fbpx
Loading...
N0100061

Netamin Fűrészpálma kapszula

Netamin Fűrészpálma kapszula
Ezeket a kiegészítő termékeket ajánljuk még vásárlásod mellé
30 db kapszula
Netamin Fűrészpálma kapszula
  • egészséges prosztata és nemzőképesség természetes támogatásához
  • a prosztata egészsége szorosan összefügg a spermiumok egészségével, mozgékonyságukkal
  • a fűrészpálma hozzájárul a prosztata egészségének fenntartásához
  • támogatja a normál vizelési funkció fenntartását jóindulatú prosztatamegnagyobbodás esetén
  • prosztata-gyulladás esetén is ajánlott
  • férfiaknak életkortól függetlenül, megelőzés céljából is javasolt szedése
  • 1 havi adag

Készleten
2 190 Ft
Egységár: 73 Ft/kapszula
3 db vásárlása esetén 10% kedvezményt kapsz.
Kedvezményes ár darabonként 1 971 Ft. Megtakarítás 657 Ft.
Újrahasznosítva
A termék készült. A termék karbonlábnyoma: 79
Karbonlábnyom

Fűrészpálma, a prosztata őre

A férfiak 70%-a élete folyamán előbb-utóbb szembesülni kénytelen a prosztata jóindulatú megnagyobbodásával, ami a prosztata nem megfelelő működéséhez vezethet. A fűrészpálma hozzájárul a prosztata egészségének fenntartásához, csökkenti a prosztata jóindulatú megnagyobbodása által okozott panaszokat. Kedvező árú termék, mellékhatása nincsen, szedésével csak nyerni lehet! A fűrészpálma Észak-Amerikában őshonos, kis méretű pálmafajta. Akár 700 évig is elél, nagyon ellenálló, vadon termő növény, aminek biológiailag aktív hatóanyagai barnás-fekete bogyóiban találhatóak. Jótékony hatásait az amerikai indiánok is felfedezték, elsősorban gyakori éjszakai vizelés, heregyulladás, prosztatagyulladás, impotencia, húgyúti fertőzések kezelésére használták. Napjainkban a fűrészpálmát – vagy más néven szabalpálmát – előszeretettel alkalmazzák jóindulatú prosztatamegnagyobbodás, prosztatagyulladás esetén. A Netamin Fűrészpálma napi adagja 1 kapszula, ami 450 mg hatóanyagot biztosít a férfi szervezet számára.

Mi köze a prosztatának a férfi nemzőképességhez?

A férfiak nemzőképességét alapvetően meghatározza a prosztata egészsége. A prosztata (vagy másnéven dülmirigy) egy dió nagyságú szerv, ami a húgyhólyag alatt helyezkedik el, a húgyvezetékek és az ondóvezeték találkozásánál. Ez a szerv is termel egy fontos váladékot, amely többek között cinket, fehérjéket, különböző enzimeket tartalmaz. A prosztata által termelt váladék magömléskor az ondóval keveredik, mozgékonyabbá, életképesebbé teszi a spermiumokat és biztosítja számukra a kedvező kémhatást. A prosztata gyulladásos betegségei során ez a váladék is megváltozik, így okozva nemzőképességbeli problémákat a férfiaknál.

A prosztatagyulladás tünetei lehetnek:

Gyakori, fájdalmas vizelés; láz; akár teljes vizelési képtelenség; termékenységi problémák.

A jóindulatú prosztatamegnagyobbodás tünetei lehetnek:

Nehezen induló vizelés; akadozó vizelet; vizelet-visszatartás nehézsége; gyakori vizelés inger, égő fájdalom vizelés közben; véres vizelet; termékenységi problémák. OGYÉI szám: 22692/2019. Ez mit jelent? Azt, hogy a termék a jogszabályi előírásoknak megfelelve be lett jelentve az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetnél, mint étrend-kiegészítő készítmény. A Netamin termékek minden esetben magas minőség-biztosítási követelmények mellett, kiváló alapanyagokból készülnek a Te egészségedért. Természetes színeltérés előfordulhat ebben a termékben. Ahogyan a természetes növényi nyersanyagok sem "egyenszínűek", a kapszuláink tartalmában is megfigyelhetők színbeli eltérések, variációk. Míg sok más gyártó szintetikus festékek és színezékek használatával éri el, hogy minden egyes kapszula egyformán nézzen ki, addig a Netamin termékeivel mi minden erőnkkel törekszünk a lehető legtermészetesebb megoldásokra. Ezért úgy gondoljuk, jobb, ha az összetevőket eredeti, természetes állapotukban hagyjuk - így egészségre gyakorolt pozitív hatásuk sem szenvedhet kárt.    

Tudnivalók, érdekességek a termékben található hatóanyagokról, a legújabb vizsgálatok és tudományos eredmények tükrében.* 

A modern klinikai kutatások bebizonyították, hogy a fűrészpálma segíthet csökkenteni az 5-alfa-reduktáz nevű enzim aktivitását, amely a tesztoszteront dihidrotesztoszteronná (DHT) alakítja át. A DHT erőteljesen stimulálja a prosztata sejtek burjánzását, ezzel prosztatamegnagyobbodást okoz. Ez a megnagyobbodás 30 éves kor körül indul el, kellemetlen tünetei 40 év felett a férfiak ötödét, 50 év felett a férfiak felét, 70 év felett pedig a férfiak 75 százalékát érintik. 

A fűrészpálma szerencsére segíthet a jóindulatú prosztatamegnagyobbodás tüneteinek enyhítésében, hozzájárul a prosztata egészséges működéséhez, segíti a vizelet áramlását és támogatja a 45 év feletti férfiak normál vizelési funkcióit. Emellett jótékony hatású lehet prosztatagyulladás esetén is.1-2 

Íme egy kutatás konkrét eredményei: A fűrészpálma-kivonattal (320 mg/nap) kezelt alanyok húgyúti tünetei (vizelethiány, inkontinencia, stb.) 28 százalékkal csökkentek, a nocturia 25 százalékkal, vizeletmennyiségük maximuma és középértéke pedig 24-28 százalékkal nőtt. Jelentősen csökkent emellett a (hólyagban rekedő) maradékvizelet mennyisége, mintegy 43 százalékkal.3 

Egy összefoglaló tanulmány szerint a fűrészpálma kivonata jelentős mértékben enyhíti a prosztata jóindulatú nagyobbodásának tüneteit, fokozza a vizeletsugár erejét, javítja az életminőséget, és a betegek jól tolerálják.4 Hatékony lehet a húgyúti problémákra. Késleltetheti a prosztatabetegség lefolyását, különösen a progresszió szempontjából magas kockázati csoportba kitett betegeknél.5 

Megelőzési célzattal is kifejezetten ajánlott, életkortól függetlenül! 

A tudatos prosztatavédelemben mondhatni nincs korhatár, hiszen a prosztatagyulladás például jellemzően fiatal (45 év alatti) férfiaknál fordul elő, míg a prosztatamegnagyobbodás inkább az idősebb (40 év feletti) férfiakat érinti.

Csomagban még kedvezőbb!

Vásárold meg csomagban kedvezőbb áron, ide kattintva »

* Kijelentjük, hogy a termékeinkben található hatóanyagokról szóló írásaink kizárólag ismeretterjesztő és tájékoztató célokat szolgálnak. Az általunk közzétett információk nem minősülnek hatásállításoknak, sem orvosi tanácsnak, illetve nem pótolják az orvosi kivizsgálást és kezelést. A hatóanyagokat a legújabb, releváns, lektorált tudományos szakirodalmi adatok alapján mutatjuk be, általános érvényűen, nem termékspecifikusan. Szakértőink törekednek arra, hogy átfogó képet nyújtsanak a rendelkezésre álló klinikai vizsgálatokról és azok eredményeiről mindazoknak, akik erre fogékonyak és ismereteiket bővíteni szeretnék. 

Hivatkozások

1 Shoskes DA. Phytotherapy in chronic prostatitis. Urology. 2002;60(6 Suppl.):35–37.
2 Morgia G, Mucciardi G, Galì A, et al. Treatment of chronic prostatitis/chronic pelvic pain syndrome category IIIA with Serenoa repens plus selenium and lycopene (Profluss) versus S. repens alone: an Italian randomized multicenter-controlled study. Urol Int. 2010;84(4):400-6.
3 Wilt TJ, Ishani A, Stark G, et al. Saw palmetto extracts for treatment of benign prostatic hyperplasia: a systematic review. JAMA. 1998 Nov 11;280(18):1604-9. 4 Gerber GS, Fitzpatrick JM. The role of a lipido-sterolic extract of Serenoa repens in the management of lower urinary tract symptoms associated with benign prostatic hyperplasia. BJU Int. 2004 Aug;94(3):338-44.
5 Vinarov AZ, Spivak LG, Platonova DV, et al. 15 years' survey of safety and efficacy of Serenoa repens extract in benign prostatic hyperplasia patients with risk of progression. Urologia. 2019 Feb;86(1):17-22.

Felnőtteknek napi egy kapszula, lehetőleg étkezés után, bő folyadékkal.

HatóanyagA napi adag tartalmaz (1 kapszula)NRV%
Fűrészpálma (Saw palmetto - Serenoa repens) (gyümölcs)450 mg-
 

*=NRV%: Napi beviteli referencia érték százaléka (felnőttek esetén) -=NRV%: Nincs napi beviteli referencia érték.

 Összetevők: Fűrészpálma por, növényi kapszulahéj, sűrítőanyag (keményítő), csomósodást gátlók (zsírsavak magnéziumsói, szilicium-dioxid).

Novemberben MOVEMBER: a tudatos prosztatavédelem hónapja!
Szerző: Babalesz.hu - 2019-10-30
Mit érdemes tudni a movember mozgalomról és mi köze férfi termékenységhez? Adatok és tanácsok a prosztata védelméről!
Ösztrogén-és progeszteron-szint férfiakban: mi a normális?
Szerző: Babalesz.hu - 2018-07-12
Mit okozhat ha túl kevés vagy túl sok ösztrogén vagy progeszteron van a férfiak szervezetében? Olvasd el a cikket!
Mi köze a prosztata egészségének a spermiumokhoz?
Szerző: Babalesz.hu - 2017-10-02
Hogyan hat a prosztata egészsége közvetlenül a spermiumok egészségére, és így a férfi nemzőképességre is?
Hamarosan...
Kapcsolódó termékeink
Netamin Fűrészpálma kapszula
2 190 Ft
Partnerünk a Táplálkozás-Beállítás™ szakmai csapata Endometriózis Magyarország a Női Egészségért Alapítványtól

Jognyilatkozat

A babalesz.hu oldalon található termékek minden esetben a vonatkozó jogszabályoknak megfelelő készítmények, melyek élettani hatással rendelkeznek, de nem minősülnek a 2005. évi XCV. Tv szerint gyógyszernek, betegség gyógyítására, megelőzésére nem alkalmazhatóak és nem alkalmasak. Az emberi szervezetre gyakorolt kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyhatással. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Használatuk nem helyettesíti a gyógykezelést, illetve a szakszerű orvosi ellátást. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. A termékek kisgyermekektől elzárva tartandóak. Az oldalon szereplő információk nem a babalesz.hu állításai, hanem EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) által elfogadott, és az egyes termékekben felhasznált összetevőkről a tudományos, lektorált (peer reviewed) szakirodalomban elérhető, általánosan elfogadott tudományos megállapítások, mérési eredmények, illetve egészségre vonatkozó állítások.

Babalesz Facebook oldal Babalesz Pinterest oldal Babalesz Youtube csatorna