fbpx
Loading...

Spermiumok egészsége

Az egészséges férfi termékenységhez elengedhetetlen a megfelelő spermium termelődés, mely egy nagyon összetett folyamat, melyhez a herék, a hipotalamusz és az agyalapi mirigy normál működése is szükséges. A férfi termékenységi zavarok egyik leggyakoribb oka a lecsökkent spermaszám. Ennek lehetnek orvosi okai is, de számos környezeti tényező is szerepet játszik benne, úgymint a rendszeres testmozgás, megfelelő táplálkozás, tápanyag pótlás, elegendő alvás, és a káros szenvedélyek (dohányzás, alkoholfogyasztás) elkerülése. 

Milyen spermiumok egészségét támogató termékeket találhatsz nálunk?

Kínálatunkban a spermiumok egészségét és aktivitását (motilitást), a megfelelő spermaszámot és spermaminőséget (morfológiát) támogató készítmények találhatóak, mint például: Q10, cink, szelén, spermakoncentrációs teszt, komplex vitaminok, Maca kivonat és egyéb gyógynövények.

Rendezés:
Kövess minket közösségi oldalainkon is!
Babalesz Facebook oldal Babalesz Pinterest oldal Babalesz Youtube csatorna
Partnerünk a Táplálkozás-Beállítás™ szakmai csapata Endometriózis Magyarország a Női Egészségért Alapítványtól

Jognyilatkozat

A babalesz.hu oldalon található termékek minden esetben a vonatkozó jogszabályoknak megfelelő készítmények, melyek élettani hatással rendelkeznek, de nem minősülnek a 2005. évi XCV. Tv szerint gyógyszernek, betegség gyógyítására, megelőzésére nem alkalmazhatóak és nem alkalmasak. Az emberi szervezetre gyakorolt kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyhatással. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Használatuk nem helyettesíti a gyógykezelést, illetve a szakszerű orvosi ellátást. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. A termékek kisgyermekektől elzárva tartandóak. Az oldalon szereplő információk nem a babalesz.hu állításai, hanem EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) által elfogadott, és az egyes termékekben felhasznált összetevőkről a tudományos, lektorált (peer reviewed) szakirodalomban elérhető, általánosan elfogadott tudományos megállapítások, mérési eredmények, illetve egészségre vonatkozó állítások.

Babalesz Facebook oldal Babalesz Pinterest oldal Babalesz Youtube csatorna