fbpx
Loading...

Női termékenység

Egyre több párnak akadnak nehézségei a gyermekvállalással, vagyis napjainkban sajnos egyre gyakrabban fordul elő, hogy hosszas próbálkozás után sem jön a baba. Női oldalról a sikeres fogantatás útjában leggyakrabban ovulációs zavarok, vagyis a peteérés zavarai állnak: ide tartozik a policisztás ovárium szindróma (PCOS), a hormonegyensúly felborulása, az előrehaladott életkor, a csökkent petefészek-tartalék, és a korai petefészek-kimerülés.

 

Gyakori okai még a termékenységi gondoknak a petevezetéket érintő problémák (pl. kismedencei gyulladás), és a méhet, méhszájat érintő problémák (pl. endometriózis, mióma) is. A sikertelen próbálkozáson kívül a meddőség jelei közé tartoznak a spontán vetélések, a menstruációs zavarok (a ciklus szabálytalan, ritkább vagy elmarad, a vérzés erőteljesebb), a fokozott alhasi fájdalmak, görcsök (menstruáció alatt vagy akár máskor), ovuláció elmaradása, fájdalmas együttlétek, súlyproblémák, hajhullás, pattanások és bőrproblémák, libidó csökkenése.

 

„Hogy essek teherbe?” - teszik fel sokan a kérdést. Először is ne feledd: a teherbeesés esélye védekezés nélkül havonta kb. 20%. Az együttlétek helyes időzítése nagyon fontos, hiszen a teherbeesés esélye ovuláció alatt, egészen pontosan az ovulációt követő 12-24 órában a legnagyobb. De a női termékenység növelése, a teherbeesés elősegítése érdekében számos lépést tehetsz még! A teherbeesési esélyek javíthatóak étrend- és életmódbeli változtatásokkal, vitaminok és egyéb fontos tápanyagok bevitelével. 

 

A Babalesz termékkínálatában mindent megtalálsz, ami a női termékenység fokozását, a terhesség elősegítését természetes úton segítheti! Vitaminok, gyógynövények, étrend-kiegészítők, amelyek a hormonális egyensúly helyreállítását, normál petefészek működést, ovulációt és petesejt minőséget is támogathatják. Hatóanyagok PCOS, inzulinrezisztencia, cikluszavarok, endometriózis, mióma, pajzsmirigy problémák esetére. Nézz körül, válogass a termékek között!

 

Rendezés:
Kövess minket közösségi oldalainkon is!
Babalesz Facebook oldal Babalesz Pinterest oldal Babalesz Youtube csatorna
Partnerünk a Táplálkozás-Beállítás™ szakmai csapata Endometriózis Magyarország a Női Egészségért Alapítványtól

Jognyilatkozat

A babalesz.hu oldalon található termékek minden esetben a vonatkozó jogszabályoknak megfelelő készítmények, melyek élettani hatással rendelkeznek, de nem minősülnek a 2005. évi XCV. Tv szerint gyógyszernek, betegség gyógyítására, megelőzésére nem alkalmazhatóak és nem alkalmasak. Az emberi szervezetre gyakorolt kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyhatással. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Használatuk nem helyettesíti a gyógykezelést, illetve a szakszerű orvosi ellátást. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. A termékek kisgyermekektől elzárva tartandóak. Az oldalon szereplő információk nem a babalesz.hu állításai, hanem EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) által elfogadott, és az egyes termékekben felhasznált összetevőkről a tudományos, lektorált (peer reviewed) szakirodalomban elérhető, általánosan elfogadott tudományos megállapítások, mérési eredmények, illetve egészségre vonatkozó állítások.

Babalesz Facebook oldal Babalesz Pinterest oldal Babalesz Youtube csatorna