fbpx
Loading...
C0100053

FertiMAX csomag férfiaknak

FertiMAX csomag férfiaknak
Ezeket a kiegészítő termékeket ajánljuk még vásárlásod mellé
1 havi adag
FertiMAX csomag férfiaknak
  • Komplex csomag a spermiumszám növelésének és a spermaminőség javításának támogatására
  • ProCreation férfiaknak termékenységtámogató kapszula 40 összetevővel
  • Astaxanthin + Alfa-liponsav: két rendkívül erős antioxidáns, ami kutatások szerint pozitívan hathat a spermaminőségre, a spermiumszámra és a motilitásra
  • Tudományos eredmények alapján kialakított összetétel
  • 1 havi adag, extra csomagkedvezménnyel
  • INGYENES KISZÁLLÍTÁS már egy csomag esetén is!

Készleten
18 535 Ft
Állandó csomagkedvezmény
Eredeti ár: 20 150 Ft
A te megtakarításod: 1 615 Ft (8%)
A csomag tartalma:
  • 1 db Netamin Astaxanthin kapszula E-vitaminnal (1 x 4790 Ft)
  • 1 db Netamin Alfa-liponsav (ALA) kapszula 200 mg (1 x 2990 Ft)
  • 1 db ProCreation férfiaknak kapszula (1 x 12370 Ft)
  • 1 db Csomagkedvezmény (1 x 1615 Ft)
3 db vásárlása esetén 10% kedvezményt kapsz.
Kedvezményes ár darabonként 16 682 Ft. Megtakarítás 5 561 Ft.

Komplex termékenységi csomag férfiak számára a spermiumszám növelésére és a spermium minőségének javítására.

Okok a férfi terméketlenség hátterében – ismerd meg, hogy meg tudd oldani

Habár sokkal többet lehet hallani a női meddőségről, a valóságban a meddőség ugyanolyan arányban érinti a férfiakat és nőket. Az esetek közel felénél tehát a párok férfi tagját érinti termékenységi probléma. Egy 2012-es kutatás megdöbbentő adatokat közölt: 4-ből mindössze 1 férfi esetében nevezhető a spermaminőség optimálisnak.1 Egyes becslések szerint a spermiumszám napjainkra világszinten 50%-kal csökkent az 1930-as évek óta. 2 A férfi terméketlenség az esetek több mint 90%-ában az alacsony spermiumszámra, a gyenge spermaminőségre vagy a spermiumok csökkent mozgékonyságára vezethető vissza. Sajnos elmondhatjuk, hogy bőséges tudományos bizonyíték áll rendelkezésre arról, hogy a helytelen életmód (pl. dohányzás, túlzott alkoholfogyasztás, egészségtelen táplálkozás)3, tartós gyógyszerhasználat és környezeti tényezők (pl. környezetszennyezés, vegyi anyagok) rontják a spermium sejtek mozgását, morfológiáját (alakját) és a petesejttel való egyesülés képességét.

Hogyan segít a FertiMAX csomag a spermiumok mennyiségének és motilitásának javításában?

A FertiMAX csomag három termék egyedülálló kombinációjával segíti a férfiak szervezetét a jobb termékenység elérésében. Rendkívül komplex, sokoldalú támogatást nyújt – teljesen természetes úton! Az elmúlt évtizedek klinikai kutatásai megerősítették, hogy a spermaminőség gyengülésében az oxidatív stressz fontos szerepet játszik – az esetek akár 80%-ában állhat a férfi terméketlenség hátterében.4 Ebből következően az olyan természetes antioxidánsok, mint például a C-vitamin, az E-vitamin, az alfa-liponsav vagy a szelén, nagymértékben hozzájárulhatnak a férfi termékenység fokozásához, használatuktól javulhat a spermiumok koncentrációja, életképessége, alakja és mozgékonysága.5-8 Egyszerre történő használatra kifejlesztve, ez a 3 termékből álló csomag az összetevők széles spektrumát biztosítja – vitaminok, ásványi anyagok, antioxidánsok és aminosavak – melyek tudományosan bizonyított pozitív hatással bírnak a férfi termékenységre. 

Hivatkozások

1 Jorgensen N, Joensen UN, Jensen TK, et al. Human semen quality in the new millennium: a prospective cross-sectional population-based study of 4867 men. BMJ Open. 2012 Jul 2;2(4). pii: e000990. 
2 Merzenich H, Zeeb H, Blettner M. Decreasing sperm quality: a global problem? BMC Public Health. 2010 Jan 19;10:24. 
3 Szostak-Węgierek D. [Nutrition and fertility]. Med Wieku Rozwoj. 2011 Oct-Dec;15(4):431-6. 
4 Showell MG, Brown J, Yazdani A, et al. Antioxidants for male subfertility. Cochrane Database Syst Rev. 2011 Jan 19;(1):CD007411. 
5 Kefer JC, Agarwal A, Sabanegh E. Role of antioxidants in the treatment of male infertility. Int J Urol. 2009 May;16(5):449-57. 
6 Agarwal A, Sekhon LH. The role of antioxidant therapy in the treatment of male infertility. Hum Fertil (Camb). 2010 Dec;13(4):217-25. 
7 Walczak-Jedrzejowska R, Wolski JK, Slowikowska-Hilczer J. The role of oxidative stress and antioxidants in male fertility. Cent European J Urol. 2013; 66(1): 60–67. 
8 Smits RM, Mackenzie-Proctor R, Yazdani A, et al. Antioxidants for male subfertility. Cochrane Database Syst Rev. 2019;3(3):CD007411. 

Tudnivalók, érdekességek a termékben található hatóanyagokról, a legújabb vizsgálatok és tudományos eredmények tükrében.*

PROCREATION FÉRFIAKNAK:


A ProCreation férfiaknak egy amerikai fejlesztésű és gyártmányú termék, több mint 40 speciális összetevőt (!) tartalmaz, mellyel az egyik legkomplexebb termék a férfi termékenység-támogató termékek piacán

Komponensei a férfi szervezet reproduktív funkcióit támogatják úgy, hogy vitamin-, ásványi anyag-tartalma minden fontos összetevőt biztosítson a férfi szervezet számára mely az egészséges spermaszámhoz, valamint spermaaktivitáshoz és a sikeres fogantatáshoz szükséges. A mikrotápanyagok mellett számos, több ezer éve ismert és alkalmazott gyógynövény speciális kombinációját vonultatja még fel. 
Megvannak benne mindazok az alapok, amelyek az egészséges, ép, gyors spermiumok képződéséhez szükségesek, úgy, mint: C-vitamin, D3-vitamin,1 E-vitamin, B-vitaminok, cink, szelén, réz, stb. 

Emellett a férfi hormonháztartás normalizálását, libidót, termékenységet természetesen támogató összetevőket is tartalmaz, méghozzá a Ferti-Forté Komplex formájában. Ennek a komplex rendszernek az összetevői szinergikusan erősítik egymás támogató hatását. 23-féle természetes hatóanyagot egyesít, többek között almapektin, bromelain, spirulina,2 maca gyökér3 és koreai ginzeng4 is található benne. 

Kattints ide és ismerd meg részletesen a ProCreation férfiaknak összetevőit, és hogy miként támogatják a megtermékenyülést » 

 

ASTAXANTHIN EXTRA TERMÉSZETES E-VITAMINNAL

10-szer erősebb, mint a béta-karotin, és 6000-szer erősebb, mint a C-vitamin. 

A meddőként diagnosztizált férfiak ondójában az esetek közel felében magas a szabad gyökök szintje,5 mely az oxidációs stressz fő forrása. Az oxidációs stressz és a gyulladás csökkentésének eredményeképpen elmondható, hogy az Astaxanthin szedése pozitív hatással van az egészségre, többek között a férfi termékenységre is. 
Egy 2005-ben publikált randomizált, kettős-vak, placebó-kontrollált vizsgálat részeként 30 terméketlen férfi kapott astaxanthint vagy placebót, három hónapig. A kutatás végére a sperma motilitás (mozgási képesség) szignifikáns módon javult és az ondóban található szabad gyökök mennyisége csökkent az astaxanthint szedő férfiaknál. A legkiemelkedőbb eredmény, hogy az astaxanthin csoportban 54,5%-os volt a terhességi arány, míg a placebót szedőknél csak 10,5%. 

2013-ban tudósok egy csoportja kimutatta, hogy az astaxanthin képes lehet megvédeni a spermium sejteket az úgynevezett reaktív oxigén szabadgyökök (ROS) belső termelése ellen. Ez a kutatás megerősítette, hogy az astaxanthin erős antioxidáns tulajdonsága segíthet a rendkívül sérülékeny hímivarsejteket megóvni a káros oxidatív hatásoktól, illetve javítani a sperma minőségén és mennyiségén.7 

A termék természetes E-vitamint is tartalmaz. Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

 

ALFA-LIPONSAV:

Az alfa-liponsav (ALA) egy antioxidáns, ami csaknem minden emberi sejtben megtalálható. Egyedülálló tulajdonsága, hogy vízben és lipidekben (zsírokban) is oldódik, így a zsír- és vízoldékony szabad gyököket is képes semlegesíteni, védelmet nyújt a sejteken belül és kívül is. Az ALA a nehézfémek szervezetből történő eltávolításában is segít, valamint képes regenerálni egyéb antioxidánsokat (C- és E-vitamin, koenzim Q10, glutation).8

Kutatásokban az ALA erős antioxidáns aktivitást fejt ki a spermiumokra.9-11 Egyfajta pajzsként viselkedik, védőhatárt képez a hímivarsejt középső része (vízréteg) körül és magában a szerkezetben is (lipidréteg). Ez a védelem kritikus jelentőségű, a szabad gyökök ugyanis ezt a területet támadják elsőként.11 Az ALA segít megelőzni a spermiumok szerkezeti épségét veszélyeztető sérüléseket.

Állatkísérletekben az ALA javította a spermiumok motilitását és életképességét, minimalizálta a DNS károsodást és támogatta a spermiumok energiaellátását.11,12 Egy 2015-ös randomizált, tripla vak, placebo-kontrollált vizsgálatban csökkent spermium motilitással rendelkező férfiak kaptak ALA kiegészítést (600 mg/nap) 12 héten át. Ettől szignifikáns mértékben javult a spermiumszám, a spermium koncentráció és a spermium motilitás.13

Egy 2012-es placebo-kontrollált, kettős vak vizsgálatban az ALA csökkent spermium motilitásra és alacsony spermiumszámra gyakorolt hatását vizsgálták meg.14 Három hónap ALA kiegészítéstől (600 mg/nap) statisztikailag szignifikáns mértékben javultak a sperma paraméterek (szám, motilitás és morfológia). Az ALA-t szedő alanyok esetében nőtt a teherbeesési ráta. 

ÖSSZEFOGLALÓ


Bizonyított, többszörösen alátámasztott kutatások tömegét elemeztük azért, hogy a lehető legtökéletesebb csomagot állítsuk össze mindazok számára, akik spermaleleteik eredményén természetes módszerekkel kívánnak javítani. A csomag ajánlott azoknak is, akik még csak most vágnak bele a családtervezésbe, kiválóan alkalmas a férfi termékenység általános támogatása mellett az erőnlét, immunrendszer, szív-és érrendszer támogatására is. 

* Kijelentjük, hogy a termékeinkben található hatóanyagokról szóló írásaink kizárólag ismeretterjesztő és tájékoztató célokat szolgálnak. Az általunk közzétett információk nem minősülnek hatásállításoknak, sem orvosi tanácsnak, illetve nem pótolják az orvosi kivizsgálást és kezelést. A hatóanyagokat a legújabb, releváns, lektorált tudományos szakirodalmi adatok alapján mutatjuk be, általános érvényűen, nem termékspecifikusan. Szakértőink törekednek arra, hogy átfogó képet nyújtsanak a rendelkezésre álló klinikai vizsgálatokról és azok eredményeiről mindazoknak, akik erre fogékonyak és ismereteiket bővíteni szeretnék. 

Hivatkozások

1 Tartagni M, Matteo M, Baldini D, et al. Males with low serum levels of vitamin D have lower pregnancy rates when ovulation induction and timed intercourse are used as a treatment for infertile couples: results from a pilot study. Reprod Biol Endocrinol. 2015 Nov 21;13:127. 
2Verzeletti FB, Poletto RS, Bertolin TE, et al. Evaluation of sperm quality in adults after use spirulina platensis and resveratrol. Jornal Brasileiro de Reproducao Assistida 2012;16(5):271‐7. 
3 Gonzales GF, Cordova A, Gonzales C, et al. Lepidium meyenii (Maca) improved semen parameters in adult men. Asian J Androl. 2001 Dec;3(4):301-3. 
4 Park HJ, Choe S, Park NC. Effects of Korean red ginseng on semen parameters in male infertility patients: A randomized, placebo-controlled, double-blind clinical study. Chin J Integr Med. 2016 Jul;22(7):490-5. 
5http://natural-fertility-info.com/astaxanthin-for-sperm-health.html 
6 Comhaire FH, El Garem Y, Mahmoud A, et al. Combined conventional/antioxidant “Astaxanthin” treatment for male infertility: a double blind, randomized trial. Asian J Androl. 2005 Sep;7(3):257-62. 
7 Dona G, Kožuh I, Brunati AM, et al., Effect of astaxanthin on human sperm capacitation. Mar Drugs. 2013; 11(6): 1909-19. 
8 Bilska A, Włodek L. Lipoic acid - the drug of the future?. Pharmacol Rep. 2005;57(5):570-577.
9 Selvakumar E, Prahalathan C, Sudharsan PT, et al. Chemoprotective effect of lipoic acid against cyclophosphamide-induced changes in the rat sperm. Toxicology. 2006;217(1):71-78.
10 Prahalathan C, Selvakumar E, Varalakshmi P. Modulatory role of lipoic acid on adriamycin-induced testicular injury. Chem Biol Interact. 2006;160(2):108-114.
11 Ibrahim SF, Osman K, Das S, et al. A study of the antioxidant effect of alpha lipoic acids on sperm quality. Clinics (Sao Paulo). 2008;63(4):545-550.
12 Aly HA, Lightfoot DA, El-Shemy HA. Modulatory role of lipoic acid on lipopolysaccharide-induced oxidative stress in adult rat Sertoli cells in vitro. Chem Biol Interact. 2009;182(2-3):112-118.
13 Haghighian HK, Haidari F, Mohammadi-Asl J, et al. Randomized, triple-blind, placebo-controlled clinical trial examining the effects of alpha-lipoic acid supplement on the spermatogram and seminal oxidative stress in infertile men. Fertil Steril. 2015;104(2):318-324.
14 Raaia MF, Atyeah AA, Elkhiat YI, et al. Treatment of idiopathic asthenozoospermia, either isolated or oligoasthenozoospermia, with α-lipoic acid: a placebo-controlled, double-blind study, Human Andrology. 2012;2(4):94-98.

Reggeli előtt: 2 db ProCreation férfiaknak kapszula, 1 db Netamin Astaxanthin kapszula 

Ebéd előtt: 1 db Netamin Alfa-liponsav kapszula 

Termék szedésével kapcsolatos figyelmeztetés: gyógyszerek rendszeres szedése esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét a termék szedéséről!

Netamin Alfa-liponsav kapszula (30 db-os kiszerelés): 

HatóanyagA napi adag tartalmaz (1 kapszula)
Alfa-liponsav200 mg
 

Netamin Astaxanthin természetes E-vitaminnal (30 db-os kiszerelés): 

HatóanyagA napi adag tartalmaz (1 db lágyzselatin kapszula)NRV%
Természetes astaxanthin (Astaxanthin Oleoresin Haematococcus pluvialis alga kivonatából)4 mg-
Természetes E-vitamin (d-alfa-tokoferol)15 mg125%
 

ProCreation férfiaknak (60 db-os kiszerelés): 

ÖsszetevőHatóanyag-tartalom a napi adagban (2 kapszula tartalma)NRV%*
E-vitamin124 mg1033%
C-vitamin60 mg75%
Cink25 mg250%
B1-vitamin (Tiamin)20 mg1818%
B2-vitamin (Riboflavin) 20 mg1428%
B3-vitamin (Niacin) 20 mg125%
B6-vitamin 20 mg1428%
B5-vitamin (Pantoténsav) 10 mg166%
Vas5 mg36%
Mangán5 mg250%
A-vitamin3000 mcg375%
Réz2 mg200%
Folsav400 mcg200%
Króm120 mcg300%
Szelén100 mcg181%
K-vitamin100 mcg133%
B12-vitamin20 mcg800%
D-vitamin10 mcg200%
L-arginin100 mg-
L-karnitin50 mg-
L-taurin50 mg-
Osztriga-kivonat 50 mg-
Kurkuma-kivonat( 95% standardizált kivonat)50 mg-
GYÓGYNÖVÉNY KOMPLEX (acerola meggy por, maca gyökér por, almapektin, chlorella por, csipkebogyó por, vízitorma levél por, fokhagyma por, fekete ribizli por, bromelain, tengeri moszat por, papaya gyümölcs por, petrezselyem levél por, spenót levél por, spirulina por, panax ginzeng gyökér por, sárgarépa por)25 mg-
 

*=NRV%: Napi beviteli referencia érték százaléka (felnőttek esetén) -=NRV%: Nincs napi beviteli referencia érték.

Férfi termékenységi vizsgálatok: mire számíts, mit kérdezz?
Szerző: Babalesz.hu - 2020-06-18
Andrológus, urológus, ultrahang, vérvétel - mivel jár, ha ki akarod magad vizsgáltatni, ha nem megy a babaprojcect? Férfi termékenységi vizsgálatok kisokos!
Spermium morfológia: mi okoz rossz értéket és mi a teendő?
Szerző: Babalesz.hu - 2020-03-30
Milyen deformitások fordulhatnak elő a hímivarsejtekben, mitől alakulhatnak ki, hogy lehet természetes úton javítani az arányokon? Spermium alaktan kisokos!
21 termékenységi mítosz – igaz vagy hamis?
Szerző: Babalesz.hu - 2019-01-25
Biztos te is hallottál már hihetetlen, már-már babonába hajló dolgokat a teherbeeséssel kapcsolatban. Mi összegyűjtöttünk párat!
Mi köze a prosztata egészségének a spermiumokhoz?
Szerző: Babalesz.hu - 2017-10-02
Hogyan hat a prosztata egészsége közvetlenül a spermiumok egészségére, és így a férfi nemzőképességre is?
Hamarosan...
Kapcsolódó termékeink
FertiMAX csomag férfiaknak
18 535 Ft
20 150 Ft
Partnerünk a Táplálkozás-Beállítás™ szakmai csapata Endometriózis Magyarország a Női Egészségért Alapítványtól

Jognyilatkozat

A babalesz.hu oldalon található termékek minden esetben a vonatkozó jogszabályoknak megfelelő készítmények, melyek élettani hatással rendelkeznek, de nem minősülnek a 2005. évi XCV. Tv szerint gyógyszernek, betegség gyógyítására, megelőzésére nem alkalmazhatóak és nem alkalmasak. Az emberi szervezetre gyakorolt kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyhatással. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Használatuk nem helyettesíti a gyógykezelést, illetve a szakszerű orvosi ellátást. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. A termékek kisgyermekektől elzárva tartandóak. Az oldalon szereplő információk nem a babalesz.hu állításai, hanem EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) által elfogadott, és az egyes termékekben felhasznált összetevőkről a tudományos, lektorált (peer reviewed) szakirodalomban elérhető, általánosan elfogadott tudományos megállapítások, mérési eredmények, illetve egészségre vonatkozó állítások.

Babalesz Facebook oldal Babalesz Pinterest oldal Babalesz Youtube csatorna