fbpx
Loading...

Összes termékenységtámogató termék

A Babalesz termékeit mindig a legnagyobb szakértelemmel és törődéssel fejlesztjük. Csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy minden hozzánk fordulónak segítsünk, a lehető leghatékonyabb úton. Teherbeesés elősegítése, a fogantatáshoz elengedhetetlen hormonális egyensúly támogatása, a női és férfi termékenység növelése – erről szól a Babalesz webshop termékkínálata!

Milyen termékeket találhatsz nálunk?

A Babalesz webshopban számos hatóanyagot találsz cikluszavarok, pajzsmirigy problémák, PCOS, inzulinrezisztencia, endometriózis, mióma, ösztrogén dominancia, vagy alacsony progeszteronszint esetére is. Férfiaknak a spermaszám növelését, spermium motilitás és morfológia javítását támogató termékeket is kínálunk. Vitaminok, ásványi anyagok, gyógynövények és egyéb természetes étrend-kiegészítők széles választéka, valamint speciális csomagajánlatok állandó kedvezménnyel!

 

Rendezés:
Kövess minket közösségi oldalainkon is!
Babalesz Facebook oldal Babalesz Pinterest oldal Babalesz Youtube csatorna
Partnerünk a Táplálkozás-Beállítás™ szakmai csapata Endometriózis Magyarország a Női Egészségért Alapítványtól

Jognyilatkozat

A babalesz.hu oldalon található termékek minden esetben a vonatkozó jogszabályoknak megfelelő készítmények, melyek élettani hatással rendelkeznek, de nem minősülnek a 2005. évi XCV. Tv szerint gyógyszernek, betegség gyógyítására, megelőzésére nem alkalmazhatóak és nem alkalmasak. Az emberi szervezetre gyakorolt kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyhatással. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Használatuk nem helyettesíti a gyógykezelést, illetve a szakszerű orvosi ellátást. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. A termékek kisgyermekektől elzárva tartandóak. Az oldalon szereplő információk nem a babalesz.hu állításai, hanem EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) által elfogadott, és az egyes termékekben felhasznált összetevőkről a tudományos, lektorált (peer reviewed) szakirodalomban elérhető, általánosan elfogadott tudományos megállapítások, mérési eredmények, illetve egészségre vonatkozó állítások.

Babalesz Facebook oldal Babalesz Pinterest oldal Babalesz Youtube csatorna