fbpx
Loading...

Procreation termékek

A Procreation nőknek és Procreation férfiaknak termékeket a teherbeesés elősegítésére és a termékenység fokozására fejlesztettük ki. Nők esetében 38 speciális összetevőt tartalmaz a termék, mely támogatja a női szaporító rendszer egészséges működéséét, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és gyógynövényekkel. Biztosítja a női szervezet számára a legszükségesebb tápanyagokat, melyek az egészséges peteéréshez, megtermékenyüléshez és a beágyazódáshoz szükségesek.

A férfiaknak kifejlesztett kapszula 39 összetevőjével segíti a megfelelő férfi nemi működést és az egészséges spermaaktivitást. Férfiak igényeire szabott arányban tartalmazza a megfelelő vitaminokat, ásványi-anyagokat és gyógynövényeket, mint például L-arginin, L-taurin, ginzeng, cink, szelén, osztriga-kivonat.

Rendezés:
Kövess minket közösségi oldalainkon is!
Babalesz Facebook oldal Babalesz Pinterest oldal Babalesz Youtube csatorna
Partnerünk a Táplálkozás-Beállítás™ szakmai csapata Endometriózis Magyarország a Női Egészségért Alapítványtól

Jognyilatkozat

A babalesz.hu oldalon található termékek minden esetben a vonatkozó jogszabályoknak megfelelő készítmények, melyek élettani hatással rendelkeznek, de nem minősülnek a 2005. évi XCV. Tv szerint gyógyszernek, betegség gyógyítására, megelőzésére nem alkalmazhatóak és nem alkalmasak. Az emberi szervezetre gyakorolt kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyhatással. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Használatuk nem helyettesíti a gyógykezelést, illetve a szakszerű orvosi ellátást. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. A termékek kisgyermekektől elzárva tartandóak. Az oldalon szereplő információk nem a babalesz.hu állításai, hanem EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) által elfogadott, és az egyes termékekben felhasznált összetevőkről a tudományos, lektorált (peer reviewed) szakirodalomban elérhető, általánosan elfogadott tudományos megállapítások, mérési eredmények, illetve egészségre vonatkozó állítások.

Babalesz Facebook oldal Babalesz Pinterest oldal Babalesz Youtube csatorna