fbpx
Loading...
C0100049

LibidóMAX csomag férfiaknak

LibidóMAX csomag férfiaknak
Ezeket a kiegészítő termékeket ajánljuk még vásárlásod mellé
1 havi adag
LibidóMAX csomag férfiaknak
 • Libidó növelése, potencia támogatása és férfi termékenység javítása – természetesen!
 • A sikeres gyermeknemzés alapvető feltétele az egészséges libidó és a spermiumok megfelelő mennyisége, minősége
 • A Maca gyökér segíthet növelni a szexuális potenciát, támogathatja a férfi nemi működést
 • A fűrészpálma a prosztata védelmével növelheti a szexuális vágyat és a termékenységet
 • A ProCreation férfiaknak kapszula vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak és gyógynövények kombinációja a férfi szervezet optimális működéséért
 • Állandó csomagkedvezménnyel!
 • INGYENES KISZÁLLÍTÁS már egy csomag esetén is!

Készleten
16 850 Ft
Állandó csomagkedvezmény
Eredeti ár: 17 925 Ft
A te megtakarításod: 1 075 Ft (6%)
A csomag tartalma:
 • 1 db Netamin Maca Gyökér kivonat kapszula (1 x 3365 Ft)
 • 1 db Netamin Fűrészpálma kapszula (1 x 2190 Ft)
 • 1 db ProCreation férfiaknak kapszula (1 x 12370 Ft)
 • 1 db Csomagkedvezmény (1 x 1075 Ft)
3 db vásárlása esetén 10% kedvezményt kapsz.
Kedvezményes ár darabonként 15 165 Ft. Megtakarítás 5 055 Ft.

Komplex segítség férfiaknak: elismert potencianövelő, vágyfokozó hatóanyagok a szexuális egészség és sikeres gyermeknemzés támogatására, egyetlen kedvezményes csomagban!

Mindenki számára közismert tény, hogy a sikeres gyermeknemzés alapvető feltétele a spermiumok megfelelő mennyisége és minősége. Arról azonban már ritkán esik szó, hogy a természetes úton történő, sikeres fogantatáshoz egy férfinak képesnek kell lennie az erekcióra és annak fenntartására is. A szexuális egészség az egyik legelhanyagoltabb, gyakran figyelmen kívül hagyott, ugyanakkor abszolút nélkülözhetetlen tényezője a férfi termékenységnek.

Az alacsony libidó és a merevedési zavarok megnehezítik vagy akár teljesen megakadályozzák a a teherbeeséshez szükséges rendszeres nemi életet. Sajnos az ilyen jellegű szexuális problémák egyre gyakoribbak napjainkban és már a fiatal férfiakat is nagy számban érintik. Jellemzően pszichés okokra vagy életmódbeli problémákra, például stresszre, tápanyaghiányra vezethetők vissza.

A szexuális teljesítőképesség terén tapasztalt gondok ördögi körként további stresszhez, a nemi vágy csökkenéséhez, a szexuális élet romlásához és végezetül a kívánt gyermekáldás elmaradásához vezethet. Mi a megoldás, hogyan javítható természetes úton a férfi szexuális teljesítmény?

Jó hír, hogy léteznek elismert potencianövelő, libidó-, tesztoszteron- és termékenységfokozó hatóanyagok, melyek az egészséges életmód kiegészítéseként segítik a férfi szervezet optimális működését! A Babalesz.hu szakértői csapata ezek legjavából állította össze a LibidóMAX csomagot:

 • Netamin Maca Gyökér kivonat kapszula. a népszerű perui gyógynövény 4:1 arányú kivonata, napi adagja 2000 mg Maca gyökér pornak felel meg. Kutatások alapján támogathatja férfi nemi működést, segíthet növelni a szexuális potenciát és segíthet növelni a spermiumok mennyiségét és mozgékonyságát.
 • Netamin Fűrészpálma 450 mg kapszula. A fűrészpálma (más néven szabalpálma) hozzájárul a prosztata normál működéséhez, ami a férfi reproduktív rendszer kiemelten fontos része. A prosztatabántalmak kedvezőtlen szexuális mellékhatása a szexuális vágy és potencia csökkenése, az erekciós problémák megjelenése.
 • ProCreation férfiaknak kapszula. 39 speciális összetevővel a férfi reproduktív rendszer egészséges működéséért. Vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak és gyógynövények, amelyek támogatják a sperma termelését és minőségét, a férfi hormonok egészséges szintjét és a szexuális teljesítményt is.

Tudnivalók, érdekességek a termékben található hatóanyagokról, a legújabb vizsgálatok és tudományos eredmények tükrében.*

Maca gyökér kivonat

A Maca (Lepidium meyenii, perui zsázsa, perui ginzeng) gyökérzöldség, ami a közép-perui Andokban fejlődik kemény időjárási körülmények között, 4000 méter magasság fölött. Az inkák vitalizáló táplálékként nagyra becsülték. Több mint 300 illat-, színanyag és illóolaj található benne, gazdag aminosavakban, vitaminokban, ásványi anyagokban, nyomelemekben, esszenciális zsírsavakban, fitonutriensekben, és rostokban. Többek között kalcium, kálium, foszfor, vas, mangán, cink és réz is bőven található benne.

Kutatások alapján több úton is támogatja a férfiak szexuális egészségét. Kiegyensúlyozó hatással lehet a férfi hormonszintekre, beleértve a tesztoszteronszintet is, de hormonokat egyáltalán nem tartalmaz: a hormontermelést irányító hipotalamusz és agyalapi mirigy működésére van hatással.1-4 A vérkeringést is javíthatja, növeli az energiát és javíthatja a hangulatot – mindezek az erekció létrejöttét és fenntartását segítik. Emellett a benne lévő cink is a tesztoszterontermelés és az egészséges szexuális élmények egyik alapvető tápanyaga.

Modern vizsgálatokban a Maca gyökér számos pozitív hatására bizonyítékot találtak: pozitívan hat a libidóra, támogatja a férfi nemi működést, segít az enyhébb erekciós zavarok megszüntetésében, a szexuális és fizikai teljesítményt.2,5-8 Mindemellett a baba projekt sikerére még egyéb úton is kedvező hatással lehet: számos klinikai vizsgálat kimutatta, hogy a Maca gyökér szedése pozitívan hat a spermatermelésre és a spermaminőségre is, növeli a spermiumok számát és mozgékonyságát (motilitását) is.9-11

A Maca gyökér a benne található rengeteg értékes tápanyagnak és természetes növényi vegyületnek köszönhetően megújítja, felfrissíti a szervezetet. Kiváló energiaforrás, támogatja a fizikai és szellemi teljesítményt, segíthet fenntartani az optimális állóképességet és életerőt, ezért fogyasztása minden férfinek hasznos lehet, életkortól vagy életmódtól függetlenül.

Fűrészpálma

A fűrészpálma (saw palmetto vagy más néven szabalpálma) Észak-Amerikában őshonos, kis méretű pálmafajta, aminek biológiailag aktív hatóanyagai barnás-fekete bogyóiban találhatóak. Jótékony hatásait az amerikai indiánok is felfedezték, elsősorban gyakori éjszakai vizelés, heregyulladás, prosztatagyulladás, impotencia, húgyúti fertőzések kezelésére használták.

A modern klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a fűrészpálma csökkenti az 5-alfa-reduktáz nevű enzim aktivitását, amely a tesztoszteront dihidrotesztoszteronná (DHT) alakítja át.12-16 Ezzel egyrészt segíti az egészséges tesztoszteronszint megőrzését, másrészt hozzájárul a prosztata egészséges működéséhez is. A DHT ugyanis erőteljesen stimulálja a prosztata sejtek burjánzását, így jóindulatú prosztata megnagyobbodást okoz. Ez a folyamat 25 éves kor után indul be.

A prosztata egészségi állapota életkortól függetlenül minden férfinál hatással van a spermiumokra, és így a nemzőképességre. A prosztatabántalmak (prosztatamegnagyobbodás, prosztatagyulladás) nemcsak vizelési gondokat okozhatnak, hanem csökkent libidót, erekciós zavarokat és termékenységi problémákat is. A prosztata nem megfelelő működése egyrészt hatással van a férfi szervezet hormontermelésére, másrészt a merevedést szabályozó idegekre és erekre is, amelyek közvetlenül a prosztata két oldalán futnak.

A fűrészpálma szerencsére segíti a magabiztos férfiasság, libidó és kimagasló szexuális teljesítmény megőrzését, a prosztata támogatása révén. Napjainkra már nagy számú kutatási eredmény áll rendelkezésünkre arra vonatkozóan, hogy a fűrészpálma az erekció elérését és fenntartását, illetve a nemi vágyat is jelentős mértékben javítja.15-19 Például az egyik kutatásban a prosztatabántalmakban szenvedő férfiaknál az erekciós funkciót 64%-kal, a szexuális vágyat 54%-kal javította!18

Procreation férfiaknak kapszula

Az A-vitamin, C-vitamin, E-vitamin, folát, szelén és cink mind bizonyítottan rendkívül hatékony antioxidánsok, melyek a spermiumok oxidatív stresszel szembeni védelmét segítik.20,21 A cink hozzájárul a vér normál tesztoszteronszintjének fenntartásához, ami a férfi szervezetben meghatározza a szexuális vágyat, libidót és termékenységet is. Kutatások alapján a szelén és a cink a spermiumok egészséges fejlődéséhez és aktivitásához is nélkülözhetetlen, míg a D3-vitamin megfelelő szintje összefügg az egészséges tesztoszteronszinttel, libidóval, merevedési képességgel és a spermiumok mennyiségének és minőségének javulásával.22-31

Az L-arginin, L-karnitin és L-taurin aminosavak a spermiumok megfelelő aktivitásához fontos, emellett az L-arginin a spermiumok fejének egészséges kifejlődésben játszik kulcsfontosságú szerepet.32-35 Egy klinikai vizsgálatban 178 vizsgálatba vont férfi közül 74%-uknál tapasztaltak spermaszám-növekedést arginin adagolása hatására.32 Ezek az aminosavak a pénisz vérellátására is jótékony hatással lehetnek, ezzel támogatva a megfelelő mértékű és időtartamú erekciót.34,36-38

Az osztriga-kivonat a legendás afrodiziákumból készül, mely hírnevét főleg magas cinktartalmának köszönheti. A libidóra és a termékenységre egyaránt nagyon jó hatással van. A kurkuma antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatásáról ismert, kutatások alapján a stressztűrő képességre, a tesztoszteron szintjére és a termékenységre nézve is előnyös lehet.39-41 A koreai ginzeng egy évezredek óta használt keleti gyógynövény, amely modern kutatások alapján potencianövelő és energizáló hatással bír, sőt a libidó javítása mellett a tesztoszteronszint és a spermaszám növelésében is segíthet.42-46

* Kijelentjük, hogy a termékeinkben található hatóanyagokról szóló írásaink kizárólag ismeretterjesztő és tájékoztató célokat szolgálnak. Az általunk közzétett információk nem minősülnek hatásállításoknak, sem orvosi tanácsnak, illetve nem pótolják az orvosi kivizsgálást és kezelést. A hatóanyagokat a legújabb, releváns, lektorált tudományos szakirodalmi adatok alapján mutatjuk be, általános érvényűen, nem termékspecifikusan. Szakértőink törekednek arra, hogy átfogó képet nyújtsanak a rendelkezésre álló klinikai vizsgálatokról és azok eredményeiről mindazoknak, akik erre fogékonyak és ismereteiket bővíteni szeretnék.

Hivatkozások

1 Meissner HO, Kapczynski W, Mscisz A, Lutomski J. Use of gelatinized maca (lepidium peruvianum) in early postmenopausal women. Int J Biomed Sci. 2005;1(1):33-45.
2 da Silva Leitão Peres N , Cabrera Parra Bortoluzzi L , Medeiros Marques LL , et al. Medicinal effects of Peruvian maca (Lepidium meyenii): a review. Food Funct. 2020;11(1):83-92.
3 Muhammad I, Zhao J, Dunbar DC, Khan IA. Constituents of Lepidium meyenii 'maca'. Phytochemistry. 2002;59(1):105-110. 
4 Gonzales GF, Gonzales C, Gonzales-Castañeda C. Lepidium meyenii (Maca): a plant from the highlands of Peru--from tradition to science. Forsch Komplementmed. 2009;16(6):373-380.
5 Shin BC, Lee MS, Yang EJ, Lim HS, Ernst E. Maca (L. meyenii) for improving sexual function: a systematic review. BMC Complement Altern Med. 2010;10:44.
6 Zhang Y, Zhou F, Ge F. Effects of combined extracts of Lepidium meyenii and Allium tuberosum Rottl. on erectile dysfunction. BMC Complement Altern Med. 2019 Jun 18;19(1):135.
7 Bower-Cargill C, Yarandi N, Petroczi A. A systematic review of the versatile effects of the Peruvian Maca Root (Lepidium meyenii) on sexual dysfunction, menopausal symptoms and related conditions. Phytomed Plus. 2022;2(4):100326.
8 Lee HW, Lee MS, Kil KJ. Maca (L. meyenii) for erectile dysfunction: a systematic review and meta-analysis. J Mens Health. 2023;19(1):1-6.
9 Lee MS, Lee HW, You S, Ha KT. The use of maca (Lepidium meyenii) to improve semen quality: A systematic review. Maturitas. 2016;92:64-69.
10 Tancara BQ, Cortez J, Velez G, et al. Effect of the Lepidium meyenii (Maca) on the spermatogenesis and the spermatic quality of subjects with diagnosis of infertility: study of cases. BIOFARBO. 2010;18(2):61–70.
11 Melnikovova I, Fait T, Kolarova M, et al. Effect of Lepidium meyenii Walp. on Semen Parameters and Serum Hormone Levels in Healthy Adult Men: A Double-Blind, Randomized, Placebo-Controlled Pilot Study. Evid Based Complement Alternat Med. 2015;2015:324369.
12 Di Silverio F, Monti S, Sciarra A, et al. Effects of long-term treatment with Serenoa repens (Permixon) on the concentrations and regional distribution of androgens and epidermal growth factor in benign prostatic hyperplasia. Prostate. 1998;37(2):77-83.
13 Evron E, Juhasz M, Babadjouni A, Mesinkovska NA. Natural Hair Supplement: Friend or Foe? Saw Palmetto, a Systematic Review in Alopecia. Skin Appendage Disord. 2020;6(6):329-337.
14 Anderson ML. Evaluation of Resettin® on serum hormone levels in sedentary males. J Int Soc Sports Nutr. 2014;11:43.
15 Zhan XX, Shang XJ, Huang YF. Zhonghua Nan Ke Xue. 2015;21(9):841-846.
16 Liu M, Yin H, Wang F, Tian Y. The Therapeutic Potential of Saw Palmetto Extract in Urological Disorders. Nat Prod Commun. 2021;16(11):1934578X2110596.
17 Sinescu I, Geavlete P, Multescu R, et al. Long-term efficacy of Serenoa repens treatment in patients with mild and moderate symptomatic benign prostatic hyperplasia. Urol Int. 2011;86(3):284-289.
18 Suter A, Saller R, Riedi E, Heinrich M. Improving BPH symptoms and sexual dysfunctions with a saw palmetto preparation? Results from a pilot trial. Phytother Res. 2013;27(2):218-226.
19 Vinarov AZ, Spivak LG, Platonova DV, Rapoport LM, Korolev DO. 15 years' survey of safety and efficacy of Serenoa repens extract in benign prostatic hyperplasia patients with risk of progression. Urologia. 2019;86(1):17-22.
20 Dimitriadis F, Borgmann H, Struck JP, Salem J, Kuru TH. Antioxidant Supplementation on Male Fertility-A Systematic Review. Antioxidants (Basel). 2023;12(4):836.
21 Ahmadi S, Bashiri R, Ghadiri-Anari A, Nadjarzadeh A. Antioxidant supplements and semen parameters: An evidence based review. Int J Reprod Biomed. 2016;14(12):729-736.
22 Flohé L. Selenium in mammalian spermiogenesis. Biol Chem. 2007;388(10):987-995.
23 Hawkes WC, Turek PJ. Effects of dietary selenium on sperm motility in healthy men. J Androl. 2001;22(5):764-772.
24 MacPherson A, Scott R, Yates R. The effect of selenium supplementation in subfertile males. Trace Elem Man Anim 1993;19(6):566-570.
25 Fallah A, Mohammad-Hasani A, Colagar AH. Zinc is an Essential Element for Male Fertility: A Review of Zn Roles in Men's Health, Germination, Sperm Quality, and Fertilization. J Reprod Infertil. 2018;19(2):69-81.
26 Netter A, Hartoma R, Nahoul K. Effect of zinc administration on plasma testosterone, dihydrotestosterone, and sperm count. Arch Androl. 1981;7(1):69-73.
27 Pilz S, Frisch S, Koertke H, et al. Effect of vitamin D supplementation on testosterone levels in men. Horm Metab Res. 2011;43(3):223-225.
28 Holt R, Juel Mortensen L, Harpelunde Poulsen K, et al. Vitamin D and sex steroid production in men with normal or impaired Leydig cell function. J Steroid Biochem Mol Biol. 2020;199:105589.
29 Canguven O, Al Malki AH. Vitamin D and Male Erectile Function: An Updated Review. World J Mens Health. 2021;39(1):31-37.
30 Cito G, Cocci A, Micelli E, et al. Vitamin D and Male Fertility: An Updated Review. World J Mens Health. 2020;38(2):164-177.
31 Adamczewska D, Słowikowska-Hilczer J, Walczak-Jędrzejowska R. The Association between Vitamin D and the Components of Male Fertility: A Systematic Review. Biomedicines. 2022;11(1):90.
32 Schachter A, Friedman S, Goldman JA, Eckerling B. Treatment of oligospermia with the amino acid arginine. Int J Gynaecol Obstet. 1973;11(5):206-209.
33 Mongioi L, Calogero AE, Vicari E, et al. The role of carnitine in male infertility. Andrology. 2016;4(5):800-807.
34 Li Y, Peng Q, Shang J, et al. The role of taurine in male reproduction: Physiology, pathology and toxicology. Front Endocrinol (Lausanne). 2023;14:1017886.
35 Asano A, Roman HB, Hirschberger LL, et al. Cysteine dioxygenase is essential for mouse sperm osmoadaptation and male fertility. FEBS J. 2018;285(10):1827-1839.
36 Petre GC, Francini-Pesenti F, Vitagliano A, Grande G, Ferlin A, Garolla A. Dietary Supplements for Erectile Dysfunction: Analysis of Marketed Products, Systematic Review, Meta-Analysis and Rational Use. Nutrients. 2023;15(17):3677.
37 Cavallini G, Caracciolo S, Vitali G, Modenini F, Biagiotti G. Carnitine versus androgen administration in the treatment of sexual dysfunction, depressed mood, and fatigue associated with male aging. Urology. 2004;63(4):641-646.
38 Gianfrilli D, Lauretta R, Di Dato C, et al. Propionyl-L-carnitine, L-arginine and niacin in sexual medicine: a nutraceutical approach to erectile dysfunction. Andrologia. 2012;44 Suppl 1:600-604.
39 Hewlings SJ, Kalman DS. Curcumin: A Review of Its Effects on Human Health. Foods. 2017;6(10):92.
40 Al-Suhaimi EA, Al-Riziza NA, Al-Essa RA. Physiological and therapeutical roles of ginger and turmeric on endocrine functions. Am J Chin Med. 2011;39(2):215-231.
41 Abarikwu SO, Akiri OF, Durojaiye MA, Alabi AF. Combined administration of curcumin and gallic acid inhibits gallic acid-induced suppression of steroidogenesis, sperm output, antioxidant defenses and inflammatory responsive genes. J Steroid Biochem Mol Biol. 2014;143:49-60.
42 Jang DJ, Lee MS, Shin BC, Lee YC, Ernst E. Red ginseng for treating erectile dysfunction: a systematic review. Br J Clin Pharmacol. 2008;66(4):444-450.
43 Yee ATS, Chan LT. Effectiveness of Ginseng in Treating Erectile Dysfunction: A Review Paper. Open Acc Libr J. 2021;8(10):1-17.
44 Lee HW, Kil KJ, Lee MS. Ginseng for Improving Semen Quality Parameters: A Systematic Review. World J Mens Health. 2020;38(3):377-384.
45 Leung KW, Wong AS. Ginseng and male reproductive function. Spermatogenesis. 2013;3(3):e26391.
46 Salvati G, Genovesi G, Marcellini L, et al. Effects of Panax Ginseng C.A. Meyer saponins on male fertility. Panminerva Med. 1996;38(4):249-254.

Reggeli előtt: 2 db ProCreation férfiaknak kapszula Délutáni órákban, étkezés előtt: 1 db Maca Gyökér kivonat kapszula Vacsora előtt: 1 db Fűrészpálma kapszula

ProCreation férfiaknak 

ÖsszetevőHatóanyag-tartalom a napi adagban (2 kapszula tartalma)NRV%*
E-vitamin124 mg1033%
C-vitamin60 mg75%
Cink25 mg250%
B1-vitamin (Tiamin)20 mg1818%
B2-vitamin (Riboflavin) 20 mg1428%
B3-vitamin (Niacin) 20 mg125%
B6-vitamin 20 mg1428%
B5-vitamin (Pantoténsav) 10 mg166%
Vas5 mg36%
Mangán5 mg250%
A-vitamin3000 mcg375%
Réz2 mg200%
Folsav400 mcg200%
Króm120 mcg300%
Szelén100 mcg181%
K-vitamin100 mcg133%
B12-vitamin20 mcg800%
D-vitamin10 mcg200%
L-arginin100 mg-
L-karnitin50 mg-
L-taurin50 mg-
Osztriga-kivonat 50 mg-
Kurkuma-kivonat( 95% standardizált kivonat)50 mg-
GYÓGYNÖVÉNY KOMPLEX (acerola meggy por, maca gyökér por, almapektin, chlorella por, csipkebogyó por, vízitorma levél por, fokhagyma por, fekete ribizli por, bromelain, tengeri moszat por, papaya gyümölcs por, petrezselyem levél por, spenót levél por, spirulina por, panax ginzeng gyökér por, sárgarépa por)25 mg-
 

Fűrészpálma kapszula

HatóanyagA napi adag tartalmaz (1 kapszula)NRV%
Fűrészpálma (Saw palmetto - Serenoa repens) (gyümölcs)450 mg-
 

Maca gyökér kivonat kapszula 

HatóanyagA napi adag tartalmaz (1 kapszula)*NRV%
Maca gyökér kivonat (4:1 arányú kivonat)500 mg-

 *=NRV%: Napi beviteli referencia érték százaléka (felnőttek esetén) -=NRV%: Nincs napi beviteli referencia érték.

Férfi termékenységi vizsgálatok: mire számíts, mit kérdezz?
Szerző: Babalesz.hu - 2020-06-18
Andrológus, urológus, ultrahang, vérvétel - mivel jár, ha ki akarod magad vizsgáltatni, ha nem megy a babaprojcect? Férfi termékenységi vizsgálatok kisokos!
Novemberben MOVEMBER: a tudatos prosztatavédelem hónapja!
Szerző: Babalesz.hu - 2019-10-30
Mit érdemes tudni a movember mozgalomról és mi köze férfi termékenységhez? Adatok és tanácsok a prosztata védelméről!
Mi köze a prosztata egészségének a spermiumokhoz?
Szerző: Babalesz.hu - 2017-10-02
Hogyan hat a prosztata egészsége közvetlenül a spermiumok egészségére, és így a férfi nemzőképességre is?
Hamarosan...
Kapcsolódó termékeink
LibidóMAX csomag férfiaknak
16 850 Ft
17 925 Ft
Partnerünk a Táplálkozás-Beállítás™ szakmai csapata Endometriózis Magyarország a Női Egészségért Alapítványtól

Jognyilatkozat

A babalesz.hu oldalon található termékek minden esetben a vonatkozó jogszabályoknak megfelelő készítmények, melyek élettani hatással rendelkeznek, de nem minősülnek a 2005. évi XCV. Tv szerint gyógyszernek, betegség gyógyítására, megelőzésére nem alkalmazhatóak és nem alkalmasak. Az emberi szervezetre gyakorolt kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyhatással. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Használatuk nem helyettesíti a gyógykezelést, illetve a szakszerű orvosi ellátást. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. A termékek kisgyermekektől elzárva tartandóak. Az oldalon szereplő információk nem a babalesz.hu állításai, hanem EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) által elfogadott, és az egyes termékekben felhasznált összetevőkről a tudományos, lektorált (peer reviewed) szakirodalomban elérhető, általánosan elfogadott tudományos megállapítások, mérési eredmények, illetve egészségre vonatkozó állítások.

Babalesz Facebook oldal Babalesz Pinterest oldal Babalesz Youtube csatorna