fbpx
Loading...
B0200015

Rendszeres menstruáció csomag

ÚJ TERMÉK
Rendszeres menstruáció csomag
Ezeket a kiegészítő termékeket ajánljuk még vásárlásod mellé
2 havi adag
ÚJ TERMÉK
Rendszeres menstruáció csomag
 • Speciális csomag a rendszeres menstruáció természetes támogatására
 • A rendszeres menstruáció az egészséges, rendszeres ovuláció és termékenység egyik fő jele
 • Kutatások is igazolják: rendszeres ciklussal akár 4-szer nagyobb a sikeres teherbeesés esélye, mint rendszertelen ciklussal!
 • Tudományosan is széleskörűen vizsgált, természetes összetevők
 • Barátcserje és Maca gyökér kivonat az optimális hormonegyensúly támogatásáért
 • D-vitamin és magnézium, amelyek kutatások alapján a cikluszavarok helyreállítását segítik
 • 2 HAVI ADAG, ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNNYEL!

Készleten
14 990 Ft
Állandó csomagkedvezmény
Eredeti ár: 15 610 Ft
A te megtakarításod: 620 Ft (4%)
A csomag tartalma:
 • 1 db Netamin Szerves Magnézium Trió (1 x 4790 Ft)
 • 1 db Netamin Maca Gyökér kivonat kapszula (1 x 3365 Ft)
 • 2 db Netamin D3-vitamin + olívaolaj 3000 NE kapszula (2 x 1990 Ft)
 • 1 db Netamin Barátcserje kapszula (1 x 3475 Ft)
 • 1 db Csomagkedvezmény (1 x 620 Ft)
3 db vásárlása esetén 10% kedvezményt kapsz.
Kedvezményes ár darabonként 13 491 Ft. Megtakarítás 4 497 Ft.

A teherbeesés rendszeres ciklussal sokkal könnyebb!

A Babalesz.hu szakértői összeválogatták egy kedvezményes árú csomagba azokat a természetes hatóanyagokat, amelyek tudományos kutatások és valódi tapasztalatok alapján is támogatják a rendszeres menstruációs ciklust – így a kiszámítható ovulációt, és a mihamarabbi teherbeesést!

A Rendszeres menstruáció csomagban található termékek összértéke 15 610 Ft, ám ez a csomag is – mint minden Babalesz csomag – állandó kedvezménnyel lehet a tiéd: 14 990 Ft-ért! A megtakarításod: 620 Ft!

A ciklus termékeny napjai – avagy a termékenységi ablak

Te és a párod elhatároztátok magatokat: babát szeretnétek. Hurrá! Ám ahhoz, hogy a gyermekáldáshoz vezető út ne legyen túlzottan kacskaringós és hosszú, nem árt egy jó adag tudatosság sem. Persze az is fontos, hogy ne gondoljátok vagy tervezzétek túl ezt az időszakot, és ne stresszeljetek – viszont vitathatatlan tény, hogy jól időzített együttlétekkel van a legnagyobb esélye a sikeres fogantatásnak!

A „termékenységi ablak” körülbelül hat napból áll: ezek azok a napok, amikor a legvalószínűbb, hogy védekezés nélküli együttlét esetén egy egészséges spermium megtermékenyít egy életképes petesejtet. A termékeny napokba tartozik az ovuláció napja (tüszőrepedés, amikor a megérett petesejt kiszabadul a petefészekből) és az ovulációt megelőző 5 nap. A petesejt élettartama ugyanis átlagosan 24 óra, a hüvelybe kerülő hímivarsejtek viszont akár 5 napig is életben maradhatnak.

Ezért olyan fontos a teherbeeséshez a rendszeres menstruáció

Az ovuláció jellemzően 13-15 nappal a következő menstruáció előtt történik. Ahogy a menstruáció, úgy az ovuláció ideje is ciklusról ciklusra változhat, sőt, ritkán még teljesen egészséges nőknél is előfordul, hogy kimarad egy ovuláció. Ha a menstruáció rendszeres, akkor egyértelműen könnyebb megbecsülni az ovuláció idejét és egyúttal a legtermékenyebb napokat is.

 • Egy kutatásban a teherbeesés esélye kétszer nagyobb volt azoknál a nőknél, akiknek 2 napnál kisebb eltérés volt a ciklusaik hossza között, mint azoknál, akiknek több mint 6 nap volt az eltérés.1
 • Egy másik kutatásban a teherbeesés esélye négyszer nagyobb volt a rendszeres ciklussal rendelkező nőknél, mint azoknál, akiknek több mint 10 nap eltérés volt a ciklusaik hossza között.2

Mi a helyzet akkor, ha nem követed tudatosan a ciklusodat, pontosan nem figyeled a termékeny napokat, csak szimplán igyekeztek a pároddal rendszeres nemi életet élni? A rendszeres ciklus megléte ilyenkor is fontos, hiszen azt jelzi, hogy szervezetedben nagy valószínűséggel minden rendben zajlik, a hormonok végzik a dolgukat és rendszeresen ovulálsz – tehát termékeny vagy.

Mikor rendszertelen a menstruációs ciklus?

Sokat hallhatsz arról, hogy a „tankönyvi” menstruációs ciklus, ami ideálisnak számít, az 28 napos. De valójában ez egyáltalán nem igaz: a 28 nap csak egy átlag, és kutatások is igazolták, hogy a legtöbb nőnek ennél rövidebb vagy hosszabb a ciklusa. Minden normálisnak számít, ami 21 és 35 nap közé esik! De akkor pontosak mikor is szabálytalan a menstruáció?

 • Ha 21 napnál gyakrabban vagy 35 napnál ritkábban van menstruáció
 • Ha egymás után három vagy több menstruáció elmarad
 • Ha a menstruáció 7 napnál tovább tart
 • Ha a szokásosnál erősebb vagy gyengébb a menstruációs vérzés
 • Ha a ciklusok között 7-9 napnál nagyobb eltérés van. Például az egyik ciklus 28 napos, a következő 37 napos és a következő 29 napos.
 • Ha erős fájdalommal, görcsökkel, rosszulléttel vagy hányással jár a menstruáció
 • Ha pecsételő vérzés jelentkezik két menstruáció között vagy szexuális együttlét után

Milyen okai lehetnek annak, ha szabálytalan a ciklus?

Sokféle ok állhat a menstruációs ciklus zavarának hátterében, egyik igen gyakori ok például a policisztás ovárium szindróma (PCOS) – ha téged is PCOS-sel diagnosztizáltak és természetes segítséget szeretnél a ciklus és ovuláció helyreállításához, a teherbeeséshez, akkor ajánljuk neked a PCOS+Termékenység csomagunkat!

Cikluszavart okozhatnak még az alábbi tényezők is:

 • Túlsúly (ami az ösztrogénszint növekedéséhez vezethet)
 • Alacsony testsúly (ami az ösztrogénszintet csökkenti)
 • Túlzásba vitt edzés, sportolás
 • Kalóriahiányos diéta
 • Vitaminok, ásványi anyagok hiánya
 • Krónikus stressz vagy trauma
 • Endometriózis (ha endometriózisod van, ajánljuk az Endometriózis+Termékenység csomagot!)
 • Mióma (ha miómád van, ajánljuk a Mióma+Termékenység csomagot!)
 • Pajzsmirigy rendellenesség (pajzsmirigyzavar esetén ajánljuk a Pajzsmirigy+Termékenység csomagot!)
 • Fertőzés, pl. kismedencei gyulladás
 • Bizonyos gyógyszerek, pl. aszpirin, nem szteroid gyulladáscsökkentők, pajzsmirigy gyógyszerek, antidepresszánsok

A Babalesz Rendszeres menstruáció csomag az egészséges táplálkozás és életmód kiegészítéseként segíti a női szervezetet a belső egyensúly helyreállításában, a rendszeres menstruáció elérésében és fenntartásában. Így összetevői egyúttal a rendszeres ovulációt is támogatják és a várt gyermekáldás mihamarabbi létrejöttét!

A 2 hónapra elegendő csomagban 4 termék található, amelyekhez így együtt 4% kedvezménnyel, 15 610 Ft helyett csak 14 990 Ft-ért juthatsz hozzá!

Hivatkozások

1 Small CM, Manatunga AK, Klein M, et al. Menstrual cycle variability and the likelihood of achieving pregnancy. Rev Environ Health. 2010;25(4):369-378.
2 Lum KJ, Sundaram R, Buck Louis GM, Louis TA. A Bayesian joint model of menstrual cycle length and fecundity. Biometrics. 2016;72(1):193-203.

Tudnivalók, érdekességek a termékben található hatóanyagokról, a legújabb vizsgálatok és tudományos eredmények tükrében.*

D-vitamin (3000 NE) olívaolajban oldva

A D-vitamint a zsírban oldódó vitaminok közé soroljuk, habár valójában nem is vitamin, hanem egyfajta hormonszerű előanyag. Kutatások sora igazolja, hogy nemcsak az immunrendszer és a csontok egészsége miatt nélkülözhetetlen, de a női hormonális egyensúly megőrzéséhez is. Az emberi szervezet napfény hatására állítja elő, azonban kutatások alapján nyáron is minden második magyar D-vitamin-hiányos, az őszi, téli és tavaszi időszakban pedig ez az arány 95%-ra is emelkedhet.

Több nagy méretű, jó minőségű vizsgálat jutott arra az eredményre, hogy a D-vitamin kritikusan fontos a rendszeres menstruációs ciklus fenntartásához és a sikeres teherbeeséshez is. Egy 2021-es kutatásban kimutatták, hogy a rendszeres ciklusú nők D-vitamin-szintje jelentősen magasabb, illetve az alacsony D-vitamin-szint 13-szorosára növeli a rendszertelen ciklus előfordulásának esélyét.1 A D-vitamin-hiány az eddigi kutatásokban összefüggést mutatott az elnyúló follikuláris fázissal, késői ovulációval, normálisnál hosszabb ciklussal, ritka és kimaradó menstruációval.1-4 A megfelelő D-vitamin-bevitel akár háromszorosára növelheti a teherbeesés esélyét!5,6

A szívbarát olívaolajban oldott D-vitamin könnyen felszívódik, kiválóan hasznosul a szervezetben.

Szerves magnézium

A magnézium egy esszenciális ásványi anyag, amire az emberi szervezet minden sejtjének szüksége van. Több mint 600 enzim működése függ tőle, melyek a testben különböző biokémiai reakciókat szabályoznak, például fehérjeszintézis, izom és idegfunkciók, vércukor- és vérnyomás-szabályozás, hormontermelés, és immunitás.7 Sajnos a magnéziumhiány rendkívül gyakori a fejlett országokban, ahol az étrend jelentős részben feldolgozott élelmiszerekből áll, és a termőtalajokban is szegények magnéziumban.8,9

Magnéziumra feltétlenül szüksége van a női szervezetnek a szteroid hormonok termeléséhez – beleértve a progeszteront és az ösztrogént is, amelyek a női ciklust szabályozzák. A magnézium hiánya így a hormonháztartás egyensúlyának felborulásához, a női reproduktív rendszer rendellenes működéséhez vezethet – aminek rendszertelen menstruáció lehet az eredménye. A magnézium emellett segíti a feszültség csökkentését és támogatja a szervezet stressztűrő képességét is, ami azért fontos, mert az erős, tartós stressz közismerten cikluszavarokhoz vezet.10-13

A Netamin Szerves Magnézium Trió háromféle jól felszívódó és hasznosuló szerves magnéziumsót tartalmaz: magnézium-citrát, magnézium-biszglicinát és magnézium-orotát.

Barátcserje

A barátcserje (Vitex agnus-castus vagy angolul chasteberry) a női szervezet egyik legjobb barátja, termését évszázadok óta alkalmazzák női hormonális problémák esetén. Napjainkban sem lankad a népszerűsége, legfőképpen ma is a rendszertelen menstruáció kezelésére, a normális menstruációs ciklus helyreállítására és termékenység támogatására szedik. A barátcserje az agyalapi mirigyre hatva segíthet a hormonszintek szabályozásában, a progeszteronszint helyreállításában és a prolaktinszint csökkentésében.

Napjainkra már nemcsak a hagyományos gyógyászati tapasztalatok, de tudományos szakirodalmi adatok és humán klinikai vizsgálatok is megerősítették a barátcserje pozitív hatásait. Számos kutatás bizonyította, hogy a barátcserje túl hosszú és túl rövid ciklus esetén is segíthet normális hosszúságúra beállítani a menstruációs ciklust.14-23 A menstruáció teljes hiánya esetén is sokat segíthet: például egy vizsgálatban 15 nőből 10-nél visszaállt a rendszeres menstruáció.22 Egy 2014-es vizsgálatban 211 menstruációs zavarral küzdő nőt kapott barátcserjés kezelést, a túl gyakori, túl ritka és elmaradó menstruációban érintett nők 85%-ánál volt tapasztalható javulás.23

Maca Gyökér kivonat

A Maca (Lepidium meyenii, perui zsázsa, perui ginzeng) gyökérzöldség, ami a közép-perui Andokban fejlődik kemény időjárási körülmények között, 4000 méter magasság fölött. Az inkák legfőképpen energiafokozó és hormon-kiegyensúlyozó hatása miatt használták. Több mint 300 illat-, színanyag és illóolaj található benne, gazdag aminosavakban, vitaminokban, ásványi anyagokban, esszenciális zsírsavakban, fitonutriensekben, és rostokban. Kalcium, kálium, foszfor, vas, mangán, cink és réz is bőven található benne.

Modern kutatások alapján a Maca a nemi hormonok elválasztását irányító hipotalamusz és agyalapi mirigy működésére van hatással, így támogathatja a női nemi működést, segíthet az ösztrogén és progeszteron arányát kiegyensúlyozni, ami biztosítja a szabályos menstruációs ciklust.24-28 Adaptogén gyógynövény, amit azt jelenti, hogy a stressztűrő képességre is jó hatással lehet, segíthet a feszültség, szorongás csökkentésében, idegek erősítésében – ennek köszönhetően támogathatja a cikluszavarok gyakori okaként számon tartott stressz elleni küzdelmet.28,29

Maca gyökér kivonat 4:1 arányú, magasan koncentrált gyógynövény-kivonatot tartalmaz. A napi adag így 2000 mg Maca gyökér pornak felel meg.

* Kijelentjük, hogy a termékeinkben található hatóanyagokról szóló írásaink kizárólag ismeretterjesztő és tájékoztató célokat szolgálnak. Az általunk közzétett információk nem minősülnek hatásállításoknak, sem orvosi tanácsnak, illetve nem pótolják az orvosi kivizsgálást és kezelést. A hatóanyagokat a legújabb, releváns, lektorált tudományos szakirodalmi adatok alapján mutatjuk be, általános érvényűen, nem termékspecifikusan. Szakértőink törekednek arra, hogy átfogó képet nyújtsanak a rendelkezésre álló klinikai vizsgálatokról és azok eredményeiről mindazoknak, akik erre fogékonyak és ismereteiket bővíteni szeretnék.
 

Hivatkozások

1 Singh V, Tamar N, Lone Z, Das E, Sahu R, Majumdar S. Association between serum 25-hydroxy vitamin D level and menstrual cycle length and regularity: A cross-sectional observational study. Int J Reprod Biomed. 2021;19(11):979-986.
2 Łagowska K. The Relationship between Vitamin D Status and the Menstrual Cycle in Young Women: A Preliminary Study. Nutrients. 2018;10(11):1729.
3 Sadhir M, Kansra AR, Menon S. Vitamin D Deficiency among Adolescent Females with Polycystic Ovary Syndrome. J Pediatr Adolesc Gynecol. 2015;28(5):378-381.
4 Jukic AM, Steiner AZ, Baird DD. Lower plasma 25-hydroxyvitamin D is associated with irregular menstrual cycles in a cross-sectional study. Reprod Biol Endocrinol. 2015;13:20.
5 Lerchbaum E, Rabe T. Vitamin D and female fertility. Curr Opin Obstet Gynecol. 2014;26(3):145-150.
6 Pilz S, Zittermann A, Obeid R, et al. The Role of Vitamin D in Fertility and during Pregnancy and Lactation: A Review of Clinical Data. Int J Environ Res Public Health. 2018;15(10):2241.
7 Barbagallo M, Veronese N, Dominguez LJ. Magnesium-An Ion with Multiple Invaluable Actions, Often Insufficiently Supplied: From In Vitro to Clinical Research. Nutrients. 2023;15(14):3135.
8 Hartwig A. Role of magnesium in genomic stability. Mutat Res. 2001;475(1-2):113-121.
9 Fiorentini D, Cappadone C, Farruggia G, Prata C. Magnesium: Biochemistry, Nutrition, Detection, and Social Impact of Diseases Linked to Its Deficiency. Nutrients. 2021;13(4):1136.
10 Rafique N, Al-Sheikh MH. Prevalence of menstrual problems and their association with psychological stress in young female students studying health sciences. Saudi Med J. 2018;39(1):67-73.
11 Nagma S, Kapoor G, Bharti R, et al. To evaluate the effect of perceived stress on menstrual function. J Clin Diagn Res. 2015;9(3):QC01-QC3.
12 Mittiku YM, Mekonen H, Wogie G, Tizazu MA, Wake GE. Menstrual irregularity and its associated factors among college students in Ethiopia, 2021. Front Glob Womens Health. 2022;3:917643.
13 Kwak Y, Kim Y, Baek KA. Prevalence of irregular menstruation according to socioeconomic status: A population-based nationwide cross-sectional study. PLoS One. 2019;14(3):e0214071.
14 Roemheld-Hamm B. Chasteberry. Am Fam Physician. 2005;72(5):821-824.

15 Chasteberry. In: Drugs and Lactation Database LactMed®. Bethesda (MD): National Institute of Child Health and Human Development; January 18, 2022.

16 van Die MD, Burger HG, Teede HJ, Bone KM. Vitex agnus-castus extracts for female reproductive disorders: a systematic review of clinical trials. Planta Med. 2013;79(7):562-575.

17 Milewicz A, Gejdel E, Sworen H, et al. Vitex agnus castus-Extrakt zur Behandlung von Regeltempoanomalien infolge latenter Hyperprolaktinämie. Ergebnisse einer randomisierten Plazebo-kontrollierten Doppelblindstudie [Vitex agnus castus extract in the treatment of luteal phase defects due to latent hyperprolactinemia. Results of a randomized placebo-controlled double-blind study]. Arzneimittelforschung. 1993;43(7):752-756.
18 Westphal LM, Polan ML, Trant AS. Double-blind, placebo-controlled study of Fertilityblend: a nutritional supplement for improving fertility in women. Clin Exp Obstet Gynecol. 2006;33(4):205-208.
19 Gerhard I, Patek A, Monga B, Blank A, Gorkow C. Mastodynon bei weiblicher Sterilitat. Forsch Komplementarmed. 1998;5(6):272-278.
20 Bergmann J, Luft B, Boehmann S, Runnebaum B, Gerhard I. Die wirksamkeit des komplexmittels Phyto-Hypophyson L bei weiblicher, hormonell bedingter sterilität [The efficacy of the complex medication Phyto-Hypophyson L in female, hormone-related sterility. A randomized, placebo-controlled clinical double-blind study]. Forsch Komplementarmed Klass Naturheilkd. 2000;7(4):190-199.
21 Niroumand MC, Heydarpour F, Farzaei MH. Pharmacological and therapeutic effects of Vitex agnus-castus L.: A review. Phcog Rev 2018;12(23):103-14
22 Loch EG, Kaiser E. Diagnostik und Therapie dyshormonaler Blutungen in der Praxis. Gynäkol Prax. 1990;14:489-495.
23 Arif A F. Non Hormonal Management of Menstrual Cylce Irregularities. J Gynecol Women’s Health. 2018;11(4):555818.
24 da Silva Leitao Peres N , Cabrera Parra Bortoluzzi L , Medeiros Marques LL , et al. Medicinal effects of Peruvian maca (Lepidium meyenii): a review. Food Funct. 2020;11(1):83-92.
25 Muhammad I, Zhao J, Dunbar DC, Khan IA. Constituents of Lepidium meyenii 'maca'. Phytochemistry. 2002;59(1):105-110. 
26 Gonzales GF, Gonzales C, Gonzales-Castañeda C. Lepidium meyenii (Maca): a plant from the highlands of Peru--from tradition to science. Forsch Komplementmed. 2009;16(6):373-380.
27 Antoine E, Chirila S, Teodorescu C. A Patented Blend Consisting of a Combination of Vitex agnus-castus Extract, Lepidium meyenii (Maca) Extract and Active Folate, a Nutritional Supplement for Improving Fertility in Women. Maedica (Bucur). 2019;14(3):274-279.
28 Beharry S, Heinrich M. Is the hype around the reproductive health claims of maca (Lepidium meyenii Walp.) justified?. J Ethnopharmacol. 2018;211:126-170.
29 Todorova V, Ivanov K, Ivanova S. Comparison between the Biological Active Compounds in Plants with Adaptogenic Properties (Rhaponticum carthamoides, Lepidium meyenii, Eleutherococcus senticosus and Panax ginseng). Plants (Basel). 2021;11(1):64.

Reggeli előtt:    1 db Netamin Szerves Magnézium Trió tabletta, 1 db Netamin D-vitamin kapszula
Ebéd előtt:    1 db Netamin Barátcserje kapszula bő folyadékkal
Vacsora előtt:    1 db Netamin Maca Gyökér kivonat kapszula

D3-vitamin plusz olívaolaj kapszula:

HatóanyagA napi adag tartalmaz (1 kapszula)*NRV%
D3-vitamin75 mcg1500%
Szerves Magnézium Trió tabletta:
HatóanyagA napi adag tartalmaz (1 tabletta)NRV%*
Magnézium (szerves sókban) összesen: magnézium-citrátként magnézium-biszglicinátként és magnézium-orotátként200 mg53%
Barátcserje kapszula 390mg:
Hatóanyag1 kapszula tartalmaz
Barátcserje390 mg
Maca Gyökér kivonat kapszula:
HatóanyagA napi adag tartalmaz (1 kapszula)*NRV%
Maca gyökér kivonat (4:1 arányú kivonat)500 mg-

Menstruáció alatti terhesség - Lehetséges?
Szerző: Babalesz.hu - 2023-11-07
Az egyik leggyakoribb kérdés a fogantatás kapcsán, hogy lehetséges-e a menstruáció alatti terhesség. Ebben a cikkben most részletesen is választ adunk erre!
A menstruációs ciklus szakaszai: a babatervezés szempontjából
Szerző: Babalesz.hu - 2023-03-20
Minden nő számára fontos a menstruációs ciklus ismerete, különösen, ha babát szeretnénk. Hogyan tervezz ciklusoddal összhangban? Cikkünkből kiderül!
Mit árul el a menstruációs ciklusod a termékenységedről?
Szerző: Babalesz.hu - 2021-01-28
Mi számít normális, egészséges hosszúságú menzesznek? Mit jelent a luteális és a follikuláris fázis? Alábbi cikkünkből mindent megtudhatsz!
Vashiány, menstruáció és termékenység - van kapcsolat?
Szerző: Babalesz.hu - 2020-07-13
A vashiány főleg nőknél gyakori. Erős menstruáció is kiválthatja, akár vérszegénységet, meddőséget vagy terhességi komplikációkat is okozhat. Részletek itt!
A menstruáció színe, színváltozásai: ezt érdemes tudni róla
Szerző: Babalesz.hu - 2019-08-09
Miről árulkodhat a menstruációs vér színe, állaga? Miért változik akár a menzesz során is? Ez a téma sem lehet tabu: részletek itt!
Miért késik a menstruációd? Itt van 10 lehetséges válasz!
Szerző: Babalesz.hu - 2018-12-28
Késik a menstruációd, de nem tudod, mi okozhatja? Ismerd meg alábbi cikkünkből a menstruáció késés okait, és azt is, hogy mikor kell orvoshoz fordulni!
4 természetes segítség menstruációs fájdalmakra
Szerző: Babalesz.hu - 2017-11-13
Erős, fájdalmas görcsökkel küzdesz menstruációd alatt? Nem kell, hogy így legyen! Természetes praktikákról olvashatsz a cikkben!
Hormonmentes válasz a menstruációs gondokra
Szerző: Babalesz.hu - 2015-08-26
Késik, rendszertelen a menstruációd? Napokkal előtte érzed már a tüneteit? Okok és kezelési módok menstruációs problémák esetére.
Hamarosan...
Kapcsolódó termékeink
Rendszeres menstruáció csomag
14 990 Ft
15 610 Ft
Partnerünk a Táplálkozás-Beállítás™ szakmai csapata Endometriózis Magyarország a Női Egészségért Alapítványtól

Jognyilatkozat

A babalesz.hu oldalon található termékek minden esetben a vonatkozó jogszabályoknak megfelelő készítmények, melyek élettani hatással rendelkeznek, de nem minősülnek a 2005. évi XCV. Tv szerint gyógyszernek, betegség gyógyítására, megelőzésére nem alkalmazhatóak és nem alkalmasak. Az emberi szervezetre gyakorolt kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyhatással. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Használatuk nem helyettesíti a gyógykezelést, illetve a szakszerű orvosi ellátást. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. A termékek kisgyermekektől elzárva tartandóak. Az oldalon szereplő információk nem a babalesz.hu állításai, hanem EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) által elfogadott, és az egyes termékekben felhasznált összetevőkről a tudományos, lektorált (peer reviewed) szakirodalomban elérhető, általánosan elfogadott tudományos megállapítások, mérési eredmények, illetve egészségre vonatkozó állítások.

Babalesz Facebook oldal Babalesz Pinterest oldal Babalesz Youtube csatorna