz-nátrium, hidroxipropil-metilcellulóz, povidon), aszkorbinsav, vas-fumarát, dl-alfa-tokoferil-acetát, bevonó anyagok (polivinil-alkohol, talkum, hidroxipropil-metilcellulóz), csomósodást gátló (nátrium-alumínium-szilikát, zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid), niacinamid, cink-oxid, kalcium-d-pantotenát, kolekalciferol, szelénnel dúsított élesztő, retinil-acetát, mangán-szulfát-monohidrát, króm-pikolinát, színezékek (valódi kármin, béta-karotin), fényezőanyag (polietilén-glikol), piridoxin-hidroklorid, réz-oxid, tiamin-mononitrátű, riboflavin, metilkobalamin, fillokinon, kalcium-L-metil-folát, biotin

Első trimeszter: ez történik a testeddel a terhesség elején
Szerző: Babalesz.hu - 2024-03-27
Az első trimeszter a terhesség kezdeti és talán legizgalmasabb időszaka: egy új élet fejlődik bennünk, és ez sok mindent megváltoztat az életünkben. De mégis mire számíthatunk?
Menstruáció alatti terhesség - Lehetséges?
Szerző: Babalesz.hu - 2023-11-07
Az egyik leggyakoribb kérdés a fogantatás kapcsán, hogy lehetséges-e a menstruáció alatti terhesség. Ebben a cikkben most részletesen is választ adunk erre!
Ezek a legjobb terhesség előtti vitaminok
Szerző: Babalesz.hu - 2023-09-20
Miért érdemes terhesség előtti vitamint szedni? Hogyan támogatják a vitaminok a magzat és a kismama egészségét is? Mutatjuk a pontos válaszokat!
Fogantatás és terhesség PCOS-sel: 13 tipp a felkészüléshez
Szerző: Babalesz.hu - 2019-09-13
Mit tehetsz ha PCOS-ed van és babát szeretnél? Tippek a termékenység javítására - életmód, étkezés, étrend-kiegészítők.
Folát terhesség előtt, alatt és után: miért olyan fontos?
Szerző: Babalesz.hu - 2019-09-06
Miért kiemelten fontos terhesség előtt, alatt és után is a folát szedése? Mi a különbség folát és folsav közt? Részletek a cikkben!
Mikor várható a fogamzásgátlás abbahagyása után terhesség?
Szerző: Babalesz.hu - 2019-04-16
Mi történik a fogamzásgátló használatának abbahagyása után? Mennyi időbe telik, mire helyreáll a termékenység? Válaszokért katt!
30 napos útmutató: így készítsd fel a tested a terhességre!
Szerző: Babalesz.hu - 2018-05-04
Lelkileg készen állsz a babavállalásra? Segítünk, hogy testedet is felkészíthesd! 30 db tanács.
Hamarosan...
Kapcsolódó termékeink
Netamin Pocaklakó© terhesvitamin
2 990 - 7 490 Ft
Partnerünk a Táplálkozás-Beállítás™ szakmai csapata Endometriózis Magyarország a Női Egészségért Alapítványtól

Jognyilatkozat

A babalesz.hu oldalon található termékek minden esetben a vonatkozó jogszabályoknak megfelelő készítmények, melyek élettani hatással rendelkeznek, de nem minősülnek a 2005. évi XCV. Tv szerint gyógyszernek, betegség gyógyítására, megelőzésére nem alkalmazhatóak és nem alkalmasak. Az emberi szervezetre gyakorolt kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyhatással. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Használatuk nem helyettesíti a gyógykezelést, illetve a szakszerű orvosi ellátást. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. A termékek kisgyermekektől elzárva tartandóak. Az oldalon szereplő információk nem a babalesz.hu állításai, hanem EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) által elfogadott, és az egyes termékekben felhasznált összetevőkről a tudományos, lektorált (peer reviewed) szakirodalomban elérhető, általánosan elfogadott tudományos megállapítások, mérési eredmények, illetve egészségre vonatkozó állítások.

Babalesz Facebook oldal Babalesz Pinterest oldal Babalesz Youtube csatorna