fbpx
Loading...

Barátcserje-termékek

A Netamin Barátcserje termékek hosszú évek óta hölgyvásárlóink kedvencei. A barátcserje (Vitex agnus castus), egy évezredek óta használt gyógynövény, melyet hormonháztartással kapcsolatos nőgyógyászati panaszok esetén használnak. Segíthet a PMS tüneteinek enyhítésében, a rendszertelen menstruáció, fájdalmas menstruáció és cikluszavarok rendezésében, termékenységi problémák esetén a megemelkedett prolaktin szint csökkentésében, de klimax időszakában is támogatást nyújthat a panaszok enyhítésében.

Termékkínálatunkban megtalálható 390 mg barátcserje port tartalmazó termék és a 200 mg-os kiszerelés is, az enyhébb ciklus panaszok kezelésére.

Rendezés:
Kövess minket közösségi oldalainkon is!
Babalesz Facebook oldal Babalesz Pinterest oldal Babalesz Youtube csatorna
Partnerünk a Táplálkozás-Beállítás™ szakmai csapata Endometriózis Magyarország a Női Egészségért Alapítványtól

Jognyilatkozat

A babalesz.hu oldalon található termékek minden esetben a vonatkozó jogszabályoknak megfelelő készítmények, melyek élettani hatással rendelkeznek, de nem minősülnek a 2005. évi XCV. Tv szerint gyógyszernek, betegség gyógyítására, megelőzésére nem alkalmazhatóak és nem alkalmasak. Az emberi szervezetre gyakorolt kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyhatással. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Használatuk nem helyettesíti a gyógykezelést, illetve a szakszerű orvosi ellátást. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. A termékek kisgyermekektől elzárva tartandóak. Az oldalon szereplő információk nem a babalesz.hu állításai, hanem EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) által elfogadott, és az egyes termékekben felhasznált összetevőkről a tudományos, lektorált (peer reviewed) szakirodalomban elérhető, általánosan elfogadott tudományos megállapítások, mérési eredmények, illetve egészségre vonatkozó állítások.

Babalesz Facebook oldal Babalesz Pinterest oldal Babalesz Youtube csatorna