fbpx
Loading...

Impresszum

Cégnév: Natural Herbal Kft.
Székhely: 1116 Budapest, Fehérvári út 132-144.
Posta cím: 1116 Budapest, Fehérvári út 130. Fszt./4.
Adószám: 25910281-2-43
Cégjegyzék szám: 01-09-295793
NAIH-szám: NAIH-120643/2017.

Az Natural Herbal Kft. magyar tulajdonú vállalkozás, mely csúcsminőségű, az amerikai (FDA) és a magyar (OGYÉI) előírásoknak is megfelelő étrend-kiegészítőket fejleszt és forgalmaz. Missziója, hogy az embereket hozzásegítse egy egészségesebb és boldogabb élethez, ezért ingyenes tartalmakkal is igyekszünk a honlapunkra látogatók egészségét szolgálni.

A honlapon megjelenő tartalom (minden információ, szöveg, grafika, megjelölés, ikon, kép, videó- és zenei anyag, védjegy, termékleírás) a Natural Herbal Kft. tulajdona, és szerzői jog által védett. Tilos – amennyiben erre az Natural Herbal Kft. írásban kifejezett hozzájárulását nem adta – a honlapon megjelenő tartalom bárminemű másolása, sokszorosítása, terjesztése és nyilvánosságra hozása.

Partnerünk a Táplálkozás-Beállítás™ szakmai csapata Endometriózis Magyarország a Női Egészségért Alapítványtól

Jognyilatkozat

A babalesz.hu oldalon található termékek minden esetben a vonatkozó jogszabályoknak megfelelő készítmények, melyek élettani hatással rendelkeznek, de nem minősülnek a 2005. évi XCV. Tv szerint gyógyszernek, betegség gyógyítására, megelőzésére nem alkalmazhatóak és nem alkalmasak. Az emberi szervezetre gyakorolt kedvező hatás szintén nem azonosítható a gyógyhatással. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Használatuk nem helyettesíti a gyógykezelést, illetve a szakszerű orvosi ellátást. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. A termékek kisgyermekektől elzárva tartandóak. Az oldalon szereplő információk nem a babalesz.hu állításai, hanem EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) által elfogadott, és az egyes termékekben felhasznált összetevőkről a tudományos, lektorált (peer reviewed) szakirodalomban elérhető, általánosan elfogadott tudományos megállapítások, mérési eredmények, illetve egészségre vonatkozó állítások.

Babalesz Facebook oldal Babalesz Pinterest oldal Babalesz Youtube csatorna