fbpx
Loading...

Progeszteronszint növelését segítő termékek

Mi is az a progeszteron?

A progeszteron egy természetes női hormon, mely nélkülözhetetlen a terhesség létrejöttéhez és annak fennmaradásához. A petefészekben termelődik, a menstruációs ciklus második felében a megrepedt tüsző helyén kialakuló sárgatest állítja elő. A progeszteronnak fontos szerepe van a petesejt méhbe történő beágyazódásában. Ha megtörtént a megtermékenyülés, a progeszteron biztosítja a terhesség fennmaradását. Ha a petesejt nem termékenyül meg, a sárgatest lebomlik a progeszteronszint csökkenni kezd, a méh nyálkahártyája pedig leválik és vérzés formájában távozik a szervezetből.

Mi okozhat progeszteron hiányt?

Progeszteron hiányról akkor beszélünk, ha az ösztrogén magasabb arányban van jelen a női szervezetben. Ezt okozhatja stressz, nem megfelelő táplálkozás, és a szervezetbe bekerülő xenohormonok vagyis szintetikus anyagok, kemikáliák, vegyszerek. A progeszteron hiánya ciklus zavarokat, terméketlenséget, meddőséget is okozhat.

Termékajánlatunkban a megfelelő progeszteron szint elérését célzó speciális étrend-kiegészítők találhatóak, melyek olyan természetes összetevőket tartalmaznak, amik támogatják az egészséges progeszteronszintet és a progeszteronhiány okozta cikluszavarok és tüneteik enyhítését.

Rendezés:
Kövess minket közösségi oldalainkon is!
Babalesz Facebook oldal Babalesz Pinterest oldal Babalesz Youtube csatorna
Partnerünk a Táplálkozás-Beállítás™ szakmai csapata Endometriózis Magyarország a Női Egészségért Alapítványtól

Jognyilatkozat

A babalesz.hu oldalon található termékek minden esetben a vonatkozó jogszabályoknak megfelelő készítmények, melyek élettani hatással rendelkeznek, de nem minősülnek a 2005. évi XCV. Tv szerint gyógyszernek, betegség gyógyítására, megelőzésére nem alkalmazhatóak és nem alkalmasak. Az emberi szervezetre gyakorolt kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyhatással. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Használatuk nem helyettesíti a gyógykezelést, illetve a szakszerű orvosi ellátást. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. A termékek kisgyermekektől elzárva tartandóak. Az oldalon szereplő információk nem a babalesz.hu állításai, hanem EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) által elfogadott, és az egyes termékekben felhasznált összetevőkről a tudományos, lektorált (peer reviewed) szakirodalomban elérhető, általánosan elfogadott tudományos megállapítások, mérési eredmények, illetve egészségre vonatkozó állítások.

Babalesz Facebook oldal Babalesz Pinterest oldal Babalesz Youtube csatorna